Evlenmek icin memur ya da iyi maasi olan kizlar arayan erkekler var mi cidden?

Biz saglik lisesindeyken mudurumuz hep sizin geleceginiz parlak pesinizde dolasan cok olur kandirilmayin sakin falan diye ogutler verirdi. Annemde benzer seyler soyler hep. Ama ben hep buyuklerin yakistirmasi diye dusunurdum. Yani kim gercekten sevmedigi bir kadinla sirf iyi maas aliuo diye evlenir ki derdim hep. Sanirim oyle degilmis hemsire arkadasin yok mu ben yatarim o calisir dedi gecenlerde erkek arkadaslarimdan biri. Bide calistigim yerde iki elti var. İkiside calistigimiz yerin yerlisi insanlarla evlenmisler ikisinin de kocasi calismiyor. Evlerini kadinlar gecindiriyor. Gecenlerde adamlarin babasi hastaneye gelip bizim arkadaslardan birine Küçük ogluma da hemsire kiz ariyoruz yok mu bekar falan diye sormus bu arada tabiki cocuk issiz. Cidden merak ediyorum. Bu nasil genis bir midedir boyle. Bir erkek kendisine bunu nasil yedirir. Nasil karisinin elindeki paraya tamah eder. Hayir is olmaz ya da isten cikarilir bir sureligine is bulamaz hastadir calisamiyidur falan anlarim da obur turlu bana cok gurursuz geliyor. Hayat musterek diyenler cikacak simdi olay o degil belirtmek isterim. Ben sadece bir erkegin boyle hesaplarin pesine dusmesini yakistiramiyorum. Benim babam mesela kizim canin sıkıldı mi kalk gel ben sana bakarim diyor. Babamin aldigi 900 lira emekli maasi ben aliyorum memur maasi ama o adamcagiz onun hesabini yapmiyor. Gercekten var mi boyle erkekler. ya da sirf maasi iyi diye bir kadinla evlenir misiniz?
Evlenmek icin memur ya da iyi maasi olan kizlar arayan erkekler var mi cidden?