Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum. İstihkak veriliyor bazen ama sizin istediğiniz gibi değil. Mesela sistemden 45 numara bot girdim ama 41 verdiler, üniforma bedenleri uymuyor. Botun numarası uysa bile uzun süre ayakta durmaya ve soğuğa karşı etkisiz. Bota 2400 vermiştim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yazık ki paramizin değeri düştüğü için her meslekte geçinme sıkıntısı var yalnız sizin meslek için geçerli değil bu durum
Öğretmen misiniz?
Evet
Öğretmenler daha fazla almalı, geleceği şekillendiriyorsunuz. Ayrıca yaptığınız en ufak dokunuşlar bir çocuğun hayatını aydınlatıp karartabiliyor. Daha fazla öneme sahip olmalı aslında.
Muhakkak öyledir efendim lakin sizin mesleğin yanında bizim hafif kalır. Sonuçta canınızı ortaya koyuyorsunuz. Hele geride bıraktıklarınız... Rabbım yar ve yardımcınız olsun.
Geride bıraktığım kedim var 😂 amin cümlemize
😄😄
Başka ülkelere göre bir hiç. Türkiye ye göre idare eder bir miktar.
tabancaya kaç verdin?
20 binden fazlaydı. Atışta namlu kırıldı, normalde tutanak tutulup yenisi temin edilir ama cebimden ödemek durumunda kaldım yeni silah aldım. İndirimli hali 20 bin. Civarıydı
şu silah işi pahalı. Zor meslek. Esenlikler dilerim
Babam oturdugu yerden sizden daha fazla maaş alıyor o da devlet memuru🤨
Allah daha da arttırsın. Umarım hayatın boyunca hiç maddi sıkıntı çekmezsin.
Çok teşekkür ederim de şaşırdım hani böyle olmasina ondan dedim
Allah'tan korkun
Sebep?
nite columbia
Sivil görevlerimiz genel olarak cumhurbaşkanını korumaya yönelik o nedenle onun korumaları gibi giyinmemiz bekleniyor. Cb korumalarına bu giysiler ücretsiz veriliyor ama bizim ek görevimiz bu nedenle kendimiz alıyoruz
istifa et beğenmiyorsan
Ederdim ama iş alanımı kapattılar. Normalde biyoloğum, polonya da rekombinant dna teknolojisi üzerine yüksek lisans yaptım. Alanımda iş bulamadım. Biyolog olarak atanmak için sınava girdim 93 aldım ama 100 biyolog alımı için 16.000 civarı biyolog sınava girdi ve 200 kişi full çekti. Ben de giremedim. Öğretmenlikte sözlü mülakatta 2 defa elendim. Başka iş bilmiyorum. Askerliğimi Şırnak Cizre'de yaptım operasyondayken her iki dizimde de 3. Derece menisküs yırtığı oluştu o nedenle inşaatta çalışamam. Fizik tedavi için ücret ödüyorum 3 ayda bir hareket değiştiriyor doktorum.
Normal