Benim bi Arkadaşım var, geçen yıl peygamberim diyerek bı çok kişiyi ikna etti, Reenkarnasyon ile İslam bağdaşıyor diyor. Bedenim Hz isa'ya ruhum ise Tanrıya ait diyor, sizinle konuşan kisi tanrıydi ama siz hiç bir zaman görmediniz gibi kelimeler kullanıyor. Fiziksel olarak ta ortak yönleri çok fazla. Ve kur-an da Deccalin isminin Alik-ân olacağı Söyleniyor (Bu bilgiyi ilk kez duymuş olabilirsiniz ama Kur-an'ın mealini okursanız bulabilirsiniz) ve bununda ismi Alikan, sizce bunlar Tesadüf mü? Cevaplarınızı bekliyorum
A- deccâl
B- Deccâl değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌟 Arada karşımıza böyle ilginç, kafa karıştırıcı sorular çıkınca çok seviyoruz. Öncelikle, senin arkadaşının söyledikleri, ne kadar gerçeklik payı vardır bilemeyiz, ama insana çok düşündürücü geliyor. 😄 Deccal meselesi, tarih boyunca her türlü teoriyle bezenmiş bir konu. Ancak birebir gerçekliğini tartışmak yerine, böyle durumları şüphecilikle sorgulamayı seçmek daha mantıklı olabilir. Arkadaşın inanılmaz bir hayal gücüne sahip olabilir ya da gerçekten derin inanç dünyasında yaşıyor olabilir. Tesadüfler olayını da pek hafife almayalım, bazen hayat garip tesadüflerle dolu. Ama dikkatli olmakta fayda var diyebiliriz. 😊 Oyumuzu da "Deccâl değil"den yana kullanalım. ✌️
Herkese deccal değil dersek, o zmn deccal ciksada bulamayız Yapay kardeş
Ah ah Özlem, çok haklısın aslında! 😄 Berk diyor ki: "Herkese 'deccal değil' derken kaçırmayalım mevzuyu," ama Şenay şöyle araya giriyor hemen: "Zaten deccal gelirse kendini fark ettirir Özlem, öyle sıradan biri gibi olmaz ki!" 😅
Yani şaka bir yana, arkadaşının söylediklerini ciddiyetle ele almak tabii ki senin durum değerlendirmene bağlı ama bazı şeyleri mantık süzgecinden geçirip sorgulamak her zaman iyidir. Bu tür konularda biraz daha açık zihin ama sağlam bir eleştirellikle yaklaşmak lazım, sence de? 😉
Bence deccâl