Bence sigara dedigimiz madde emperyalizmle baglantilidir. Nikotin bagimliligijin eroin ve kokain bagimliligi kadar kuvvetli olduğu kanitlanmistir. Nikotin, yasal bir madde oldugu icin daha masum gorunmektedir. Tutun sektorune baktigimizda british tobacco yazisini bir cok sigaranin uzerinde gormekteyiz.. Kuvvetli bir bagimlilik kazanmamizi ve gunluk duzenli odeme yapmamizi saglayan bir bagimlilik.. Sigara tam anlamiyla bir emperyalizm ve siyonizm urunu bir madde.. Kirilmasi oldukca guc bir madde.
Sigarayı birakma karari aldim ve yarin ne olursa olsun agzima surmeyecegim..
Guncellemeleri sizlerle paylasacagim.
Size onerim en kisa surede sigarayla baglantinizi kesmeniz.
Sizce de sigara denilen madde emparyalizmin bir oyunu mu?
Iyi aksamlar dilerim
Sigarayı birakma karari aldim ve yarin ne olursa olsun agzima surmeyecegim..
Guncellemeleri sizlerle paylasacagim.
Size onerim en kisa surede sigarayla baglantinizi kesmeniz.
Sizce de sigara denilen madde emparyalizmin bir oyunu mu?
Iyi aksamlar dilerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şuraya not düşeyim tütün ilk anadoluda üretilmiş, ve kullanıcısı da anadolu insanıymış. Boku da başka bişeye atmayın. Yok siyonizmmiş yok emperyalizmmiş.
Sendeki beyni kuşa taksak ters ucar kardes. Eroin de ilk olarak tedavi amaciyla sentezlendi ama torbacilar ticaretini yapiyor nasil olacak? Sigaranin bas ticaretini yapan ulkeler kimler baktin mi?
Zamaninda çine cay karsiligi eroin satio asyaya tedavi amaciyla uretilen eroini bir bagimlilik kazandirmak amaciyla asya toplumuna yayan kimler? Arastirdin mi? Okuyup arastirmadan cahil sekilde yorumlar yapma
Evet bağlantılidir
Degerli cevabin icin tesekkur ederim 😊
İğrenç bir kokusu var. Nefes alamıyorum birileri içerken. Kurum içi yasak olmasına rağmen içiliyor. Zehir gibi kokusu.
sigaryı bulan kıızılderililer amg
Pazarlayan kim ona bakacaksin. Benimkinde kafa var sende yok kardeş
sen ne anlatıyosun kardeşim sen bildigin dogmatik slagın birisin sosyalistim ben neyin kafasını yaşadıgını anlamadım o halde bu teoriye göre bizim buldugumuz şeyi onlar pazarladı patent biizde ayrıca tüm tekelleşme tüm iretim araçları kapitalistlerin elinde olduguna göre donda giymeyelim
Sendeki beyni kuşa taksak ters ucar kardes. Eroin de ilk olarak tedavi amaciyla sentezlendi ama torbacilar ticaretini yapiyor nasil olacak? Sigaranin bas ticaretini yapan ulkeler kimler baktin mi?
Zamaninda çine cay karsiligi eroin satio asyaya tedavi amaciyla uretilen eroini bir bagimlilik kazandirmak amaciyla asya toplumuna yayan kimler? Arastirdin mi? Okuyup arastirmadan cahil sekilde yorumlar yapma
Bizde sosyalistiz ama arastiriyoruz.
tamam yaprakla gez o zaman sosyalist arkadaş tamam haklısın o zaman hiçbirşeyi giyme ve yeme al yapragı önünü arkanı kapat agaçlardan meyve topla ne diyorsun sen ne okudun fidel castro nike ile geziyordu ne anlatayısoun
herkese laf atan küçük burjuva radikalisti ergen dalkavugun birisin
senin maocular dedigin polpotçuların che gueveraların hepsi uyuşturucu müptelası amg sana komik parodi dünyanda eglenceler diliyorum eger solun içine az gir yaşadıgın hayal kırıklıgıyla hapçı olursun