Yeme & İçme Arkadaşlar daha önce içki içmedim sınıfımda konuştuğum çocuk volim alim içelim seversin dedi etkiler mi beni? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 tanenin yarısını içeceğim öyle dedim yani bir şey olmaz merak etme dedi Güncellemeler+1 yıl 162 boy 49 kiloyum çabuk etkisi olur mu bana Arkadaşlar daha önce içki içmedim sınıfımda konuştuğum çocuk volim alim içelim seversin dedi etkiler mi beni? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç içme daha iyi gadası 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl senin içini cayır cayır yakar hemen soyunmak istersin kesin 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Volim sulu bonzaidir içme teklifi de reddet hemen#Hükümdar 0 0 Yorumla
AnarcoKombi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Maç var volimden sonra 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Parkta icecegiz ya Yorumla Soran +1 yıl Yarim sadece Yorumla AnarcoKombi +1 yıl Oo public hemde 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yarimda nolur ki Yorumla AnarcoKombi +1 yıl Ellemeye falan çalışır saksoya kadar yolu var her şey olabilir 😅 Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sarhoş edip seni sevecek :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yarim volimle olur muyum 35_Gkn_34 +1 yıl Olursun alışkın değilsen
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Sana göre :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yarısını içsem eder mi kabul ettim ya çok ısrar etti Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Seni sarhoş etmek istiyor :D Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Uzak dur. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etkiler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yarısını içsem bile mi Yorumla Semihh98 +1 yıl Olursun kanki. Elemanın niyeti bana pek masum gelmesi. Az bir şey içtikten sonra midenin bulandigini ve içmek istemediğini söylersin. Hatta hiç içme teklifini bile kabul etme bence Yorumla Soran +1 yıl Ya maalesef kabul ettim o zaman az içiyorum 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç içme daha iyi gadası
senin içini cayır cayır yakar hemen soyunmak istersin kesin
Volim sulu bonzaidir içme teklifi de reddet hemen
#Hükümdar
Maç var volimden sonra 😅
Parkta icecegiz ya
Yarim sadece
Oo public hemde 😅😅
Yarimda nolur ki
Ellemeye falan çalışır saksoya kadar yolu var her şey olabilir 😅
Sarhoş edip seni sevecek :)
Yarim volimle olur muyum
Olursun alışkın değilsen
Sana göre :D
Yarısını içsem eder mi kabul ettim ya çok ısrar etti
Seni sarhoş etmek istiyor :D
Of ya
Sana içirip basıcak kaç bence
İçte tersinden gör
Aynen olmaz djjsjsns
içme sakın
Etkiler
Uzak dur.
Etkiler
Yarısını içsem bile mi
Olursun kanki. Elemanın niyeti bana pek masum gelmesi. Az bir şey içtikten sonra midenin bulandigini ve içmek istemediğini söylersin. Hatta hiç içme teklifini bile kabul etme bence
Ya maalesef kabul ettim o zaman az içiyorum 👍
Az iç
Olmaz bişey
Olur neden olmasin
İcmeee