Beni istemeye geldiler ve ben istemeye istemeye evet dedim ağzım evet diyor ama kalbim istemiyordu bende namazlarına ve kuran okumaya başladıktan sonra çocuğu sevmemeye başladım şu an nefret ediyorum çocuktan nişanlıyiz onla konuşmak bile istemiyorum ben çocuğu eskiden beri istemiyordum zaten herkes evet dediğime şaşırmıştım çocuğun yüzüğü atması içi ne yapmalıyım kendime ayırma buyusu yapsam olurmuş ya da tanıdığınız bir büyücü varsa bana yardım etseniz onunla evlensem hem onun geleceği yanacak hem benim ama çocuk bana fena aşık ailelere söylemedim onlar yüzüğü atsa daha rahat kurtulurum lütfen yardım edin tanıdığınız ya da güvenilir bir büyücü varmış şimdi demeyin günah falan günah umurumda değil
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyüyle değil de davranışlarınla falan soğutabilirsin bence
Denedim ama cocuk cok pis asik ve boyle davranirsam ailemin gozunde suclu ben olurum
Bırak büyücü muyucu işlerini
Ne yapayım şimdi sevmediğim Bi adamla evleneyimmi onlar bana yaparak oğullarını aşık etti ve etkisi bitti bende benden soğutacak işi bitirecek
Allah yokmu aç elini dua et sevmediğin bı adamla seni kim evlendirebilir istemedikten sonra
Nişanlısının şu an adamla
Ben evet dedim kalbim istemiyordu ama ağzım evet diyordu
Yalandan aldat biriyle görsün mesajınj bilerek yap birisiyle ayrılır belki
NE insanlar var ya ya Allah'ım akıl fikir versin yapana yaptırana
Yapamam aileme ne derim sonra o da var
Çocuk bana baya asik
İstemediğini söyle dunyanin sonumu ailen mı yasicak aynı evde istemediğin birine onlar mı tahammül edicek ne hakkı var ki ailen de olsa
Çocuk uğrunda olcek olsun istiyosa sen sevmedjkten sonra ne kıymeti var
Bana yapıldı ki bende yapmak istiyorum ben neden sırf büyü yapıldı diye bana istemediğim biriyle evleneyim benim suçum ne ama
Senin suçun yok ama evlenmemek için büyü yaptırırsan senin ne farkın kalacak belki daha felaket seyler gelicek başına garantisi var mı yok
İşte ama anlamıyorlar bizimkiler laf olur söz olur derdindeler işte bende çocuk bozsun bela bana kalsın istemiyorum
Ama çocuk ta bırakmaz körkütük aşık bana
İşte maalesef doğduğum yer kaderim oldu doğuluyum yani bizde böyle şeylere pek izin vermezler erkek atsa birsen olmaz ama kız atsa bacım oluyor
Geri kafalılar bunca yıl doğurduğu büyuttugu çalıştığı cabaladigi bir insanı bok yoluna ellerinle atmak ve laf söz olur kalıbını yakıştırmak bilinç altına kazımak hayat senin hayatın yarın birgün evlenip ayrıldı mı 2 çocuk ortada kaldın mı laf söz olmucak mı
Bacım yerine bacım oluyor olacak
O zaman yaptır yaptircaksan Allah'ın rizasinfan çıkmayı göze aliyosan ne diyimki sana
Benim yapacak sadece iki şeyim var ya intihar ya da büyü yaparak çocuğun beni sevmesini engellemek
Olmaz herhalde çünkü bizi düşündükleri yok
Aileni karsina alıp evlenmeyedebilirsin
Ben Allahını rızasından çıkmak istemiyorum ama başka çarem yok sence ne yapayım Bi söyle
Başka çarem yokta ne demek
Olmaz işte öyle birsey dersem dahada inada biner yaparlar bu işi zorlama olsa bizde kimse kendi rızasıyla evlenmesini ablalarımın hepsinin kocaları haricinde gizli sevgilileri var bende sonumun böyle olmasından korkuyorum
Yok işte aileme söylersem sonu ölüm bile olabilir durursam istemediğim biriyle evlenirim dua edersem pek Bi etkisini görmedim ne yapayım başka ben
Valla büyü yapcagına Allah yolundan çıkacağına bırak gizli sevgilin olsun
Sagol bu arada ben istemediğim biriyle olacağıma olurum bile daha iyi ya nefret ettiğim bir adamla her sabah aynı yataktanmi kalkalacam
Cevabiniz için teşekkür ederim
Büyü yaptırma da gerisi sana kalmış ben teşekkür ederim
Xpr 3 olmalı diyor
Gizliden çık
Büyü işleri boş işler
Sauron ile görüşebilirsin
Sauronla iletisime gecebilecegim bir yer var mı
İkiz kule
O nerede
Eywa eywa diyorum
E peki Bi öneriniz var mı yapayım ben nasıl kurtulacak bu beladan
Allah akil fikir versin diyorum.