Güncellemeler
+1 yıl
parapsikoloji bilgim olduğunu belirteyim arkadaşlar bu arada genelde böyle şeyler yaşarım ama çok takılmam şu an uyuyamadım canım sıkıldı paylaşıp tartışmak istediğim için burdayım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba az önce tam uykuya dalmak üzereyken kendimi arkadan gördüm ve bir kadın beni izliyordu saniyelik bir görüntüydü sonrasında refleksle uyandım zaten şu an içime bir huzursuzluk düştü korku değil ama huzursuzluk sadece uyuyamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
psikolojiktir
Uykuya geçtiğin için bilinç kendini kapatmış o sebepten, olur böyle şeyler, zaten böyle şeylere fobin var sanırım ve tetiklemiş sadece
fobim yok hobim aslında böyle şeyler
Hobin değil aslında içinde bir yerlerde bunu yaşama korkusu var
elbette var çünkü bilinmedik bir şey merak duygusu ve korku kapışıyor içime
Bence rahat rahat uyumalısın, bir şey olmayacak arkanda da bir şey yok, sözüme güven bu konuda:)
Kankam rüyayla gerceklık arasındadır ondan uykuda görmüşsündür ama karşında sanmışsındır bende de öyle oldu ama anladım
zaten çoğu zaman yattığımda gözümü kapatır kapatmaz birşeyler görürüm ama bunum hissiyatı bir tuhaftı
Öyle bir şey görsem sabaha kadar uyuyamam korkudan
Dur be bizi de korkutma ajdjjd
korkmuyorum zaten anlamadım sadece huzursuz oldum ben böyle şeylerden korkmam üstüne giderim
üstün açık kalmış
yok valla gayet güzel örtünmüşüm
Halüsinasyondur
yok o farklı bişey onu baktığın açıdan görürsün benimkinde kendimi ve kadını arkadan gördüm
Hayal goruyosun yok öyle bisey
bilemezsin
Yoksa sizofrensin başka bişey yok
psikoloji bilgim var çok şükür kimsenin tanı koymasınada ihtiyacım yok teşekkürler