Diğer Üç kişiye fal bakacağım baktırmak isteyen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sadece 3 kişi mümkünse hayatı sakın olan olursa sevinirim sallama falan yok eğitimim var hemde öyle böyle değil mahalle ablalarından biliyorum onlardan egitimliyim 😂😂 Güncellemeler+1 yıl 3 kişilik kota dolmuştur🤗 Üç kişiye fal bakacağım baktırmak isteyen var mı? Cevapla Fal Soruları Eğitim Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. olur bak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka sefere kanka 3 kişilik kota doldu
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ben gerçekçi bir insanım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Fal batırma falsiz da kalma kanka var birşeyler Yorumla Homelanderr +1 yıl Yaw arkadaşım benim içtiğim kahvenin lekeleri benim geleceğimi mi görecek bırakın allanı seversen ya Yorumla Homelanderr +1 yıl Buna genelde kadınlar inanır çünkü kadınlar erkekler kadar zeki değiller ve fazla hayalperetsler genel olarak Yorumla Soran +1 yıl Kanka öyle değil işte o işler neyse Yorumla Soran +1 yıl Astroloji ye inaniyormusun Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl bana daaa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 de sensin tamam kahveni iç gönder bana 🤗 Yorumla
Çileklipastam133 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Bana bakar misin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 kişide sensin kahveni iç bana gönder Yorumla Çileklipastam133 +1 yıl Tamamdır Yorumla
Öylesinebirisiidim Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bennnn lütfen 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kahveni iç gönder ilk yazdığın için 1 sensin Yorumla Öylesinebirisiidim +1 yıl Tamamdır Yorumla Soran +1 yıl Evet sen kaldın bir tek Yorumla Öylesinebirisiidim +1 yıl Beybi kahve kalmamis ya yarın alayım bak Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 yarın bilmiyorum söz veremem Yorumla
fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Neden 3 kişi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü baş agırtıyor Yorumla fhjjkb +1 yıl Anladımm Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olur bak
Başka sefere kanka 3 kişilik kota doldu
Yok ben gerçekçi bir insanım
Fal batırma falsiz da kalma kanka var birşeyler
Yaw arkadaşım benim içtiğim kahvenin lekeleri benim geleceğimi mi görecek bırakın allanı seversen ya
Buna genelde kadınlar inanır çünkü kadınlar erkekler kadar zeki değiller ve fazla hayalperetsler genel olarak
Kanka öyle değil işte o işler neyse
Astroloji ye inaniyormusun
bana daaa
3 de sensin tamam kahveni iç gönder bana 🤗
Bana bakar misin
2 kişide sensin kahveni iç bana gönder
Tamamdır
Bennnn lütfen
Kahveni iç gönder ilk yazdığın için 1 sensin
Tamamdır
Evet sen kaldın bir tek
Beybi kahve kalmamis ya yarın alayım bak