Abim evli abimi de yengemi de severim kiskancligim sifir. Ayni binadayiz ve dunyalar tatlisi yegenim var. Dogdugundan beri yanindayim. Altini da degistirdim, mamasini da yedirdim, eksiklerini de elimden geldigince aldim. Ben yikardim tirnaklarini keserdim. Kucukken sorun diildi de buyudukce sudan korkmaya basladi yine ben yikiyorum onu. Ordek aldim kucuk gemi aldim kuvete koyuyom oyle yikiyom yine korkuyo ben de onunla yikaniyom bak halacim ben de yanindayim diyom beraber yikaniyoz. O canimdan bir parca sanirim evlendiremem de ben bunu☺️☺️Annesi kadar olmasa da bakiyom ona ve anne olmasam da o duyguyu yasiyom bence muazzam bisiy
Güncellemeler
+1 yıl
☺️☺️☺️☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boş yapmışsın
Sen cok dolusun ya hih
Verdiğin cevapdan ergen olduğun belli oluyor.
Neden öyle yazdığıma gelirsek senin çocuğun değil bunu bir kere kabul et. Ha çok seversin, çok zaman geçirirsin o ayrı mesele ama annelik duygusu bilmem ne boşa oyaliyorsun kendini.
Örnek olarak benim bir yakınım vardı çocuğu olmuyordu neyse seneler sonra kocası boşadı ve başkasıyla adam iki tane mı, üç mü her neyse çocuğu oldu.
Bu kadınsa kız kardeşinin doğan bebeklerine çok yakınlık gösterdi. Bayağı bayağı yedirdi, içirdi yani. Her türlü masrafını karşıladı. Hatta şöyle diyeyim kız kardeşinin bir çocuğu vardı ve seneler sonra yine çocuk istiyordu ama olmuyordu onu şehrin en iyi doktorlarına götürüb masraflarıni ödedi tedavisini yaptırdı ve iki tane çocuğu oldu bu vesileyle kız kardeşinin. Onlara öyle bir baktı ki ama gel sonuç fos. Çocuklar ne yapsa da etse de annelerini seviyor. Hatta biraz büyüyünce teyzelerini s. klememeye başladılar.
Sadece bu değil başka örnekler de veririm. Yani diyeceğim o ki, akraba bile olsa kimse annenin yerini tutamaz. O nedenle sen de madem bu kadar çocuk istiyorsun bul birini evlen ve doğur. Kendi çocuğuna annelik yap.
O çocuklar daha da büyüyüp annelerine bağlı olunca üzülen sen olacaksın