normal yaramazliktan bahsediyom!!
ben hep derten kacardim sadece bu!
bunu bile yanlis anlayacak kadar fesatsaniz, yuh insanliginiza tukureyim!!!
7 kişilik sabit bir grubumuz vardı halada görüşürüm hepsiyle tek tek.
Okuldan gaçmak hobimizdi 4-5 metrelik duvarlardan professional bir biçimde dakikalar içince geçebiliyorduk.
Müdür yardımcılarıyla baya baya samimiydik haftada bir kaç kez görüşürdük muhakkak :D
Kavgalarımız hiç bizmedi.
Okudugumuz bölüm atolyesinde hergün farklı olaylar yaşanırdı, sigara içmeler, ateş yakmalar, sarhoş gelmeler, düzeni bozmalar, hocaların bile anlamadığı şekilde birbirimizi çağıttırıp dersleri terk etmeler. Yakalndığımızda komple atölyeyi baştan aşağıya köpüklü su ile temizlerdik.
19.5 gün devamsızla risk alırdık okulda :D 2-3 güne bir okuldan gönderilirdik berbera tıraş olmamız için.
Yapma denilen herşeyi yaptık, Pişman değiliz :D
yuh sizdecok yaramazmisiniz :DDD
6 yıl önceki anılarım :D hatırladıklarım bu kadar ama son dönem kötü geçti. Birisi yanımızdan geçerken taşa takılıp düşse ve bunlar yaptı diye şikayete gitse okuldan atılacaktık :D Arkamız sağlamdı ne halt yersek yieyelim müdürle muhattap oluyorlardı direk ve normal uyarı cezalarıyla geçiştirilir.
Ben adam dövmeye ilk okulda başladım, lisede beni 43 ortalamadan bırakan hocamı dövdüm, daha sonra devamı geldi okulu bıraktım ticaretle uğraştım 4 sene hapiste kalıp kefaletle serbest bırakıldım. iyikide hocayı dövüp atılmışım okuldan şimdi zenginim :)
yuhhh :DDDD
ben ilkokuldaydım... 3 ya da 4. sınıf. sabahçılardan bir öğrenci , çıkış zili çalıp herkes gittikten sonra sıraya pisleyip öyle çıkmış sınıftan. kapıyı da kapatıp çıkmış artık nasıl bir manyak çocuksa. neyse biz öğlenciler sınıfa girdik kapıyı açtık. böyle bir koku , bir toz bulutu bir sis bulutu... meğersem en arka sıraya pislemiş manyağın teki. tam hatırlamıyorum ama herkes ııııy diye çıkmıştı sınıftan. sonra hademeler geldi götürdü sırayı artık onuda ne yaptılar bilmiyorum. ama bence o boktan dna testi alınıp yakalanmalıydı o pis velet.
ben kendim pek halt yemedim. istiklal marşından kaçardım genelde. birde sınıfa kanarya getirip sınıfta salmıştım :)
ha ha :DDD
okul tuvaletınde sıgara cııyordum :D
hoca gelınce kım verdı bu sıgarayı elıme
benım astımım var dıye öksürerek cıkmıstım
yırttım yanı dısıplınden :)
benimde oyle biseyler iste :DDD
Cevap
15Cevap
kızlar sırasının ustune 404 yapıstırıp kalktıgında etegı yırtılıp okuldan atılmıstım :D
yuhhh :DD
ama yaptım :D ve 3 lıseden sonra bıtrdım okulu :D
Çok kısıtlı olmuş okula giderken sadece... Arabama bir kız almıştım duraktan okula giderken numarasını almıştım takılmıştık biraz en büyük halt bu başka ne olabilir ki :D
bende dersten kactim.
herseyi yanlis anlamayin bir zahmet :XDD
Hahaha o konuya hiç girmeyelim bence :D O bence yaramazlık değil olağan bişey :)))
Kız meslek lisesine öğretmenim diye girerdim hepsinin numarası vardı sonra kanka olduk hepsine yol verdim
ha ha :DDD
lisede okulun karşısı polis lojmanıydı
çocugun birini çok sağlam dövmüştüm hem okuldan uzaklaştırma yedim hem karakolluk oldum :D
kotuymus :DDD
yolumu iki katına çıkarıp yıllarca sevdiğim kıza yolumun üstü diyerek evine kadar bıraktım neden çünkü aptalım
aryik yapcak bisey yok :DD
Benim istemeyerek yediğim haltlar oldu ama tam olarak hangi konuda halt yemekten bahsettiğini Anlayabilseydim keşke
guncellemeye bak.
Tamam içim fesat değilmiş 😂 ben hep arkadaşlarımın başına bela açardım bilerek ama bilmeyerek arkadaşlarımla yaptıklarımın kurbanı oldum mesela okuldan atılıyordum az kalsın
Okulda vodka partisi yapmıştım mesela
ha ha :DD
yuhh :DD
Ödül olarak 5 gün tatil vermişlerdi
Hangisinden başlıyalım?
Nasil bir halt? Ben cok haltlar yedim
mesela ogretmemnin sandalyesini cekip ogretmeni dusurmek gibi. :DDD
Beni guldurme dostum :)
napayim.
soracak baska soru bulamadim :DD
Tamam tamam dur bir keresinde yagmur yagiyodu kaybolmustum 7 yasindaydim okul servisi gitmis baska servise bindim ben kendimi idare edebilen biriyim servisciden evi aradim benim anaokulundaki karedesim acmis telefonu haylazlik olsun diye kufur etmus felan beni zor buldular valla senin var mı hic sorduguna gore :))
sabah sabah ne haşt yicektik
oral yapılırken bana kız arkım tarafından sınıf arklarına yakalanmak sayılır mı
Yok :)))
uslu cocuk seni :) :D
anlat anlat hadi itirafçı ol ,)
okuldan kacmak.
kotu birdwy degil :FDD
oooo o sayılmaz onu yapmayanmı var :d
olmadı
ben goncigogo. :D
kız gonci eski hesabina noldu :) viiyyyyy
dondurdular bende kapattin.
Sakin Ol Gonci Güncelleme de Cosmusun :) :)
Takma kafana bileee
mecbur biraktilar.
Salla Gitsin Boşver
Otobüslerde oluyor :)
asdfasdf :D
lisedeyken okulun tualetine havaya ucurmustum
yuhhh :DDDDD
Gamze ile owwww :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar