Arkadaşlar uzun zamandır musallat oldu 3 harfliler kiminiz inanmayacaksınız biliyorum bende inanmazdım ama bu bir gerçek yasamadigim sıkıntı kalmadı 2 kere psikoloji Hastanesi'nde yattım kullanmadığım ilaç kalmadı neler yaşadım neler ölümlerden döndüm intiharlar dan döndüm çok kötü durumdayim bildiğiniz dolandırıcı olmayan biliyorsunuz piyasada dolandırıcı çok bildiğiniz hoca var mı kurtulamiyorum bu durumdan yardımcı olun bana
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mardinde biri var o seni kurtarabilir
Kim o
Mehmet diye biriydi
Numarası soyadı falan var mı
Medyum mu kendisi hocamı nasıl bişey tam olarak
Ve kurtardığı kişilere hiç denk geldinmi
Ben büyü yaptırmıştım. mersindende arkadaşın kardeşine musallat olunmuştu o iyi oldu
Ciddimisin büyü mü yaptırdın
Nasıl böyle bişey yaptın
Yapmam gerekliydi
Peki yaptığın kişide ne gibi belirtiler oldu kurtuldumu hala acı cekiyormu
Müslümanmisinn
Müslümanım ve yaptırdığım kişi sevgilim benimle
O zaman çok uç bi kötülük yapmıştır sana büyü yaptırdığını göre sevgilin hala büyü etkisindemi ne büyüsu yaptırdın bağlama falan mi
Evt
Anladım
Bide sen büyü yapan birsisisin ya bildiğin için söylüyorum sana mesela büyü yaptın karşı taraf senin yaptığını bulabilirmi veya ne yapılırsa bozulur çok zor durumdayım o yüzden soruyorum
Yalan kardeşim inanma dolandırıcı bu
O kadarını Onu bilmiyorum bulunur mu bulunmaz mı diye. @metewiwi
@Sorter06 sen öyle deyince profiline baktım sen herkese Havaş ilmi büyü falan yaptığını söylüyorsun. bakımda yapıyorsun sana bilgilerimi vereyim bana da bakım yapsana
Niye büyücün var ya ona noldu
@Sorter06 benim büyücüm yok ben büyü yaptırdım o yüzden söyledim onu. büyüsünü bozarmı bozmaz mı onuda bilmiyorum çünkü çoktandır olmuş yazalı. senin varsa instagramda falan yaz ben oradan bilgileri atayım bakıver havasçı abey
Bi git Allah aşkına başka yerlerde feek olarak reklam yap büyücü Instagram hesabı açıcak çok komik gerçekten sende gelip burada anlatacaksın birazcık beyin olsaydı zaten bu şekilde reklam yapmazdın gerçi Instagram nickin de belli oluyor kapasiten
@Sorter06 yok. gerçek hesabımdan sana yazacam. kişi işinin aynasıdır derler. sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. heryrre reklam yazman bunu anlatıyor. şiödi boş konuşma ver instanı gerçek hesabımdan yazacam bana bakım yap eğer madem kendini havasçı sanıyorsan
sizisteyinbizyapariz jkfklfkf
@Sorter06 ben sana kendi instamdan yazacam. şu sona attığın randomdan belli çocuk olduğun. neyse kendimi boşa yoruyorum. sana açık çek diyorum. yaz bana bakım yap. yemiyorsa instagramını yazmaya buradada havlamanın alemi yok. iyi günler çocuğum.
Madem o kadar iddialısın yazarsın buradan Instagramını sen önce gizli hesaptan çık tabi öyle gizli kapılar ardından yazmak kolay çocuk diyorsun ama çocuk gibi Instagram nicki koymuşsun ha bu arada ben büyücüleri tanıyorum bu piyasayı da senin ne mal olduğunu da:)
@Sorter06 kendin ne mal olduğunu çok iyi yansıtıyorsun o yeterli 😂
Niye musallat oldu
Diyorum ya büyü olduğu söyleniyor zaten musallatlarin çoğu büyüden geliyor çok zor durumdayım
Bana da büyü yapıldı. Sana kim yaptı sence
Bilmiyorum keşke bilsem çok öfkeliyim be kardeşim gerçekten ailem bile yardımcı olamıyor gözlerinin önünde eriyorum
Sana kim yaptı neler yaşadın
Bana babamın metresi yaptı benim kedim var dişi kedi. O gördü cinleri bana görünmediler kedim delirme aşamasına geldi. Kedim görünce bana musallat olmadılar kedim beni korudu. Dişi kediler büyüden korurmuş zaten. Musallat olmadılar ama çok sıkıntılar yaşadım büyüden. Çenemde bir sorun oldu ameliyat oldum çok kan kaybettim. Böyle bir durumda kan akıtmak da iyileştiriyor. Kan veriyorum düzenli olarak. Sen de git kan ver. Sonra hocaya gittim hoca çok okudu beni atlattım Allaha şükür
Fiziksel halsizlik yorgunluk uyuşukluk falan yasadinmi
Babanın metresinin yaptığını nerden biliyorsun kim söyledi sana
Evet halsizlik yorgunluk sinirlilik çok uyuma uyuşukluk yaşadım aylarca. Kadın büyü yapınca ona da dönmüş büyü. 1 sene sonra itiraf etti helallik istedi.
Ben nerden anlayabilirim peki kimin yaptığını
Allah bilir onu sadece. Namaz kılıyor musun
Peki helal ettinmi hakkını
Helal etmedim Allaha havale ettim
Hayır kılmiyorum kildirmiyorlar elden ayaktan düştüm namaza duramıyorum sıkıntı yaşıyorum çok
Yatılı kuran kursu hocasına gittin mi beni okudu öyle düzeldim
Hayır kuran kursu hocasına gitmedim benim gitmedigim hoca kalmadı çok hocaya gittim ama cozemediler sana musallat olan cinler çok güçlü diyorlar hicbisey yapamiyorlar kimisede sende büyü var bozduk diyip paramı alıyorlar çare arıyorum hala
Bu arada yaşın kaç senin
Kuran kursu hocasına gideceksin sahte hocalardan uzak dur onların zararı dokunur faydası olmaz
25
Peki bir gün mü okudu seni hepsi 1 gündemi geçti
Bide işin garibi ben 11 yaşından beri hissediyorum büyü etkilerini daha sonra arta arta beni bu hale getirdi bı anda olmadı yani
Hayır sürekli gittim okunmuş su verdi sürekli içtim kuranı kerimden dualar falan vermişti odama astım daha çok şeyler yaptı Allah razı olsun
Ben sürekli rukye ayetleri dinliyorum az da olsa rahatlatıyor beni fakat çıkmıyor icimdekiler aşık olmuş diyenler de oldu
Yani duymussundur aşık cin musallatini bende o durum var
Bismillahillezi la yedurru Measmihi Şeyun fil ardi vela Fissema ve Hüvessemiyyul aliym
Duanın Türkçe anlamı; Yüce Allahın ismi ile hareket ederim. O Yüce Allah ki Onun mübarek ismiyle hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez.
Kanka bunu günde 7 kere okuyanın üstünde büyü kalamz
Bunu da oku
Bakara suresi dinle
Teşekkür ederim denerim ama benim işim Zor çünkü yapılmayan şey kalmadı bana bakalım inşallah iyilesirim
Var mı ki