Yeme & İçme 2 ay Arkadaşlar daha önce içki içmedim sınıfımda konuştuğum çocuk volim alim içelim seversin dedi etkiler mi beni? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1 tanenin yarısını içeceğim öyle dedim yani bir şey olmaz merak etme dedi Güncellemeler2 ay 162 boy 49 kiloyum çabuk etkisi olur mu bana Arkadaşlar daha önce içki içmedim sınıfımda konuştuğum çocuk volim alim içelim seversin dedi etkiler mi beni? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Hiç içme daha iyi gadası 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 95% 2 ay senin içini cayır cayır yakar hemen soyunmak istersin kesin 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Yeme & İçme konusunda 605 görüş paylaştı. Volim sulu bonzaidir içme teklifi de reddet hemen#Hükümdar 0 0 Yorumla
AnarcoKombi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Maç var volimden sonra 😅 0 5 Yorumla Soran 2 ay Parkta icecegiz ya Yorumla Soran 2 ay Yarim sadece Yorumla AnarcoKombi 2 ay Oo public hemde 😅😅 Yorumla Soran 2 ay Yarimda nolur ki Yorumla AnarcoKombi 2 ay Ellemeye falan çalışır saksoya kadar yolu var her şey olabilir 😅 Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 2 ay Sarhoş edip seni sevecek :) 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yarim volimle olur muyum 35_Gkn_34 2 ay Olursun alışkın değilsen
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Sana göre :D 0 3 Yorumla Soran 2 ay Yarısını içsem eder mi kabul ettim ya çok ısrar etti Yorumla sosyete_kizi 2 ay Seni sarhoş etmek istiyor :D Yorumla Soran 2 ay Of ya Yorumla
Theseussz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 79% 2 ay Yeme & İçme konusunda 353 görüş paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b görüş paylaştı. Etkiler 0 3 Yorumla Soran 2 ay Yarısını içsem bile mi Yorumla Semihh98 2 ay Olursun kanki. Elemanın niyeti bana pek masum gelmesi. Az bir şey içtikten sonra midenin bulandigini ve içmek istemediğini söylersin. Hatta hiç içme teklifini bile kabul etme bence Yorumla Soran 2 ay Ya maalesef kabul ettim o zaman az içiyorum 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Hiç içme daha iyi gadası
senin içini cayır cayır yakar hemen soyunmak istersin kesin
Volim sulu bonzaidir içme teklifi de reddet hemen
#Hükümdar
Maç var volimden sonra 😅
Parkta icecegiz ya
Yarim sadece
Oo public hemde 😅😅
Yarimda nolur ki
Ellemeye falan çalışır saksoya kadar yolu var her şey olabilir 😅
Sarhoş edip seni sevecek :)
Yarim volimle olur muyum
Olursun alışkın değilsen
Sana içirip basıcak kaç bence
İçte tersinden gör
Aynen olmaz djjsjsns
içme sakın
Sana göre :D
Yarısını içsem eder mi kabul ettim ya çok ısrar etti
Seni sarhoş etmek istiyor :D
Of ya
Etkiler
Uzak dur.
Etkiler
Yarısını içsem bile mi
Olursun kanki. Elemanın niyeti bana pek masum gelmesi. Az bir şey içtikten sonra midenin bulandigini ve içmek istemediğini söylersin. Hatta hiç içme teklifini bile kabul etme bence
Ya maalesef kabul ettim o zaman az içiyorum 👍
Az iç
Olmaz bişey
Olur neden olmasin
İcmeee