Korkunç Senaryolar?

1. Düşünsenize Teksasta ıssız kasabalardan birinin az uzağında kasaba kilisesi var ve o kiliseye gidiyorsunuz steyşınızla. ( Steyşın, eski otomobil türü) Başınızda eskitme şapka ve otomobilinizde pompalı tüfek var. Arabadan inince pompalı tüfeği almadan kiliseye giriyorsunuz ve kilise küçük. Kilisede zombiler, ibadet yapıyorlar ve sizi görür görmez yanınıza hızlıca geliyorlar. Ne yaparsınız? Ben biraz oyun oynayıp steyşınıma doğru ilerlerim ve elime aldığım pompalı tüfeğimle zombilerin başını uçurup kilisenin mezarlığına gömerdim.
2. Çekirdek aileniz var ve siz ailenizin küçük oğlusunuz veya kızısınız. Aileniz toplam 4 kişilik. Issız bir Teksas kasabasına taşınıyorsunuz. Taşınacağınız ev ise dubleks. Taşınma işleminden sonra markete gidiyorsunuz ve kasiyer taşındığınız evle ilgili korkunç bir şey anlatırken birisi durduruyor. Siz ise bir şey olmamış gibi gidiyorsunuz. Bir gece babanız çığlık sesleri duyar ve bu ses bodrumdan gelir. Sizde uyanıp babanızla bodruma indiğinizde aniden kötü ruh tarafından ele geçirilmiş eli bağlı küçük bir kızla karşılaşırsınız. O anda ne yaparsınız? Ben olsam kızı bağlayıp zarar vermeden kilisenin rahibine götürür ve yardım isterdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Korkunç senaryo söyler misiniz
Korkunç Senaryolar?