Güncellemeler
+1 yıl
Caddede yönümü bulmaya çalışırken birinin bana baktığını hissettim. Kafamı kaldırdım Adamı gördüm , bir kadının arabasında yanımdan geçti. Al sana ritüel
Güncellemeler
+1 yıl
Durumlarıma dünden beri ilk 5 dakikada bakmaya başladı ama yazmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir süredir sırf şu ritüel ve dualar için kullanıyorum KS yi 😂😂😂
Erkekler niye böylesiniz ya :)
Bunun cinsiyetle ilgisi yok, mesaj atma için dua mı olur
@elcdrummer var hiç umutsuz kalıp Farklı yollara sapmamışsın ki duymamışsın
@soran umutsuz olduğumu düşündüğüm anlarda bile çözüm aradım, yazdıklarımdan inançsız olduğum çıkarımını yapma ama mesaj atma duası saçma geldi bana. Farklı yollara sapmadığım doğrudur.
Sen yaz ve ya ara cevap verirse zaten dönmüş oluyor
Geçen hikayesine yazdım. Şarkı güzelmiş nasılsın diye sadece teşekkür ederim demiş. Devamı gelmedi öyle olunca
Ee arasan peki aynı mı olur
Arasam konuşur ama gurur yaptım şu an, neyi bahane edicem hem aramak için yine konuşmazsa aşırı üzülürüm
Geri çek o zaman kendini yapma bişey
Zaten aktif olarak yapmıyorum ki
Yazar mı bir süre sonra. Bu adam bana sevdiğini itiraf eden biriydi zamanında
Sen ne yaptın bu durum karşısında?
İlk hoşuma gitmişti ama adamın cinsel yaklaştığını düşünüp baya saydırdım, özür diledi defalarca , ama ben hızımı alamadım çok saydırdım
Olduysa bile öyle denk gelmiştir inanılacak bir şey mi bunlar sence
Aslında haklısın ama umut fakirin ekmeği
Gizem dağ ritüelleri. Ama tutmasının yolu safça olacağına inanmaktan geçer unutma
Olacağına mı? Sen denedin mi peki?
Abi yıl 2023 ya şaka gibi senin oyunla benim oyum bir mi şimdi
Sen kimsin ya, birey bak
Senin gibi saçma sapan şeylere inanmıyorum neyse ki djckd senden çok daha zeki olduğum kesin birey bak
Sen umutsuz kalda o zaman görürüm ben seni. Ayrıca yavrucuğum duygusal zeka sayısal zeka Farklı şeyler. İnsan ilişkilerinde başarısız olmam beni aptal biri yapmaz. ya da ülke yönetiminde yanlış karar alacak biri de yapmaz. Sen önce biraz bilgi sahibi ol öyle gel. Ergen tavırlarını çekemicem
Teyzeciğim duygusal olaraj yıpranmış olabilirsin, bunun için üzgünüm umarım geçer. Ama böyle şeylere inanmak cidden ister sayısal olsun ister duygusal olsun düşük zeka belirtisi
Yavrucum sana ispatlamak zorunda değilim demi. Sen benim yaş grubumun hepsini eğitimsiz donanımsız filan sanıyorsun sanırım. Bir kalp ağrısı yaşayıp anlamazsın umarım beni
Öyle bir şey söylemedim, ima da etmedim kesinlikle. Boş yere konuyu başka yöne çekmeye çalışma. Umarım yakın zamanda bu tarz dualara ve benzeri safsatalara inanmayı bırakıp olgun bir birey olarak hayatına devam edersin. Benim yaşım seninkinden küçük olmasına rağmen yaşadığım çaresizlikte safsatalardan yardım almaya çalışmak yerine bilinçli olarak sorunlarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Küçümseme o kadar
Benim yaşım seninkinden küçük olmasına rağmen yaşadığım çaresizlikte safsatalardan yardım almaya çalışmak yerine bilinçli olarak sorunlarımla başa çıkmaya çalışıyorum.
Şu cümlen katılıyorum, ama kadınlar belli bir yaşı geçince mantıksız olduğunu bilse bile birşeyler için her yolu deniyor bundan emin ol. Ayrıca ben seni küçümsemedim, yazışmaların en üstüne bakarsan bunu kimin yaptığını sende görürsün
Her neyse tartışmak mantıksız özür dilerim umarım zor zamanlarından mutlu bir şekilde ayrılırsın. En iyi dileklerimle...
Teşekkür ederim
Saçmalık Bunların hepsi
Umut dünyası diyelim
Boş umut kendini kandırma
Bunara gerek yok gonlu varsa arar seni
Çok mantıklı ama umut dünyası
Sen gonulden isteyosun senn durunu bende yasadim ilgi duydun kisiyi banada duysun diyor bazen tel sabahtan aksama kadar mesaj atsin diye beklediyim gunler oldu ama benm olmadı
Yav hangi tür sapıksınız mk...
Niye sapık olalım? Ayrıca küfürlü konuşma hakkını nerden buluyorsunuz
Yahu mesaj duası ne arama duası ne? Dalga geçer gibi...
Bu size küfür ve hakaret etme hakkı vermez
İslam'la dalga geçen biri...
Ne ilgisi var. Eşlerin arasındaki muhabbeti artırıyormuş ya vedüd zikri çekmek. Bilmediğin şey hakkında amma yok fikrin ve terbiyesiz üslubun var
Kızım soruyu yanlış soruyorsun ondan sonra da kızıyorsun
Yok. Hayır böyle şeyler saçma düşünceler
Erkekler hiç inanmıyor zaten
Ne alaka
Kanka boş ver bunları ya
Haklısında umut dünyası
Adil Yıldırım 30 Gün kuralı izle rahatlarsın
30 gün boyunca konuşmadık, arada hikayelere beğeni atıyor diye ben yazdım. Üzgün şarkı atmış. Güzelmiş, nasılsın dedim. Sadece teşekkür ederim yazmış. Konuşmak istemiyor yoksa nasılsına cevap verir diye düşündüğüm için tekrar cevap yazmadım. Şimdi bir 30 daha mı bekle diyorsun
Ya hikayeye like atıyor diye erkeğe yazılır mııııı
Adil Yıldırım cepten nasıl çıkılır videosunu da izle sen!
O kim ki sana sadece teşekkür ediyor ya?
Çok kaldırmışsın.
Sen hatta “soğuk duş etkisi” videosunu da izle.
O kim ki seni üzebilecek değerde? O kim ya
Daha önce bana sevdiğini itiraf etmişti defalarca aslında. Sanırım ben koydum araya mesafeyi. Reddedilmiş hissettiği için oluyor bence. Ama tekrar adım atmam zaten. Ama o atsın istiyorum. Adil yıldırım biliyorum o videoları. Onları yapabilmek için iletişim gerekiyor işte bizde yok
Kendini geri çek, tamamen. Ne likela storysini ne yaz.
3-4 gün bir geçsin birden eğlenirken veya kahve içerken story at.. ama başka bir erkekle vs değil
Dün arkadaşlarımla attım , ben mesaj atmadan önce 8 9 saat sonra bakıyordu. 1 saat içinde bakmaya başladı durumlara ama yazmıyor
Yazmasın, sende yazma.
Allah o kadar insan yaratmış dünyada. Sen yazmayanı istiyorsun kafamı kesicem artık..
kızım güzelim aşkım bebeğimmmmmmmm kendine bir gell?
Ben gayet kendimdeyim, bana cinsel yaklaştığını hissettiğim için adama bir sürü eziyet ettik. Özür dilemesine rağmen baya saydırdım. Yalvardı seni kaybetmek istemiyorum düye dozu kaçırdım diye açıldı aramız. Defalarca kahveye çağırdı, buluşmak istedi. Kabul etmedim. Ben abarttım o da kırılıp uzaklaştı. Bana bir yanlış yapmadı ki neden istemeyim onu?
“Bugün şu cafe de olacağım, gelmek istersen seninle bir kahve içmek isterim” diye mesaj at o halde?
Hayır :) bunu yapsam geleceğinden eminim ama yapmam
🤣 Ne istediğini bilmiyorsun
O da öyle demişti, yordun beni dedi. Aslında biliyorum, o adım atsın istiyorum
Ama sen adamı mahvet sonra adım atsın
O sana 1.000 kere gelmiş sen 1 kere gitmeyi çok görüyorsun.
3 gün sonra bir kızla foto atarsa üzülme
Biz karşılıklı olarak birbirimizi kıskandırmaj için birşeyler yapıp işleri iyice çıkmaza soktuk bile
Sen sil baştan yapmak istiyorsan kahve ye davet et
Bunu yapmadığın sürece geri dönmez mi diyorsun? Peki onun çok dolaştığı bir cadde var. Ne zaman oraya gidip bir yere otursam o gün içinde onu görürüm hep oturduğum yerden. Oraya gitsem oturduğum yerden fotosunu çekip aa bu da kim filan diye esprili bir şey yazsam nasıl olur? Cevap yazar mı ona sence sıcak
Trollemek gibi bir şey olur.. adam kaç yaşında bilmiyorum ama …
Bence ciddi kadın görüntüsü sergilemen lazım.
Ona onu değil de bir şey içtiğin yerden (o da ordaysa) mesaj atıp: eşlik etmek ister misin? Diye sorsan daha çekici olmazmı
Buna cesaretim yok, beni kıskandırmak için naptı bu bilmiyorsun. Beni yakın arkadaşlara eklemiş. Sonra da 4 yıldır tanışıyoruz ilk kez yakın arkadaşlara hikaye paylaştı. Bir kadının arabasında ve kadının elinde alkol var. Kadının alkollü elini çekip yakın arkadaşlara storye attı. O listede eminim benden başka kimse yok. Beni kıskandırmak için yaptı. Ondan sonra da öncede yakın arkadaşlara hiç atmadı hikaye
Bazen naber yakın arkadaşım diye mesaj atıp kafa bulasım geliyor.
😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Güldüm hahahaa.
Ya erkeği delirt işte.
Ona bir teklif et, gelirse gelir. Ona güzel davran sonra ertesi gün buz gibi ol çıldırt
Yaptığı çocukça değil mi sence? O yüzden adım atmak istemiyorum ya.
Çok komik ve çocukca. Sen beni dinle. Ona teklif et. İçinde kalmaz
canım yakın arkadaşlara atmış🤣
Bir de o hikayeyi tepki vermem için attı, ama ben sessiz kaldım, öyle bir şey olmamış gibi mi davranmalıyım?
Evet hiç bir şey görmemiş gibi davran daha da kudursun😂 İşlemediğini zannetsin ki bir daha böyle saçmalıklar yapmasın.
Onu yapalı 1 aya yakın oldu asla tepki vermedim zatrn
E tamam sen beni dinle
Bir kadının arabasına mı binmiş?
Kadının arabasını sürüyordu
Onu instadan sil
Benim de yanımda bir adam vardı ama , o beni silmedi
Çok karışık hikaye dhdjxjnsx
Beyin yakan cinsten , kadının arabasından bana bakmasına ne diyorsun peki? O bakışı hissetmesem ben onu görmeyecektim bile
Kadın nerdeydi
Benimde eski manitadan ses yok 1 haftadir çok özledim gelmiyor mk
Yan koltuktaydı nerede olacak, nasıl biriydi ona bile dikkat etmedim. Ama arabası benimkinden düşük modeldi baya :) evet buna sevindim napim :)
Haahahha
canım kadın hem yatıp hem arabasını parasını kullandırmış demek ki
Bilmiyorum günahnı alamam. Silllll onu
Silmicem
Ayyy adını Feriha koyduma benzedi🤣🤣😂
Yahu ne bakıp durun yazsana be adam :) ikimizinde yanında başkası olmasına rağmen adamı 1 dakika gördüm diye ağzım kulaklarımda ya, acaba ne çeşit bir manya@k oldum ben :)
🤣🤣😂🤣
Onun sevdiği bir şey paylaş..
Ne gibi
Onu sen tanıyorsun hayır diyemeyecği bir şey
Valla kedi köpek çok sever, ama atlar mı emin değilim
Yaa olmaz o ne öyle.
Sana bi bmw fotosu atim onu paylaş jsnxx
Niye ki? Ne alaka? Fıstık gibi arabam var onu bile paylaşmam ben, başkasının malını ezik gibi
Ezik mi🤣🤣😂 ya erkekler araba çok sever ben öyle eski sevgilimi döndürmüştüm
İyi de atacak olsam kendimin arabasını atarım diyorum bende. Şu an değeri 1 milyonu geçti, niye bende olmayanı atayım ki? Valla insanları anlamak zor
Mesaj atma duası nedir yaww🤣🤣
Ya vedud ya habib
Dualara günceleme mi geldi artık?
Evet yaptım oldu
Hangisini
yok k
Ok