1. Düşünsenize Teksasta ıssız kasabalardan birinin az uzağında kasaba kilisesi var ve o kiliseye gidiyorsunuz steyşınızla. ( Steyşın, eski otomobil türü) Başınızda eskitme şapka ve otomobilinizde pompalı tüfek var. Arabadan inince pompalı tüfeği almadan kiliseye giriyorsunuz ve kilise küçük. Kilisede zombiler, ibadet yapıyorlar ve sizi görür görmez yanınıza hızlıca geliyorlar. Ne yaparsınız? Ben biraz oyun oynayıp steyşınıma doğru ilerlerim ve elime aldığım pompalı tüfeğimle zombilerin başını uçurup kilisenin mezarlığına gömerdim.
2. Çekirdek aileniz var ve siz ailenizin küçük oğlusunuz veya kızısınız. Aileniz toplam 4 kişilik. Issız bir Teksas kasabasına taşınıyorsunuz. Taşınacağınız ev ise dubleks. Taşınma işleminden sonra markete gidiyorsunuz ve kasiyer taşındığınız evle ilgili korkunç bir şey anlatırken birisi durduruyor. Siz ise bir şey olmamış gibi gidiyorsunuz. Bir gece babanız çığlık sesleri duyar ve bu ses bodrumdan gelir. Sizde uyanıp babanızla bodruma indiğinizde aniden kötü ruh tarafından ele geçirilmiş eli bağlı küçük bir kızla karşılaşırsınız. O anda ne yaparsınız? Ben olsam kızı bağlayıp zarar vermeden kilisenin rahibine götürür ve yardım isterdim.
2. Çekirdek aileniz var ve siz ailenizin küçük oğlusunuz veya kızısınız. Aileniz toplam 4 kişilik. Issız bir Teksas kasabasına taşınıyorsunuz. Taşınacağınız ev ise dubleks. Taşınma işleminden sonra markete gidiyorsunuz ve kasiyer taşındığınız evle ilgili korkunç bir şey anlatırken birisi durduruyor. Siz ise bir şey olmamış gibi gidiyorsunuz. Bir gece babanız çığlık sesleri duyar ve bu ses bodrumdan gelir. Sizde uyanıp babanızla bodruma indiğinizde aniden kötü ruh tarafından ele geçirilmiş eli bağlı küçük bir kızla karşılaşırsınız. O anda ne yaparsınız? Ben olsam kızı bağlayıp zarar vermeden kilisenin rahibine götürür ve yardım isterdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Korkunç senaryo söyler misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1- Arabaya binerek kaçarım oradan.
2- Küçük kızı da bırakıp ailemle o evi terk ederim.
Korkunç ama gerçekçi senaryo:
Arkadaşın tarafından ekildiğin için tek başına, merkezden uzaktaki bir lunaparka gidip eğlenmek istiyorsun. Oraya vardığında lunaparkın kapatıldığını görüyorsun. Etrafı ıssız, ormanlık ve otobüs durağına gitmek için on beş dakika yürümen gerekiyor. Tek yol olan patikadan yürürken sesler duyuyorsun. Bir adam, biri kadın iki kişiyi öldürmüş ve üzerlerini toprakla kapatmaya çalışıyor. Ne yaparsın? (Bu benim rüyamdı) hahaha
Diyelim steyşınına bindin ama benzini bitmiş ve zombiler daha çıkamadılar kiliseden ama çıkmak üzereler. Ne yaparsın
Çok thnk
Adamın tabancası varsa ona görünmeden polisi şikayet edip arkasından yaklaşıp elime aldığım odun parçasıyla bayıltırdım. Tabancası yoksa dövüşüp elini bağlayarak polise şerife götürürdüm.
Bunu rüyandamı gördün cidden
Ben cesurum aslında. Kimseden korkum yok. Tanrı'dan başka dünyevi canlıdan korkum yoktur
Bu arada ben katoliğim
Siz?
Zombileri silahla ve kurşun bittiğinde de etraftaki sivri aletlerle öldürmeye çalışırım. Çünkü koşarak kaçamam ve araba lazım.
Tabancası var ve sen erkek değilsin senaryoya göre. Fark ettirmeyecek kadar hızlı yaklaşman gerekir bir odunla vuracaksan da. Yine de hesaplaşmayı mı seçersin yoksa polis gelene kadar saklanmayı mı?
Şerif gelene kadar saklanırım. Çünkü tabanca sıkıntı
Evet rüyamda gördüm aylar önce. Not almıştım. Rüyamda adama doğru gidiyorum ve bir adres soruyorum. Böylece cesetleri görmediğimi düşünüyor çünkü hiç korku belirtisi göstermiyorum. Ama rüya olunca gerçekle uyuşmuyor tabii. 😂
Ben agnostiğim.
Tanrıyı tanımıyorsun yani
İsa'yı Meryem Ana doğurduğu için Meryem Ana ile birlikte İsa kutsaldır
Ama İsa, sonsuzluklarda yaşayan Tanrı'dır. Asıl müslümanlar da putperesttirler
Biz Meryem Ana heykeline tapmayız. Heykeli sadece bir eşyadır ve semboldür
Agnostisizm bilinemezciliktir. Tanrının varlığını ya da yokluğunu insan aklı ispat edip anlayamaz. Bu kapasitede değiliz. O yüzden bilinemezciyim.
Heykeli yaşayamaz, heykelin sembolize ettiği Kutsal'a taparız
Biz Tanrı'yı ( İsa'yı) İncil ( Kutsal Söz) sayesinde tanıdık. Kutsal Kitap sayesinde biz Tanrı'yı tam olarak tanıyoruz. Kutsal Kitap=Tevrat, Zebur, İncil ( Matta, Markos, Luka, Yuhanna, Elçilerin İşleri,...)
Tevrat ile Zebur, eski ahit
Cadılar Bayramını ölüleri anmak için kutlarız. Bir bayramda anneannemin mezarlığına çiçek ve yiyecek bırakmıştım
Anneannem müslüman olsa da biz iyi niyetle yaptığımız için farketmez
Ailem biliyorlar ve muhafazakar aile oldukları için bir zamanlar zorlanmıştım
Ama zaten zulüm ve sonucunda duyulan sevinç, Tanrı'nın lütfu olduğu için Tanrı tarafından verilen dayanma gücüyle dayanıyoruz
Altima sicarim
Korku filmi izlemediğin belli