Bu kadin surekli kiyafetimi elestiriyo. Elbiselerimi falan dugunlerde. Bende magazada calisiyorum avmde. Inanin hic gucum olmuyor makyaj falan yapmaya ve guzel giyinmeye bi sweat bi pantolon giyiyorum bitti. (Artik dikkat edecem avm sonucta tanidik falan geliyor insan utaniyor ) neyse iste cekindigim icin 2 dir saklaniyorum resmen depoya gittim durdum gidebe kadar. InsAllah gormemisdir ben onu gördpm gulumedim once ama o görmedi bakmadi bende gitim. Acaba sonra gormusmudur ayip oldu mu? Bana selam vermiyor diye söylermi herkese?
Ya napiyim cidden utaniyorum cekiniyorum surekli elestiriyo bugunde sivilce falan var suratimda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen yine de avm de çalıştığın için özenli giyin. Makyajını yap. Çünkü bir değil, iki değil ne kadar saklanırsan saklan, illa ki sen onu görmediğin bir gün ona yakalanacaksın. En azından sen utanmaz kendinle gurur duyarsın. Seni eleştirse ne olacak. Kendisi çok mu kusursuz veya çok mu mükemmel. Herkes bühçesine, kazandığına göre giyinir kuşanır. En uygun kıyafet dükkanından bile giyinsen, hatta pazardan bile giyinsen bir kaç takı üstüne bir gömleğin veya tshirt üstünde tarz yaratmak, şık görünmek çok mümkün. Yorgunluğunu anlayabiliyorum. Her gün iş için hazırlanmak insanı elbette yoruyor. Senin zamanını almayacak ve seni çok yormayacak makyaj tarzı sana tavsiyede bulunacağım. Hep stili ile birlikte. Tekrardan kuzanine rast geldinde seni bu kadar çok değiş gördüğünde bırak 👀 gözleri patlasın kıskançlığından. Sende ona selam verirsin sanki çok meşgulmüşsün gibi davranırsın. 1.
2.
3.
5.
6.
Umarım 🤞🏻 sana fikir olmuştur. Süslenmek için heves vermişimdir.
Sagol. canim ya inanki butce mesele degil yeni birsuru. seyim. var hatta o. kiyafetlere kiyamayan kiz benim. Neden böyle. bilmiyorum
Anlıyorum. Senin yaşlarındayken benimde ilk işim avm di. Hayat ne garip. Ayrıca dürüstlüğün çok hoşuma gitti. Sürekli çalışan biri olarak yorgunsun benim gibi. O kıyafetkere de kıy. Eski eşyalr insanı yorar güzellik.
Görmemiştir seni. Amaaan boş veer görmesin.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!