Diğer Neden estetik?, Doğal olmak çok mu zor? Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel olucam derken doğal güzelliği mahvettiklerinin kimse farkında olmuyor.Uzaylıdan bir farkı kalmamış Neden estetik?, Doğal olmak çok mu zor? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dilan o kadar güzeldi ki resmen rezil etti kendini. Sağlığım gerektirmedikçe uzağım böyle şeylerden tabii benide beğenmeyenler oldu yok burnun söyle böyle umrumda olmadı ben kendimi seviyorum ve oynamak istemiyorum sağlığımla da 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Doğal daha güzel 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Evet fazla yapay görünüyor Güzellk merkezlerindeki artıs merdivenaltı doktorlar derken ünlü olmanın zornlulukları kadnları mahvediyor farknda degller 0 0 Yorumla
Disprozyum Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Estetik ameliytların başarı olasılık oranları vardır. O olasılık oranını makul bulanlar, yaptırıyor. 0 0 Yorumla