Büyü yapan bir kişi büyü bozamaz, Büyü yapan kişi, negatif enerjilerle cinlerle, şeytanlarla, ifrit iblis, azazil gibi varlıklarla çalıştıkları için büyü yapan kişi büyü çözemez, çünki it iti ısırmaz. Büyü yapan kişiye büyü çözdürdüm diyen kendi kendini kandırır. Ayrıca büyü çözmek basit bir şey değildir, büyü çözülse dahi büyünün üzerindeki musallatlarında büyülü kişiye yapmış oldukları, sihirler, bağlamalar, genel büyüler, bölgesel büyüler vb. vardır, bunlarında tek tek çözülüp musallatlarının hepsinin temizlenmesi gerekir. Evinin ve evde kullandığı eşyalarının temizlenmesi gerekir,
Cevabın nedir?
+1 yılPeki bunların kalp gözüyle ilgisi var mıdır? Kalp gözünün açık olduğunu iddia eden biri üzerimde büyü olduğunu söylemişti.
014 Yorumla- +1 yıl
Yeni oluşmuş bir nazar mı? Öncesinde yok demiştiniz çünkü. Büyü konusunda emin misiniz bir de
- +1 yıl
Büyükannemin büyüyle uğraştığına dair dedikodular var köyünde, doğruysa ve soysal büyü olarak bize geçtiyse diye korkularım var. Olmadığına eminsiniz değil mi?
- +1 yıl
Migren vb şikayetlerim yok fakat büyü yapmaya değil de gizli ilimleri öğrenmeye çok ilgim var. İfritler, cinler, başka varlıklarla alakalı şeyleri hep merak ediyorum. Bir yerde üzerinde büyü olmayan kişi böyle şeylere ilgi duymaz, sormaz demişsiniz
- +1 yıl
Bir şekilde gerçeğe, asıl olana ulaşmak istiyorum. Evrenin temeline. "Kadim öğretiler" yoluyla bunu bulabileceğimi düşündüm hep ama Müslüman'ım, şirke veya büyüye bulaşmak kesinlikle istemiyorum. Çoğu hurafelerle ve şeytan aldatmacalarıyla dolu gördüğüm kadarıyla. İçgüdülerimle çatışıyorum bu yüzden.
- +1 yıl
Sen biliyormusun bu isleri bana acil hoca lazim
- +1 yıl
Kalp gözü açık olan ya da bu konuda bilgisi olan insanlar olup olmadığını anlayabilirler.
En İyi Cevaplar
Allah büyü yapandan da yaptırandan da uzak etsin
23 Yorumla
Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,4b cevap paylaştı. Başkası bozuyor sanırım yapmak ayrı bozmak ayrı bir hünerdir
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, büyü yapanlar ve yaptıranlar Cenabı Allahın emir ve yasaklarına uymayan, şeytanın emrindeki kişilerdir, Gerçek işinin ehli büyü bozan kişide, Cenabı Allaha karşı gelen şeytan ve büyü yaparak ve yaptırarak, şeytana uşaklık eden, kişilerin karşısında bulunan kişidir. İkisinin arasında dağlar kadar fark vardır. Büyü yapan ve yaptıran şeytanın uşağıdır.
- +1 yıl
Tobe tobe korkuttu lan
- +1 yıl
Hacı ben varya çok korkağın
Insanlardan hayatta korkmam
Bu varlıklardan çok korkuyorum ya - +1 yıl
Ya öyle o raddeyi geçtik artık evde bakara suresi okunuyor korkunca😂
- +1 yıl
Geçen uyurken kulağıma bir çığlık attılar sabaha kadar yaramadım o çığlığa uyandim😨
- +1 yıl
Amin sagol
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü ancak hüddam el almış hocalar bozar
13 Yorumla- +1 yıl
Kâfir olan hocalar gitmek iyi değil salih olan allah rızası için yapan hocalar büyücüler kâfir dir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
9Cevap
+1 yılO zaman büyü yapılınca yaptırılan kisiye değil baska birine mi gitmek gerekir? Bunu anladım ben
13 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur, büyü yapan kişi yaptığı büyüyü bozamaz, bozabilse idi kendi üzerindeki büyüleri ve musallatları temizlerdi. Büyü bozduracağın zaman gideceğin hocaya şunu sor büyü yaptırmak istiyorum, yaparmısın, hayır ben büyü lanetine elimi sürmem diyorsa bir nebze güvenebilirsin, büyü çözdürmek için.
- +1 yıl
Allah muhafaza büyü falan işi hiç tekin değil. Rabbim bulaştırmasın çünkü bildiğim kadarıyla yapanada yaptıranada musallat oluyorlarmıs e bu da hayatı zehir etmekten baska bir sey değil.
+1 yılBunlar hep iman eksikliğinden çıkan hurafeler. Millet çıktı aya bunlar halâ yaya. Ulan hacıya hocaya osuruğa üfürüğe harcadığınız şu potansiyeli öğrenmeye eğitime bilime harcasanız oooooooooo ooooo yani.
01 Yorumla
+1 yılBozmak yapmaktan çok zor. Ben yapanda bozanda çok aradım ama. olk kez bu hafta cidden yapan birine rastladım. Etkisini anında görünce aklımı kaciriyodum
07 Yorumla- +1 yıl
Yaşın 30 olmalı,5 günmü oldu bağlama büyüsünü yaptıralı , kendi dert ve sıkıntıların yetmiyordumu, üzerine tekrardan büyü yaptırıyorsun. B yaptırdığın işlem geçici bir rahatlama ve sevinç verebilir sana , en fazla 2 aya kalmadan daha fazla sıkıntılar çekmek zorundasın, üzerinde zaten doğuştan sıkıntılar var, Allah sonunu hayr etsin, durumun çok zor.
- +1 yıl
Lutfen banada yardim edin
- +1 yıl
Kime yaptırdınız
Aynen buyu yapan kısı bozamaz bızde hocaya gıdıp bozdurduk
117 Yorumla- +1 yıl
Annen veya anne annenlere yapılan büyüler ve içirilen büyülü içeceklerin göbek bağı yoluyla siizlere geçmesi, benim yorumum videodakinin anlatımıda aileden aktarma yani annen veya anne annenlerin cinlerle anlaşma yapması sonucu sizlere kadar sizlerdende sizin çocuklarınıza geçecek olan musallat olayı.
- +1 yıl
Hangi hoca yardim edin lutfen
Merhaba siz bu büyü nazar dan anliosunuz sanırım banada yardmci olun lütfen adım nazlı evliyim bı üç yaşında kızım var bı bakarmsnz nazar büyü var mı bizim üzerimizde çok fazla sorunlarımz var huzur mutluluk yllardir yok her şey aksi gidiyor eşimle hep bagris cagris çocukla ben asla uyuyamıyoruz uykumuz varken hep bı sorun bı musibetlik sanki
00 Yorumla
+1 yılhayır bozamaz sadece hüddam olanlarlar yaptıkları büyülere bozabilir onun haricinde papaz büyüsü asla ve asla bozulamaz
00 YorumlaBenim bir yıldır tüm işlerim ters gitti borçlarım kat kat arttı işten atıldım sevgilim terketti askere gittim askerliğim iğrenç bir yere çıktı 5 6 ayda 17 kilo verdim daha bir sürü şey... Bende büyü olup olmadığını araştırmalı mıyım?
08 Yorumla- +1 yıl
Araştırsanda sağlıklı bir bakım yapan bulamazsın. Bundan 30 yıl önce annene yaptırılmış olan aşık etme ve kendine bağlama bülyüleri ve içirilmiş olan büyülü bir içecek, annen sana gebe kalınca, göbek bağı yoluyla sana geçmiş, yani doğuştan soysalın var musallatların bayan erkek karışık bude zamanla baş ağrılarına sebeb olur, nasibini, kısmetini, bahtını, talihini ve şansını kapatır. Başka hocalarada baktır, benim söylemlerimin yanına bile yaklaşamazlar, çünki soysalın tesbiti ve çözümü zordur, başka kardeşlerin varsa onlardada sıkıntılar olmak zorunda.
- +1 yıl
Cenabı Allahın ilmine sual olmaz, cenabı Allah istediği kulunun kalbine istediği ilmi indirir, bendede böyle bir özellik var, Soysalınnın olması Annene yaptırılmış olan büyüler ve içirilmiş olan büyülü içecekten kaynaklı, Ayrıca babanın yaptırdığını söylemedim, başkalarıda yaptırmış olabilir,, Çözüm için araştıracaksın hem annene baktır hem de kendine baktır.
- +1 yıl
Şunları okudukça psikolojim bozuldu resmen. İyi de benim adımı falan bilmeden sırf anlattıklarımdan mı çıkardın bunu onu anlamaya çalışıyorum. Soysalda var diyorsunuz o zaman ailecek musallatlıyız. Tamam işlerimiz saçma gider genelde ama kime baktıracağım ortalık sahte hocalarla dolu. Bunca yıl nasıl yaşadık bunlarla hiç bir belirti yok sadece benim anlattığım kısım var. Onu da bana yapıldı mı acaba diye düşündüğümden yani başka bişey değildi şimdi kafam karıştı açıkçası.
+1 yılMerhaba, benimle evliliğim berbat gitmeye başladı severek evlendik ama bitmek üzere, çok ağır şeyler gördüm yeri geldi eşimle birlikte. Aşırı kavga eder olduk. Kimisi büyü var dedi kimisi nazar dedi. Lütfen bana bir yol gösterin yuvam dağılıyor.
112 Yorumla- +1 yıl
eşimle 4 yıldır birlikteyiz.1 yıldır tanışıyorduk. Kime gideceğimi bilemedim inanın. Napıcamı bilmiyorum. kimisi aşırı ağırlık var dedi, kimisi eşinin aile sinden biri büyü yapmış istememişler ama isim söylemem dedi tarif etti ama oda çok para istedi güvenemedim. Daha önce öz teyzem bana büyü yapmıştı bozdurmuştuk.
- +1 yıl
eşimle 23 yaşında tanıştım doğrudur ama kim ne yaptı bilmiyorum evde sarı bişiler bulmuştum eşimin atletlerinde sarı lekeler vardı benim beyaz geceliğimde, hepsini sirkeye basıp atmıştım.
- +1 yıl
Sizinle özelden konuşabilirmiyiz biraz lütfen. mesaj atamıyorum ben bana atar mısınız.
- +1 yıl
Hoca buldunuzmu banada lazim
- +1 yıl
Benim hakkimdada birseyler soylesen olurmu
- +1 yıl
var mı hoca tanidiginiz lutfen yardim edin
+1 yılBem bozarım cinlerle çokkapıştım
İmza cinci kuzey hoca012 Yorumla- +1 yıl
Bozamazsın bozabilseydin, kendi üzerindeki sıkıntılardan kurtulurdun, kendi kendini kandırma. Kimse evine cinleri sokmak istemez, yatağına cinleri sokmak istemez, büyük cinci hocayım diyenlerin hayatlarının son anlarına, ölüm anlarına bakın. Hiç birisi normal bir ölüm yaşamazlar.
- +1 yıl
Kendi üzerimde sıkıntı yok çok şükür
- +1 yıl
Zannetmeme gerek yok durumum çok iyi herseyim var ailem öldü sadece o da cok küçükken
- +1 yıl
İrtibata hiç bir zaman geçmedim şu an sende ifrit var kendin korkman gerekmezmi
- +1 yıl
Sağın da ve solundalar geceleri tependeler ayb vakti geldiğinde seni geçemiyorlar eger ki gecselerdi senin farklı halini bulurlardı insnalar
- +1 yıl
Cin insanlarda yoktur her insanın cinide yoktur onların yasam alanları ile biriz
- +1 yıl
Birçok farklıhesaptan bana cevaplar verdin hiç biri uyuşmuypr kız olduguma daha kız hesapla inandın şimdi boş yapma hacı
Doğaüstü varlıklar, vamprizm ve büyü gibi kavramları içeren okült araştırma topluluğumuza katılmak isterseniz; (@kevinletalis) bana ulaşabilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılDursundan olma habibeden doğma züleyha. Bakar mısınız?
12 Yorumla
+1 yılBozar ama bedeli ağır olur, zaten yapanında yaptıranında bedeli ağırdır ama bozması bozanın etrafındakilerede zarar verir.
00 YorumlaSize nasıl ulaşabilirim birkaç şey danışmak istiyorum çok önemli benim için 🥹
10 Yorumla
+1 yılBüyü bozan birisi var benimde başıma bir kaç sorun gelmişti halletti sagolsun
00 Yorumlabu işlerden anlıyosanız banada bakabilirmisiniz acaba
00 Yorumlabüyüden şüpelenince napmalı, anlaşılırmı
02 YorumlaHala bu cahiliyet devam ediyor mu ya ilginç
02 Yorumla
+1 yılAbi takip edebilir misin? Bişey sorucam
10 YorumlaBüyü diye bir şey yok
00 Yorumlanişanlıma büyü yapıldı nasıl kurtulacağız peki?
00 YorumlaBüyü yapan yaptıgı gibi ters işlemle yok edebilir
00 Yorumla
+1 yılBende var mı?
125 Yorumla- +1 yıl
Yorum olarak bazı kişilere yazmissiniz da sende nazar var falan diye ben de merak ettim bende var mı yok mu diye
- +1 yıl
Biz ölmusuz toprak atanimiz yok desene 😁 Tevbe estağfurullah dur korkutma beni.
- +1 yıl
Ben dua okurken de sürekli esniyorum zaten
- +1 yıl
İşle ilgili sıkıntılar , ailevi problemler falan hassas biriyim çabuk etkileniyorum
- +1 yıl
Negatif enerjimi pozitife çevirmeyi çok deniyorum ama anca bu kadar olmuş 😊
- +1 yıl
Güleyim mi aglayayim mi şu an bilemedim 😁
- +1 yıl
Çok ağladım dua dinleyerek. Rahatliyorum huzurla doluyorum. Sonra yine negatifler. Sonra yine dua dinliyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler baktığınız için 😊
- +1 yıl
Tamam dinlicem her gün
- +1 yıl
Şimdiye kadar kimseye böyle bir şey sormamistim. Psikiyatriye gidiyorum arada sadece 😊
- +1 yıl
Tamam sagolun
- +1 yıl
@Önemsiz91 Ben yazdığım zaman İnsanların üzerinde bulunan şeytanlar bana saldırıyor, en iyisi siz sorununuzu yazın ben ona göre yazayım. Ayrıca ne öğrenmek istiyorsunuz büyümü musallatmı nasip kısmetmi baht talih şansmı, nazarmı hasetmi, bedduamı ne öğrenmek istiyorsunuz.
Usta bir mesaj atsan çok sevinirim
10 Yorumla
1 yılBen bir hoca biliyorum süper
01 YorumlaHem yapıp hemde bozabiliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hesabınızı kullanmaya devam ediyormusunuz
+1 yılBende de var mı? Bakabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılBuyu yapan biri var mı
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hicbir fikrim yok
02 Yorumla
+1 yılBüyü niye yapilir ki
013 Yorumla- +1 yıl
O kisi nasil ankarki büyü yapildigi?
- +1 yıl
İyi günler hesabı kullanmaya devam ediyormusunuz acaba
- 1 yıl
Benım bir arkadaşım vardı kocasına yapıyormus bağlama kadın 2 yıl duvarlara vurdu kafasını hala yapıyor bana yaptı ben bozdurdum aılecek tekrar cok ıyıyıZ manyak kadın kocasının tüm aılesıne yapmıs bi geri cevırtık ve mühürledik kadını öyle bir şey varmış yapsa bile etkısını göremıyormuş
- 1 yıl
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem