Büyü bozan hocalar taniyormusunuz? Acil yardim edin?

Merhabalar ben sizlere yurtdisindan yaziyorum. Lütfen yardimci olun cok ciddi bir konu. Allah kimseyi böyle seylerle ve böyle insanlarla ugrastirmasin sinamasin.

Gecen sene annemin ve üvey babamin calistigi sirkete bir kadin gecici isci olarak girdi ve bizim hayatimizi mahvetti. Herkese kendisini cok iyi tanitdi ama tam bir yilandi. Megerse büyü yaptirmis.. üvey babami ayartti ve resmen kendisine kul köpek etti. Bir tane medyum bulmustum o söyledi. O kadar paralar yatirdim ki daha sonuca varamadik. 4 ay öncesi bize bir papaz buldu bu medyum ve dediki ben yetemiyorum sadece o bozar bu büyüyü dedi. Inanirmisiniz bu papaza da cok paralar verdim ve adam durup dururken ortadan kayboldu ve bir daha ulasamadim ne yazik ki kendisine.

Durum önce düzeliyor gibiydi papaz ortadan kaybolunca yine bozuldu.. üvey babam bize yalan söylüyor daha dogrusu anneme.. lütfen yardimci olun.

Sizin tanidiginiz hocalar ya da papazlar var mi büyü bozan?

(Bu arada üvey babam yabanci o büyüyü yaptiran kadinsa italyan)
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar
Geçen sene annemin ve üvey babamın çalıştığı şirkete bir kadın geçici işci olarak girdi ve büyü yapıp üvey babamı ayarttı ve resmen kendisine kul köpek etti. Bir tane medyum bulmuştum o söyledi. Medyum bu kadının büyülerine yetemeyince bize bir papaz buldu ve sadece onun bozabilecegini söyledi. Işler yavaş yavaş yoluna girmeye başlarken papaz efendi ortadan kayboldu. Şimdi ise iş yine başa döndü ve bu büyüyü bozabilecek ehli bir hoca arıyorum.
Var mı öyle tanıdığınız bir hoca?
Büyü bozan hocalar taniyormusunuz? Acil yardim edin?