İsinlandim öldüm tekrar doğdum. Uçtum. Tarih değişti. geleceğe gittim. Ve rüyamda bağlı bir şekilde Hz Muhammed e saldırdım. Tüm bunlar benim deccal olduğumu gösteriyor dostum. Ama tabikide kimseye ben deccalim euhuwhww demiyorum normal hayatımı yaşıyorum dostuma söyleyeyim.
Hz Muhammed kim? Deccal nedir? Açıkçası ne yaşadığın beni ilgilendirmiyor. Benimle dalga geçiyor olma ihtimalin kafayı sıyırmış olmandan daha yüksek olabilir...
Benim yaşadıklarım bilim kurgu filmi senaryosu değil.
Dostum beni bunlar olmadan önce mit çağırmıştı istihbarat teşkilatımız. Ankara 'ya gitmiştim mit binasına. Sonra da böyle mucizevi şeyler yaşadım. Hızırlar hala yanımda ve benimle konuşuyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaç kardeşim Mehdi as ananısilkecek diye haberler aldık heryerde seni arıyodur şimdi
Mehdi yok deccal dünyanın kralı knk
Bana da bir İsa diyorlar bir Şeytan ben de anlamadım...
Bana deccal diyen yok. Sen İsa mi şeytan mı olmaktan mutlusun dostum
Dostum yazıp gitti mi cevap vermeyecek mi
Ben kendim olmaktan mutluyum.
Bende kendim olmaktan mutluydum ama yaşadığım şeyler beni deccal olduğuma inandırdı.
Yaşadığım şeyler benim bir çok şeye inanmamı kolaylaştırdı ama ben kendime inanıyorum... :)
Dostum ben öyle şeyler yaşadım ki deccal olmamam imkansız.
İsinlandim öldüm tekrar doğdum. Uçtum. Tarih değişti. geleceğe gittim. Ve rüyamda bağlı bir şekilde Hz Muhammed e saldırdım. Tüm bunlar benim deccal olduğumu gösteriyor dostum. Ama tabikide kimseye ben deccalim euhuwhww demiyorum normal hayatımı yaşıyorum dostuma söyleyeyim.
Anlatabildim değil mi dostum
Hz Muhammed kim? Deccal nedir?
Açıkçası ne yaşadığın beni ilgilendirmiyor. Benimle dalga geçiyor olma ihtimalin kafayı sıyırmış olmandan daha yüksek olabilir...
Benim yaşadıklarım bilim kurgu filmi senaryosu değil.
Dostum ben McDonald's da çalışıyorum normal bir yaşantım var deli değilim deli saçması değil yazdıklarım.
O zaman elbet iletişime geçen olmuştur?
Başka neler yaşadın?
Mesela benimle illuminati iletişime geçti...
Dostum beni bunlar olmadan önce mit çağırmıştı istihbarat teşkilatımız. Ankara 'ya gitmiştim mit binasına. Sonra da böyle mucizevi şeyler yaşadım. Hızırlar hala yanımda ve benimle konuşuyorlar.
Sen şu Tanrılarla konuşuyorum diyen arkadaşsın galiba...
Evet amon Zeus burdalar Hızırlar da burada hala konuşmaya devam.
Bana şifreli mesaj veriyor olmanı o kadar isterim ki...
Sana bir soru vedic mitlerinde Asuralar tam olarak ne oluyor sorar mısın Zeus veya hızırlara?
Bunu öğrensen eline ne gecicek.
Sadece seni deniyorum açıkçası...
Bana bilmek istediğim ama bilmediğim bir şeyler anlat o zaman?
Dostuma iyi akşamlar diyeyim.
Benim dostum yok varsa bile 1 kişiyi geçmiyor. Daha bunu bile bilemiyorsun!
Vay ak
Milletin hayalini kuramadığını ben yaşıyorum galiba, ilginç...
Senden onc3 erdogan olabilir
Benim deccal
Ne mutlu sana
Deccal olduğum için mutluyum dostum
Çok guldum
Neden güldün komik bir şey değil ki