+1 yılJapon ve koreli halklar şirinliğe ve tatlılığa çok önem veriyor. Bu yüzden yüz şekillerini bile amelyat edecek dereceye kadar gidiyor. Küçük olan gözleri göz kapağına takılan belli bir implantant ile büyütüyorlar. O resimlerde, filmlerde ve kliplerde gördüğün koreli olan şarkıcı ve oyuncu kızların çoğu bu tür estetik operasyonu geçiriyor. Git bir koreye, gör halkını. Kısa boy, yamuk bacak, dişlek ağızlar ve çizgi halinde gözler göreceksiniz. Türk kızları çeşitlilikle göz dolduruyor. Esmer, sarışın, kahve rengi gözlü, renkli gözlü kızlar. Malesef geniş popolu ve kısa boylu oluyor çoğu. Bu da ülkemizde pek spor kültürü olmadığından kaynaklanıyor. Kızlarımızı spor aktivitelerine yollamıyoruz tutuculuktan. Homili gırtlak, bütün gün evde oturmak kilo aldırıyor haliylen. Kıllı oluyor kimileri. Kaş bıyık nasıl alacağını bilmiyor bazıları. Makyaj da yapan yok. Bakım çok önemli. Yabancı kızlar da gözünüze güzel geliyor çünkü açık saçık giyinebiliyorlar. Hareketleri bile onları güzel yapıyor. Rahatlar. Rahatlık ve özgüven kadını güzel yapar. Hadi iyi akşamlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sonra yemesinler seni :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=cJfRkR6SQS0https://www.youtube.com/watch?v=omxsAayeJO4
store.donanimhaber.com/.../...18F169C34710BEFE.jpg
1.bp.blogspot.com/.../...t+korean-makeup-boy14.jpg
https://i.imgur.com/P70o0.png
3.bp.blogspot.com/.../...t+korean-makeup-boy15.jpg65 Yorumla- +1 yıl
çok aradınmı bunları :D
Soran+1 yılGuzel değildi saten belli
- +1 yıl
Ah ahh bir tane vardı onu bulacadım amma bulamadım :D
https://www.youtube.com/watch?v=-YbEsghq7g0
Made in Ukrania
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Made in Russia
www.turkhaberler.net/.../...ile_yapimiza_uygun.jpg
Made in Japon
www.mebdenhaber.com/.../...b-8a52-d1b2f26d3124.jpg
Ve güzel ülkemin güzel kızları =) =) <3 <3 <3 <3
img.habergundem.com/.../...as-girisen-kizlar_b.jpg
img02.alkislarlayasiyorum.com/.../177858-51670.jpg
www.sondakika.com/.../...irdi-4500246_5849_400.jpg43 Yorumla
Soran+1 yılEic verirdim kaçtı
- +1 yıl
Massallah diyelim bence :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem çirkinler hem de çirkefler, baksana it sürüsü gibi dalaşmışlar. bizim erkekler de birlik olacağına abazan gibi kızlara yaranmak için gevşek gevşek yazılar yazıyorlar. kızlar günde 50 tane türk erkeklerini alçaltacak soru soruyor birşey olmuyor, erkek sorunca köpek gibi saldırıyorlar.
207 Yorumla
Soran+1 yılYürü be. d
- +1 yıl
Gercekte boylemı sankı turk kızları gayet kıbar. Sız sankı cok yakısıklısınız yaa gelmıs buralarda yorum yapıyosunuz size saymayıp kıme sayalım smdı :D
- +1 yıl
Abi olgun olmak başka ya :D
Soran+1 yılAdam dogru diyor
Soran+1 yılTamam yıllar oldu acmayalim konuyu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
hmmm şimdi türk kızının ebeveynleri birer türk yani seninde kız kardeşin varsada oda türk kızı olduğu için çirkin e sende varsın eğer türk erkeğiysen sende çirkinsin mademse topluca çirkiniz yahu problem mi, senin soruna göre bu cevap verilir. bence bir bilet al ve japonyaya git milletimiz için en hayırlısı bu :D :D fransız, ingiliz, rus erkekleri bile o kadar güzel kadın bolluğunda türk kadınları gerçekten güzel diolarsa sen denk gelememişsin heralde güzeline yok öyle demiyorlar ise bir sürü röportaj yapılıyor yabancılarla onları izle ya da 1. dereceden ben yakınım tüm ülkelerin yabancılarına (turizmciydim) onlarda hoş göründüklerinin güzel göründüklerinin yorumunu yapıyor ha hepsi hayır ama türk erkeklerinin hepsimi çirkin diyor buda hayır herkese göre güzellik dereceside değişir :D
42 Yorumla
Soran+1 yılOkumadım özet geç
Diğer konusunda 843 cevap paylaştı. Türk kızlarının %20 luk bölümü çok güzel, %30 luk bölümü güzel, %40 lık bölümü normal, %10 luk bölümü ise az güzeldir çirkini ise bulunmaz hiç. Herkesin bir Türk kızı yakını var kızkardeşi, yengesi, sevgilisi, arkadaşı vs. Bu yüzden böyle bir iddiayı hiçbir aklı başında insan konduramaz kendine. Bunu iddia eden tipler genelde ağır abaza, kızların yüz vermediği hayata küsmüş asosyal tiplerdir. Soruyu düzenleyip sormalı aslında " Bu ülkede bekar erkeklerin %90 ı neden ağır abaza? " diye. Şimdiden yalaka vs. diyecekleri en derin duygularımla selamlıyor, kucaklıyorum. Onlar anlar.
50 YorumlaKızların bu kadar peşinde dolaşıp g*tünü kaldıran erkekler. Kızda haliyle havalandıkça havalanıyo. Nasıl olsa peşimde diyip bir kendini salmalar bıyık bırakmalar falan :D Mesela rus kızları süper ama g*tlerini kaldıran kimse yok. Erkekler peşlerinde koşmuyo çünkü biri olmazsa başkası diye düşünüyo haliyle kızların o kadar güzel olmasına rağmen gram hava yok hiç birinde. Ama biz Türk kızları ne güzeliz ne bişeyiz milyonluk hava var. Ha herkes için demiyorum gerçekten güzel olan kızlar var güzel ve havalı olmayan :D
45 Yorumla
Soran+1 yılKezooo
Soran+1 yılKezbanus team
sen asyali kizlari guzelmi saniyorsun?
evet katilmaktayim en bakimsiz kizlar bizim ulkemizden cikar.
farkindayim!
Fakat sokakta yururken ben hep kivanc tatlitug murat boz. gormuyorum.
eige gelince kicindan sallamis.
adamsa ciksin gizliden tipini gorelim :D
bilmem arz edebildim mi?66 Yorumla
Soran+1 yılAsya değil kore
Soran+1 yılHyuna candir
Soran+1 yılSen çokmu iyisin yaw sende biyiklarini alion
- +1 yıl
Kanka şansına küs kaptılar hyuna yı 😆ama benimkiler kapılmadı şükür mesela yuna var onunla evlenirim yaşımız da yakın 2 yaş var aramızda yeter ki evet desin jcjffj
Türk kızlarına çirkin diyenin alnını karışlarım. Türk kızı dediğin olmasa bu vatan olmazdı. Sen bakma böyle batıya özendiğimize. şu an bir savaş olsa hepsi bir an düşünmeden cepheye koşar. Belki olürler ama o zamanda diyecekleri tek şey Vatan Sağolsun ! Türklük herkese nasip olmaz o yüzden haddini bil. Ayrıca annene olan saygın bütün kadınlara karşı olmalı.
Şimdi o çok sevdiğin japon kızlarına git haydi.40 Yorumlasen kaşlı gözlü türk kızlarına çirkin de git japonları beğen adamlar kainat güzeli çıkaramıyor teknolojide bu yüzden hırs yaptı adamlar bari burada birinci olalım diye sen çıkıp ne diyosun. %98 e çirkin diyen seni de çok merak ettim doğrusu mehmet günsür ve kıvanç tatlıtuğ ile çift taraflı akrabalığın yoksa gözükme gözüme :D
15 Yorumla
Soran+1 yılSerkan çayoğlu kuzenim
- +1 yıl
Aman Allahım, yorumlara bakarken bir de ne göreyim: Japonlar kainat güzeli çıkaramadı için teknolojide hırs yapmışlar, diyen bir ülkem insanı ! Ülkemin insanlarındaki bu cahil özgüvenini anlayamıyorum.
Japonlar onurlu bir millettir ve kendilerine yetebilme, muhtaç ve bağımlı olmama felsefesi ile hareket ederler. 19. yy. ortalarında Meiji Restorasyonu ile ilk kalkınma hamlesini , 2. Dünya Savaşından sonra da ikinci kalkınma hamlesini yapmıştır.
Soran+1 yılKezbanlar söz anlamaz
italyan erkekleri neden bukadar yakışıklı neden bukadar fit türk erkeklerinin bir çoğu çirkin kıllı göbekli ya da sıska kas denen bişey çok az kısımda var ve bir çoğunun görünüşüne bakılırsa kasın ne olduğundan bir haber hele o giyimlerine ne demeli berbat bişey türk erkeği kadar kötü giyinen erkek var mı acaba neden sizin geniniz bozuk? italyan erkekleri 1 numara.
18 Yorumla
Soran+1 yılYunanistan liyim
Soran+1 yılDimi.)
- +1 yıl
aynen öyle ! Az italyan arkadasimda yok. Bir cogu gercekten `fazla`yakisikli. Ancak geri kalan kisim türkiyenin cingene mahallelerinden farksiz tipler ! Japonlarda öyle bir sey söz konusu degil. Ya da Ukraynalilarda Ruslarda ! En cirkini bile gercekten sevimlilikten insanin icini isitiyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk milleti olarak güzel bir ırk değiliz dış görünüş açısından (genel olarak). Evet güzel kız olmadığı gibi yakışıklı erkekte yok bu soyumuzla alakalı bu. Bir kız kıyafet ile makyaj ile bir şekilde yüzüme bakilcak hale gelebilir ama erkek için çok zor. Bence kızları eleştirmeden önce kendinizede bir bakın. Çirkin bir Türk anneden dünyalar güzeli bir erkek çıkmaz.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy cirkin erkekler üstüne almış :(
Soran+1 yılOkumadım
Cevap sahibi+1 yılSana demedim zaten niye üstüne aldın :D
Soran+1 yılO yüzden değil okumadım yani
Cevap sahibi+1 yılAma yazının sonunda şaka yaptım Türk erkekleri bir harika demiştim :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin icin söyledim isvicreli bilim adamlarina bakacaklar türk kizlari niye bukadar cirkin türk erkekleri niye bukadar patavatsiz ve kendini bilmez. Her kiz kendini savunuyor burada onlara kendini savunuyorlar diye cirkef diyemezsiniz. Dedigin kiz bakimsiz olabilir ama nüfusuna gecirmeyecegine göre bu seni irgalamaz cirkin kiz yoktur bakimsiz kiz vardir bu Kadar sekilci olmayin kizlar sizi sevmiyor diye bunu yapmayin :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar gençken çok temiz yüzlü ve gergin suratlı oluyor güzel duruyor ama bizimkiler taş l*n olduğu gibi kalıyorlar çok çökmüyorlar sen onların sonradan nasıl çöktüklerini biliyon mu :) ayrıca bizimkiler emekçi gerçi bu yeni nesil çok farklı da neyse gene bizimkiler sonuçta el oğlundan iyilerdir saçmalama lütfen :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi. )
Cevap sahibi+1 yılaynen bide onlar bebek cenini yiyor oçlar :((
- Diğer konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılNeden gizlisin, senin gibi birinin özgüveni olmasını beklerdim. Yoksa Türk kızları kim olduğunu öğrenirde sana yüz vermezler mi burada diye çekiniyorsun? Nasıl olsa beğenmiyorsun Türk kızlarını bence açık profille sor bu sorunu
34 Yorumla
Soran+1 yılXper fazla o yüzden
- +1 yıl
Sen boşver Xper'i falan bence Türk kızları seni tanımalı burada bakalım sen nasıl birisin görsünler karar versinler haksızlık olmasın değil mi?
Soran+1 yılİsteyene açık Adres veririm
- +1 yıl
Bırak bu ayakları :D
+1 yılbir millettin kızlarının güzel olması için erkeklerinin de yakışıklı olması lazım. malum genetik bişeydir bunlar
52 Yorumla
Soran+1 yıl
+1 yılşimdi ben diyor muyum Türk erkekleri tipsiz çirkin :) sende deme kimi begenmiyosan git ve yüzüne söyle :) bunu ben Türk erkekleri neden çirkin ( %98 lik bölüm) diye uyarlasam kesin % 98 in içindesindir ama yok asla yüzüne vurmam vicdanım el vermez :)
31 Yorumla- +1 yıl
Cuk oturmuş :D
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen Türk kadını kadar iyi yemek yapan, çocuk eğiten, evini çeviren, tutumlu olan, gerektiğinde erkekten daha erkek olan, ihtiyaç olduğunda cepheye koşan, erkeğine bir fiil hizmet eden, yaşlısına hürmet edip bakan kadın görmedim. O %2 senin gördüğün kızlardır. %98 hala cefakar hala Dünyanın en iyisi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılturk kizlarinin cogu akraba evliliği ve fabrika hatası olldugu icin cirkindir ama malesef bunu kabul etmek istemezler 2005 den beri türk kizlarinla takilmiyom simdi'de türk kizlari cok itici geliyor bunun üstesinden gelemiyom , rus olsun 5 kurus fazla olsun aga
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn ameke
ben çirkin ya da güzel oldukları tartışmak istemem ama türk kızları neden cocuk yaptıktan sonra hem kendilerine bakmıyor kilo alıyorlar hemde neden erkeğin isteklerini karşılamıyor sonra kalıp neden benim kocam aldatıyor demesinler
00 YorumlaKardesim haklisin ulan cirkin olduklari kadar bir o kadar havalilar sanki bizim turk kizlarinin ami altin kaplama tipine sicmassin ama burnundan kil aldirmaz biz * kezbanlari yasaasinn japon kizlariii
21 Yorumla
Soran+1 yıl. d aynn
Aslında benim annem rus babam türk anneme okadar cekmisim ki neden burada yasadıgımı soramazsınız ama bence turk kızları cirkin degil ve senin gorusun ne bilmiyorum ama cok guzeller.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi. )
+1 yılTürk kızını her erkek kaldıramaz. Rus kızı değiliz Türk kızıyız biz. Önce adam olup öyle bakın. Belki güzelliği o zaman görürsünüz. Adam olanı seçeriz biz.
022 Yorumla
Soran+1 yılBen tipinizi dedim zevk inizi değil
- +1 yıl
Tipimiz de gayet güzel. Size kolay olan kız güzel gelir zor olanı da kezban.
Soran+1 yılYunanistan dan geldim zevkimi biliyo rum
- +1 yıl
Nerden gelirsen gel ne farkeder. Güzel olmak için kıçımızı başımızı açalım o zaman bizde ya bir git Allah aşkına :D :D ne adamsın ya :D Biz çirkiniz tamam siz yakışıklısınız :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/voONzR.jpg
bu varken sen kendini güzel mi sanıyorsun- +1 yıl
ben bu kızdan daha güzelim be bunlar full makyaj :D
Soran+1 yılHep öyle caniiiim
- +1 yıl
evet öyle bir kerem :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/PEyap9.jpg
buda makyaj- +1 yıl
o kızın kaşları bile boya :D sen bir bayana ne anlatıyorsun :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/R6WpVR.jpg
buda uzaylı dimi- +1 yıl
iyi bak kaşları boya gözünde eyeliner var yüzünde fondöten ve allık var :D :D
Soran+1 yılSiz sokağa bıyıklı çıktığıniz icin bu konu var şu an
- +1 yıl
yooo ben düzenli olarak kuaföre gidip kaş bıyık saç bakımımı yaptırıyorum :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/PEya06.jpg
erkekleri de yakışıklı l*n- +1 yıl
hayır tam bir ergen gibi :D ne o saç kalp falan erkek adam ağır başlı olur :D
Soran+1 yılTürk kızı işte. s
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/Qg6zVG
kirazın olayım ye beni- +1 yıl
sen bir psikolojik yardım al bence :D
Soran+1 yılHayır guzellik bu
Soran+1 yılHyuna hemde hyuna 《3
- +1 yıl
hıı ok :D :D
+1 yılsen fazla kore dizisi izliyorsun, hemen o kumandayı elinden bırak ve gerçek hayata karış.
31 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
karrdeeeşşş o senin %98' lik görme kusurundan ötürü olabilir ^ ^
yenge hanım sana sesleniyorum (= lütfen arkadaşımızın kafasına sert cisimlerle vurma :Pp10 YorumlaDiğer konusunda 982 cevap paylaştı. Hiç alakası yok son derece naif ve güzel bayanlarımız da var... Sen göremeyecek kadar bu bizim sorunumuz :) Türk Kızları Candır <3
12 Yorumla
Soran+1 yıl+1 çabaları
Diğer konusunda 935 cevap paylaştı. -Konu Başlığını hiç beğenmedim
Bence bakımsız olduğu için öyle nedense benim etrafımdaki kızlar çok güzeller ve bu sitedeki tüm kızlar birbirden güzeller :D21 Yorumla
Soran+1 yıl1. Konu dikkat çekmek için
2. % 90 fake
+1 yılDemek ki bizim ülkedeki erkeklerde kadınlarda çirkin ki herkes çirkin doğuyor kanka bunu başkasına değil kendine sor bence çok saçma olmuş bence hiç kimsenin birbirini suçlamaya hakkı yok sadece şansısız atalarımız sağola dndnd bende Koreli kızları çok severim bu arada
00 YorumlaBen ölene kadar sabret birazcık gizli kullanıcı arkadas.
Ben öldükten sonra bir çirkin daha azalır =D O zamana kadar göz zevkin bozulsun birazcık yapacak bir şey yooook =d12 Yorumla
Soran+1 yılDimi. )
+1 yılYa seni tutan var mi git japonyaya mi gidiyon cine mi gidiyon terk et ulkeyi
31 Yorumla
Soran+1 yılKezban örneği
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanki biz cok iyiyiz de kızların da 10 numara olmasını bekliyoz
62 Yorumla
Soran+1 yılBen iyiyim seni bilemem.))
- +1 yıl
O zaman git japonyaya yazık buralarda sana
+1 yılBrad Pıtt konusuyor.
Saygı duruşuna geciyorum bi' saniye.33 Yorumla
Soran+1 yılEahat
- +1 yıl
Güzeldi bak bu :)
- +1 yıl
Hahaha :D
+1 yılSenin begenmediyin o türk kızlarına yabancı erkekleri hasta ;) cekik gözlü o tatlı buldugun kızlarda pek populer degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/PEya06.jpg erkekleri de yakışıklı
- +1 yıl
Jet li evet dicem tek cekik gözlü erkek :)
+1 yılSeni japonmu doğurdu yoksa Türk kizimi? yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor...
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte bıyık yoktu
- +1 yıl
Abartmayin okadarda.. hem lazer die bisi duydunmu kökden çözüm ;)
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen japon kizini begenirsin amma birgun turk kiziyla evlenirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumurtadan cikmis kabugunu begenmez yahu. Japon kizlari hosuna gidiyo olabilir ama japon sana bakmaz. Sen yine bize kalcan. Sansini zorlama derim.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden Gizliyim sanıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman koredeki erkeklerle sizleri karşılaştıralım onların ne sakalı bıyığı var nede soğan sarmısak kokuyolar siz türk kızlarını bulduğunuza şükredin.
43 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yalnız bende boyleyim
https://i.hizliresim.com/PEya06.jpg- +1 yıl
Sakalsiz bıyıksız olana erkekmi denir? Ne o ole kari gibi
Soran+1 yılBen boyleyim sen sakal birak noluo gör batio hep
Nerde yasiyosunuz arkadas hicmi kadin gormediniz iki tane film aktrisi gordummu ergen abazalar gibi konu aciyosunuz mademm turksun acta profilinide bir gorelim devsirmemi degilmisn belli olsun
00 Yorumla
+1 yılBence Japonya'ya git sen bende koreye gitmeyi düşünüyorum😊
01 Yorumla
Soran+1 yılKore Dicektim zaten https://i.hizliresim.com/PEya06.jpg
Bizi beğenmiyomuş sen nesin acaba gizli saklı laf çarpma tipine güveniyosan gizli olma bu kadarmı özgüvensizsin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılTepki almamak için 2. (% 98 dedim
% 2 lik kisimdayim bilemcem:))) :p veya gelecekten gelen japon kızı:)
02 Yorumla
Soran+1 yılTanisalim
Türk kadını güzel makyajsız bile güzel fakat gel gelelimki ego fenalarda bizim abazan kardeşlerimiz sayesınde gtler tavan başka ülkelerde erkekler kadına bu kadar değer vermez o yuzden şımarık değil kadınları
10 Yorumla%2'lik kısmı bu sitede ak alayi adriana lima. Bu sited tanıdığım bir kaç kız hariç alayi kezodur. Bunlara hitaben sorman hatadir kardesim katiliyorum :D
16 Yorumla
Soran+1 yılHepsi fake ameke
+1 yılBir yabancı olarak soyluyorum bence gayet güzeller :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinler uzatmayalaım
Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. İşte buralara geldik uzuluyorum aram şu anda saçma bir yanlış anlama nedeni ile kız arkadaşımla bozuk kendisi yabancı Türk kızlarını güzel buluyor bunu belirtmek istedim , genelleme yapılamaz öyle turk kızları çirkin falan yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%98 den %1 ni gördünmü acaba? Japonlarin yüzü güzel ama vucüt bakimi sifir bütün bakimi yüze verip alti bosveriyorlar iğğğğğ
18 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin oyuncak bebek gibiler
Cevap sahibi+1 yılKilli oyuncak bebek evet
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/78lQOm.png himmmmm ok
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBunlar boş inci eksi sonunda sözlük yazan seyle ilgilenmiorum
Cevap sahibi+1 yılIsine gelmedi dimi? Sen japon p*rnosu izlemedin anlasilan :)) senin kafandaki sac kadar seylerinde kil var iğğğğğ böğğğ
Soran+1 yılOnlar kaşar ben süt diyorum japon değil kore ayrıca
Cevap sahibi+1 yılYa birak hepsi ayni iste
+1 yılSisko oliolar spor yapmioiolar duruslari kötü olio yani iyki turklere cekmedim
30 YorumlaHayır dostum ilerde koreli bir karın olmayacak o yüzden b*k atmayı kes.
21 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaw
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızların dış görünüşünü pek önemsemiyorum. Güzel olmak için de soyunmasınlar, vücutlarını teşhir etmesinler ve egoları yüksek olmasın yeter.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzür dileyerek paylaşıyorum. Affola.
https://inciswf.com/1304375737.swf00 YorumlaDiğer konusunda 322 cevap paylaştı. türk kızları biraz fazla yavşak :D birde makkah yapınca kendılerını lima filan sanıyorlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak
Türk kızları çok güzeldir bakmasını bilmek lazım onların nazı yeter :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bence bir gözlük falan kullan ya da bir izmire falan gelde gözün gönlün açılsın?
Ha birde türk erkeklerinin hem öküz hemde çirkin onları napıyoruz?24 Yorumla
Soran+1 yılBen deilim.)
Cevap sahibi+1 yılbu arada eksi veren kızlar İzmir kızlarını kıskanmaktan bıkmadnızmı :)))
- +1 yıl
Izmirli keske gizli olmayaydin goreydik seninde hangi sinifa girdigini
Cevap sahibi+1 yılGerek yok izmirde çirkin kız yoktur çirkin erkek çoktur :))
kızların çoğu öyle maalesef anasını satiyim öyle tipler görüyorum ki cift cinsiyeti doğmuşlar. tipleri erkek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynn ameke
- +1 yıl
Kanka lgbt olmakta mı suç ya onlar zaten lebizyen
Insan olsun kalbi guzel olsunda ne olursa olsun. Biyik alinir yani sorun oysa. Herseyin bir caresi var.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun kızımsı şey benle kapiscakti nerdeyse
bence kızlarada haksızlık yapıyonuz
belki çoğu kız kaşar olabilir ama namusluda var amerikada namuslu bulmak imkansız gibi bişey
ve kızlar çirkin diyonuzda siz yakışıklımısınız ilk onu sorun kendinizi :D11 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle yapıyorlar ben çok şaşırıyorum abi kendi genlerine laf ediyorlar ben o yüzden bu konuda konuşmuyorum 🤐
Türk kızlarımı çirkin? Bakarken bakıyorsunuz sonra sanalda bizim kızlarımız çirkin heee ondan ve yani siz ne kadar iyisinizki? Başkalarını yargılama hakkını nerden buluyorsunuz ki -_-
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmıyorum
Hic bir kiz cirkin degildir.. Bakimsiz kiz vardir..
20 Yorumla
+1 yılevet ya niye çirkinsiniz? ama İzmir istisna. yok ole memleket yaa. yok ole bir yer yaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılYasa o zaman
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Şimdi doğruya doğru erkekler olarak biz de çok yakışıklı değiliz
12 Yorumla
Soran+1 yılSrni bilemem bn iyiyim
+1 yılTurk erkekleri neden cirkin ve beyinsiz? (%100 kesim)
119 Yorumla- +1 yıl
Illa diyorsun savasalim
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/PEya06.jpg erkekleri de yakışıklı
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimseye cirkin diyemem asla bu benim haddim degil @strangething
- +1 yıl
@cikspileyboy soran dedi cirkin ona atifta bulundum. Yoksa ne sana dedin dedim nede ben gercekten cirkin dedim.
- +1 yıl
Sen alinma, cayini icmeye devam et. Afiyet olsun.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ovv üstüme alındım şimdi. Çok pis sinirlendim.
- +1 yıl
@SosyeteDelikanlisi Soyledigim gibiysen alinman normal, degilsen alinma..
- +1 yıl
Yüzde yüz kesim diyince pek bir seçeneğim kalmıyorda. Ondan öyle dedim.
Soran+1 yıl% 100 diyo alınma diyo Qewqewqew
- +1 yıl
@SosyeteDelikanlisi #Soran Gercekten %100 diyorsunuz yani? Kabul ettiniz hayret.. Sallamistim oysa.
Soran+1 yılSenin yorumunu benmi duzlcem salkslk konuşma
- +1 yıl
Sinek mi vizildiyor? -.-
- +1 yıl
Saçma sapan konuşuyosun. Kendin yüzde yüz olduğunu iddaa ediyorsun biz üstümüze alınıp karşı çıkıncada kanıtladınız diyorsun.
- +1 yıl
@SosyeteDelikanlisi dalga geciyorum be, ne iddasi. Soranin yazisina karsilik oyle yazdim. Bir sey iddaa ettigim yok. Herkes nirmal tamam mi? Sorudan cok bana odaklandiniz.. Allahm ya..
- +1 yıl
Tamamdır sıkıntı yok. Soruyla ilgilenmiyorum pek zaten yorumları merak etmiştim :)
+1 yılJaponlarla dolmasını bekleyeceğine seni japonyaya yollayalım :))
01 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi olur
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. o genler babalardan da geliyor onu napacanız?
71 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yapiyolar
"Neden Türk erkekleri bu kadar çirkin?" mi diyelim biz de? Terbiyesizliğin lüzumu yok.
21 Yorumla- +1 yıl
bence diyebilirsin ama erkeğin bebek gibisi çok makbul değil o kadın için geçerli. çirkin erkek sevmek diye birşey var mesela :D
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat