Kuzenim beni zorla kendine cekti?

Kucuklukten beri surekli bana bakiyodu ama ben anlamazdim Şu an anliyorum beni seviyomus cok yakisikli tamam ama benbana bulasmamasini uzak durmasini soyledim annesiylede konustum babasiylada 24 yasinda durumlari bize cok cok iyiler cok sakin ama kizdinmida cok asabi biridir
Onlara gittik annem kizim kalk yengene yardim et dedi salata yapiyodum annesine ben yaparim yenge dedim kiz kardeside vardir konusuyoduk tuvallete gitti o sonra o uyuz geldi sacimi kokluyodu bana bagirma dedim bagirirsamne olur dedi beni babamami sikayet ettin dedi gozlerime bakti beni duvara sıkıstırdi tokat attim boynumdan koklayip optu bir kere daha vurdum agliyodum rezil olmayalim diye sustum babam bizi oyle gordu bana onlarin icinde vurup tokat atti dovdu kotu sozler soyledi o bedirhan yuzunden hep oldu bedirhN araya girdi babam tokat atcakken sakin ama sakin o kiza karismicaksin dedi kizimdan uzak durcaksin dedim seviyorum kizini diyip kardesi beni odaya aldi asli yani agliyodum gece eve gitmedimbabam madem seviyosun kizimi evleniceksin dedi bedirhan senden nefret ediyorum. dedim oda sen istemedikce sana dokunmMkokunu ozledigim icin optum dedi napicamsimdi seni seviyorum kadinim dedi ve ben daha 19 yasindayim

Sizce bedirhani kabul etmelimiyim surekli dayak yemekten ezilmektsn susmaktan cok yoruldum Allahim neden sanki duzgun ailem yok
Kuzenim beni zorla kendine cekti?