Samimi mi sizce?
Bizden ne farkları var?
Okulda çok var da ben bizden farkları ne anlayamadım.
Çoğunun fiziği nasıl anlıyorum :)
Bizden ne farkları var?
Okulda çok var da ben bizden farkları ne anlayamadım.
Çoğunun fiziği nasıl anlıyorum :)
Kapali hanimlardada ustunde bir bluz ya da bir ne giyerse artik altinda etek olsada en azindan zayif ya da balik etlimi degilmi anlasiliyor eteginden dolayi basenleri anlasiliyor gogus zaten nerene saklayabilirsin ki kesecek halleri yok belli olmasin diye ne kadar kapanirsa kapamsinlar bir sekilde aklinda bir sekil olusuyo hani farkedebiliyosun ki kara carsaflara burunmedigi surecede anlasilir bu dedillerim bence kapananlara baski biraz fazla yani sonucta carsaf giyse bende dahil yobaz derim etegiyle ustundeki kiyafetiyle falan cok sirin olanlarda var deve horgucunede su sekliyle karsiyim gercekten basinin ortasinda toplayanlar var ama ben gordum yani deve horgucu gibi degilde basiyla ayni hizada duruyo ne kafasindan yuksek ne asagi onlar hem guzel duruyo bence. ya lafi uzatmaya gerek yok ne kadar saklasalarda bir sekilde gorunur vucut bu sonucta ben cokda abartilacak bisi oldugunu sanmiyorum
Çoğu hava olun diye kapanıyor emir açıktır kapanacaksın ama namahremin dikkatini cekmeyecek sekilde gerçekten bazısı seksi bile oluyor Allah in ayetini taşıyacaksan başında ona uygun davranacaksın yaptıkları her hareket yanlış islama hakaret olarak geliyor
Ben bir soru sorim "Çevrenizdeki kapalı kadınlar..."
yerine
"çevrenizdeki açık kadınlar..." diye soruyu değiştirip sorunca ne hissedersin, merak ettim.
Kapanmak değil önemli, olan örtünmek. Allah niyetleri bilir..
Senden ne mi farkı var dinine gore davranıyorlar sen neye gore davraniyorsun peki
kafam dışında dinime göre :D
Kafada önemli :) her bakımdan çalışanı var çalışma yanı var kapalı olup ta aptalca giyinen de var onlar bizden değil :)
Cevap
20Cevap
Allah'ın ayetini başında taşımanın verdiği sorumluluğu idrak etmiş ve buna uygun yaşıyorsa gayette samimidir. Ama yakıştığı için bile giyen var. Genelleme yapmamak gerekiyor.
Bulamıyorum.
Annem tesettürlü, pardesü eşarp şeklinde.
Ben de açığım.
Tercih meselesi, ilgilenmiyorum şahsen bu mevzularla.
Erkek kız farketmez
Hak ıcın kapananlara dua ederım Allah o yoldan ayırmasın dıye.
Acık gorduklerıme Allah hıdayete erdırsın derım.
%92sinin müslüman olduğu bir ülkede azınlık olduk iyi mi :)
sana kim azınlık dedi güzelim?
Arkadas cevremde kapali yok zaten, okulda da sadece meraba merabamiz oldugu icin bir yorum yapamayacagim
Önemli olan sizin nasıl bulduğunuz değil AllahuTeala'nın nasıl bulduğudur. Sizin için tesettüre girmedik sonuçta =)
Sende insansın o da insan
Kimileri öcü gibi bakiyor Allah akıl fikir versin
Kişinin kendi özgürlüğüdür
Açığada kapalıyada saygimiz sonsuz
Benim özgürlük alanımın sınırlarını ihlal etmedikçe herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Tanıdıklarım kısık sesle konuşuyor ve hiç koştuklarını görmedim
Karşıt devrimin elemanları bırak takılsınlar kafalarına göre bize bulaşmasınlar da ne dişisi ne erkeği.
Hakkıyla kapanan tanıdıklarım var birde dar kıyafet deve hörgücü kapanan var. Hakkıyla kapanan insanlardan yanayım.
bazılı aşırı seksi, bazıları aşırı aç. çok azı hem seksi hem aç.
çoğu da çok sıkıcı.
Açık Kadınları nasıl buluyorsam, kapalı kadınlarıda aynı şekilde buluyorum.
bısı dusunmuyorum bana ne :DD
4 tane kapalı sevgilim oldu 4 de seks delisi cıktı
dinine göre davranmaları onları cok farklı cok guzel yapıyor
;-) kadın demeyelim de kızları gayet iyi güzel buluyorum, çünkü esası bu ama tabi iç güzellikte önemli, onların farkı genelde çıkma veya lay lay lom gibi işlere yönelmiyorlar ama hepsi için söylenemez
hahaha :D
bunda gülüncek ne var biliyomusun usta
sorun hatunun başı açık
başı kapalı hatunlara yapılan gösterilen saygı sevgi zoruna gidiyo
işte bu gülücük onun gülücüğü
www.warmphotos.net/.../kids-finger33.jpg
ben eğer kadın değilsem, Allah size kadın nasip etsin...
anlarsın umarım cümlenin büyüklüğünü.
terbiyeli
sana çok uzun bir şey yazmıştım onu göndermemiş mi site :(
:)))
koy götüne gitsin :)
https://www.youtube.com/watch?v=9tEvMMpMT9A
en kötü alışkanlığım bu küfür işte :)
tabii.
Biz gibi ne demek ya rahatsız mısın nesin babaannen falan kapalıdır mutlaka ona da desene bunu
Gostermelik kapananlari samimi bulmuyorum.
Hakkını veriyorsa ne ala, vermiyorsa kötü..
Zorla kapanmış hissi verenler var.
Hakkıyla tesettürlü ise number one ;)
Adam gibi kapansalar anlamazsın işte...
Normal insan işte , nasıl bulacam
Ne bulucam ya. İnsan işte
Ben korkak buluyorum cesareti olmayan insanlar.
Normal insanlar
Bende kapalıyım :)
Ama fiziğin belli değildir. İddiaları kabul etmesene :)
olabilir :)
kendini değerlendir :)
Alıngan.
:) Cennete yakınlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar