ME / Kalbini yakan bir acıya rağmen hiçbir şey yokmuş gibi davranıp insan içinde yürümek, hayatıma devam etmek.☺️
Berbat bir his tarif edin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatımda kendimi en berbat hissettiğim an (En sonki ilişkim uzak mesafe ilişkisinde.) eski sevgilimle ayrılmadan önce “Benim seninle amacım oraya gelip seninle cinsel ilişki yaşayıp seni her yerden engellemekti. Bana iyi ki izin vermedin.”dediği andı. Benimle ayrılmadan da yanından birini bulmuş. Demesine göre imkanı olsa onunla nişan yaparmış. Ağustos ayı bir yıl olacak ama nişan falan yok. Eski sevgilim özelde müzik öğretmeni ve şu anki sevgilisinin anaokulu var. Yani insan bir düşünüyor. İkisi de çalışıyorken ve bunca zamana rağmen neden ortada bir nişan yok diye. Çok ciddi ya… Özelde çalışıp hiç mi ev geçindiren yok? Ben, bu lafının üstüne “İnşallah ileride karın da seni aldatır. Bir kızın olur ve onun da başına aynı şey gelir.”dedim. Yani ne iğrenç bir düşünce? İnşallah yaşattığını bu hayatta en sevdiği ve güvendiği insan yani karısı da ona yaşatır. Sevgilisi derdim ama alışık millete “Seni seviyorum.” deyip deyip ayrılırken “Seni ben hiç sevmedim ki.”demeye. O yüzden aynı şeyi karısı ve çocuğundan bulması dileğiyle inşallah.
Bazı konularda kalbin seni durdurmak ister, aklın da gitmekten yanadır. Kalbin arzusu çok değerli ama bazen akıl kalbe galip gelmeli. Merhametinin ne kadar istismar edildiğini kalp çok geç idrak eder, akıl daha erken uyanır.
Amin inşallah rabbim her zaman kalbi güzel dürüst güvenilir edepli ahlaklı hoşgörülü merhametli vicdanlı Allah korkusu olan iyilerle karşılaşmayı nasip etsin
Çekçekle zar zor giydiğin ayakkabının içine yolda yürürken taş girmesi ve yol kenarında durup o taşı çıkarmak zorunda kalmak ve daha sonrasında o ayakkabıyı çekçeksiz parmağınla çekiştirerek tekrar giymeye çalışmak, o sırada da baş parmağının sıkışıp derisinin yanması.
Ama her defasında aynı şekilde bağlayamayabiliyorum. Aynı sıkılık aynı fiyonk uzunluğunu tutturmak daha çok işkence gibi değil mi? Böyle daha pratik, taş girmediği sürece
Mantıklı hocam ☺️ ama zaten sürekli bağcıkları çözüp tekrar geri bağladığımızda ipler kalıplaşmış oluyor zamanla? 🙄🤔 Şimdi asıl mesela ayağınıza taş girmesi?
😂😂😂 dur bakalım Temmuz 15 de ne yatacak maaş 🤔 dedikleri zam oranı olacakmı ! Benim zamdan önceki maaaşı zaten yanlış yansıtmışlar! Medya !!! 2.883 tl mi kim yedi diye wp durum yapmıştım ! Haziran maaşımı 44,883 tl göstermişler 😂 ben Haziran maaşını 42 bin tl olarak çektim 😂 e-devletten bodroma bakarken 44 bin 883 tl olarak görünüyor ama 😂 neyse 😂😂😂
🙄 puhahahaa 😂😂😂 IP'den tespit 😂🤔 üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşlar vardı onlardan yardım alayım bende 😂😂😂 madem 911 bu işi çözmesse 😂🤣😁
Seni tamamladığını düşündüğün insanın seni eksik bırakması. Sana anlam katacağını düşündüğün bazı şeylerin senden eksiltmesi, vakitlerini çalması…Tüm bunlar kalpte buruk ve kekre bir tat bırakan hüsran biçimleridir.
Güzel bir tespit hocam 🙃 Sen bir mutluluğu hak ettiğini düşünür onun keyfini çıkarırsın ama kıskanmak isteyen onu da kıskanır. Hatta en çok hak edilmiş mutluluğunu kıskanır. Çünkü derinlerde hak ettiğini ama ulaşamadığını düşündüğü her şey onu dürtmeye başlar.
Bir konuda reddedilmenin acısı çabuk geçer ama güvendiğin birinin güvenini sarsması, inandığın bir konuda ihanet etmesi derin bir yas bırakır. İnsan sevdiklerini bu yüzden kolay affedemez. Affetmemek biraz da “bana yaptığını unutmadım” anlamına gelir.
Çok çabalarsın, kendinden ödün verirsin, asla yapmam dediğin şeyleri yaparsın, alttan alırsın, şans verirsin, o öyle birisi değil dersin ama bir kere bir kere de ben vazgeçeyim dersin bir bakmışsın arkan da kimse yok herseyi ayakta tutan sensin, aynı şeyi birçok kez affedersin ama sen bir kere yapsan kimse affetmez... sen onlar için bahceni verirsin ama onlar senin için bir çiçeğini vermez...
Her gün kendine anlamlı bir dünya inşa etmek için çabalayan bir insanın bakışıyla faydasız işler peşinde koşan insanın bakışı aynı olmaz.
İmajlar çağında monitör egemenliğin dayatmasıyla hepimiz aynı görüntülere maruz kalıyoruz. Ancak bu maruz kalma, hepimizi aynı şekilde değiştirip dönüştürmez. Kiminin cehaletini ve gündemde boğulmasını, kiminin de gündemi aşıp geleceği öngörmesini sağlar.
Yıllardır ettiğim dua 🤲🏻 evet rabbim her gün mutlu olmayabilirim ama bana yastığa başımı koyduğumda huzur ver kederden ruhumu temizle yanlış kararlar verip bir ömrü ah ederek geçirmeme müsade etme beni kimsenin insafına bırakma bana merhamet et beni sev beni yalnız bırakma ne olur🤲🏻
Başkalarının umrunda olmayıp kolayca elde edebildiklerini senin çaba harcayarak bile zorlama dahi olsa elde edememen ve o şeylerin hayallerini süslemesi.
Değer verdiklerin söz konusu olunca zamanın bir öncelik ve fedakârlık meselesi olduğunu bir kez daha anlıyorsun. Kesinlikle muhabbet de bir incelik ve öncelik meselesi.