Güncellemeler
+1 yıl
Bunları yazmamın asıl nedeni; Böyle Tanrı olarak anılan varlıkların böyle aşağılık olabilmesi düşüncesiydi...
Hoş değil ve kabul etmek istemiyorum.
Hoş değil ve kabul etmek istemiyorum.
Genelde kötülenir...
Burnuma pis kokular geliyor ve ben koku almayı sevmem...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşağılık bir hayali karakter olduğu için. Kendi kızını kardeşlerini sîken adamdan ne bekliyordun
Öyle olduğunu veya hayali olduğunu nereden biliyorsun? Bu kafayla anca birileri için ırgatlık edip ruhun onun bunun için kurban olur...
Öyle olduğunu Zeus'un kim olduğunu bildiğimiz yerden biliyoruz. Onun baş tanrı olduğunu anlatan yazıtlarda ve hikayelerde, aynı zamanda öz kızına ve kardeşine kaydığı da söylenir
Gerçekten öyleyse onun ben... Neyse emin ol hiçbir şey yanına kalmaz...
Öyle bir şerrefsizse... Ya benden uzak olsun ya da ayağımın altında ölsün... :)
Bütün tanrılar ve tanrıçalar Zeus'un ya çocuğu ya kardeşi. Mitoz bölünmediklerine göre..
Diğerleri bulundukları durumda anormal değil gibi ama özkızı gibi şeyleri karıştırınca hayvan bile yapmıyor derim sadece...
Kendisi baş tanrı olduğundan olmasın?
Yani bu, bu Dünya üzerindeki çoğu şeyde; Film, Hikaye, Sosyal medya veya anlatılarda vs. üzerine negatif algı yapılmasını açıklamıyor...
Nasılsa hepsini var eden sümer halkıdır
Onları var eden zaten O Tanrılar olmasın...
Sonra da bilinçli olarak yöneticiler tarafından hikayeler değiştirilmiş.
Hiç sanmam zaten dünyadaki medeniyetlerin tamamı mitlerini Sümerler den aldı Sami ırka mensuplar yıktı
Bütün tarih gibi bunlar da kulaktan dolma bilgiler...
Değil mevcut dinlerde dahil olmak üzere bütün mitolojinin kaynağı Sümerler dir
Tamam ama bu sana öğretilen şey benim demek istediğim tam olarak aslını astarını bilemezsin, mesele bundan ibaret...
Ben kendi araştırdığımi söylüyorum Nuh tufanın dan tutta bizim ekmeği yere düşünce öpüp başımıza kaldırmamız dan hristiyanların şaraba ekmek banmasına ordan Yahudilerin ağlama duvarında ekmek bırakmasına kadar hizirin gilgamis olmasına kadar değişime uğrayarak gelmiştir
Zaten öyle ama ben başka bir şey diyordum da neyse.
İşin aslından kastın bu olayların gerçekten yaşanıp yaşanmadığı tanrı dedikleri varlıkların varolup olmadiklariysa bu evrende mucize denebilecek birşeyin olması imkansızdır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!