Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen hic kendini ayna da baktin mi kardes? Sen simdi evlenip cocuk yapsan senin tohumundan cikan cocuktan ne hayir gelir.. :DD O yabanci kizlar yabanci erkeklerin Tohumundan olusuyor... Ne yapalim sizde ki tohumdan ancak o bahsettigin cirkin kizlar cikiyor... Hani bir önce kendi tipine bak simdi o tipten senin tohumundan güzel bir kiz cocugu cikar mi? Sanmam... :DD Türkiyeye sarisin mavi gözlü yabanci erkek getirilmeli ve ciftlestirip cogaltmak gerekiyor... Malesef Türk erkeklerinin tohumundan bir halt oldugu yok. :DDD Toprak tohum neyse onu verir.. :DDDD
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Yani keşke kızları beğenmeyen tip bişeye benzeseydi. Bazen aynaya bakarak yorum yapın nolur yau.
191 Yorumla
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen hangi toprağın mahsülüsün sen? Allah'ını seversen. Seni de bir anne doğurdu değil mi? Biz Kavimler Göçünü yaptık, yerleşik hayata geçtik, elektriği parayı falan bulduk. Şuna bak. Ayna da icat oldu. Sen şu suratına hiç baktın mı? Bu tip ile birine birşey yap desen tersini yapar.
00 Yorumla
+1 yılallah onlar ozel yaratmis bizimkileride kalan malzemeden yaratmis herhalde :dd
44 Yorumla- +1 yıl
cümlemizin ahahaha
- +1 yıl
Profiline baktimda galiba senide en dusuk kaliteden yaratmis ahahah:d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Peki sen tipine baktınmı? Neye benziyorsun brad pitt'emi? indiana jones'amı? willy wonkaymı?
İnsan önce kendine bakmalı
He o çok beğenmediğin Türk kızlarını yerine ileride kiminle evleniceksin?
Hmm
Peki senin annendemi yabancı uzun boylu sarışın yoksa kezbanmı?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz nesiniz de ne istiyorsunuz? çoğu hatunun beğendiği kıvanç tatlıtuğ bile meltem cumbulla aşk yaşadı karıda ne tip var ne vucut adam bu kadar kasılmadı siz şeyini bulmuşsunuz desenlisini arıyorsunuz. 15 cm lik şeyinizle rus hatun arıyorsunuz sizin şeyleriniz onları doyurmaya yetmez be gülüm sizede bizim gibi salakları vermişler işte. ayrıcaaa geneliniz beğenmez ama hepiniz hala elizabet siniz acaba biz mi sizi beğenmiyoruz siz mi bizi. salaklar. sanki biz size patpatpatlıyruz hıamınaaaaa
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnankörlükle doymaktan iyidir be gerçekler hep acıtır ince ince
Cevap sahibi+1 yılsenin değil egonun ağrısıdır o
Cevap sahibi+1 yılegon ele geçirmiş seni sn egolu değilsin egon senli kapiş belli yani
Umarim annen Turk degildir, uzulurdu sanirim bu soruya. umarim esin Turk olmaz. Kizina cirkin denmesini istemez cunku hicbir baba. Ve arkadasim, siz Turk erkekleri olarak biraz buyuseniz keske. Hi, ne dersin?
24 Yorumla
+1 yılAdamda Gerard Butler gülüşü Johnny Depp karizması var ve bu soruyu türk kızlarına armağan ediyor aman Yarabbi haklısın kardeş ne diyelim sende haklısın
118 Yorumla- +1 yıl
İroni yaptıydım. Edebiyatında sıkıntılı senin :/
- +1 yıl
Sohbet edecek bayan bulamıyorsan sorun gerçekten sende bizde değil. Tipi düzelteyim derken genel kültürü es geçiyorsunuz sonra hem sıkıcı hem boş kişilikler oluyorsunuz :)
- +1 yıl
Eleştiriye acık değilsen neden soru açıyorsun arkadaşım :)
- +1 yıl
Hemde balık hafızalı :/ ''dinime küfreden hirstiyan olsa diyecektin galiba bişey demeye çalıştın diyemedinde'' bu cümlene açıklama getirir TDK arada okumak iyidir insan dediğin dilinin güzelliklerini bilmeli :)
- +1 yıl
E sende haklısın. Burada kapasitene uygun cevap verecek arkadaşları saat itibarı ile anneleri süt içirip yatırdı kusura bakmıycan :)
- +1 yıl
şampiyon sensin tamam :D :D :D :D
- +1 yıl
Az önce TDK yanlış biliyor diyebilecek kadar absürtleştin rica edicem daha fazla konuşma bu utanç sana yetmeli. :)
- +1 yıl
Konuya tam uygundu atasözü arkadaş en doğrusunu seçti ama sen türk kızlarına saydırırken aynaya bakmaktan çekindiğin için alakasını idrakta zorlanıyorsun kabullenemiyorsun :)
sen neden bu kadar aptalsin, o guzel kizlar siparis edipte guzel olmuyor, genetik bu, boy guzellik ten rengi helsi genetik, kimse cirkin olmak istemez cok sacmalamissin kusura bakma, genellemede yapma
016 YorumlaBazen bakarda görmezsin ya o hesap, Türk kızının güzelliği öyle diğerlerine benzemez. Sadece fiziği değil ruhu da güzeldir. Ayrıca, komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. :)
09 Yorumla- +1 yıl
b*k atmak gibi olmasın illa Türk kızı diyorum da, hem avrupada doğdum hem turizmde çalıştım 15 yıl... öhmmmm fizik mi? pfff. hadi biz de tam teşekküllü değili ama türk kızı evlendikten sonra bir rahatlayıp toto büyütüyor alan almış diyor ve bırakıyor kiloları. yalan değil şimdi.
- +1 yıl
Pardon ama bunca sene Türk kızına bu zihniyeti siz aşıladınız. O kızı evin içine siz hapsettiniz neymiş efendim evli-barklı kadının dışarda ne işi var. Senelerdir sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etme mantığıyla yaklaştınız kadına. en okumuşunuzdan en cahilinize kadar hepiniz (Mustafa durmuş vakası). Biraz insan gibi davransaydınız az biraz değer verseydiniz daha farklı birisi olabilirdi. Evine karın geliyor hizmetçi değil. az makyaj yapsa az güzel giyinse o... pu mu oldun başımıza iş açıcan laflarıyla geldiniz. bir kuaföre gitse 1000 kere paradan yakınıp duruyorsunuz. Ayrıca evlendiği günün ertesi hamile bırak ardından peş peşe çocuk yaptır sonra vay efendim totosu büyüyor. Ne kadar zekisiniz siz öyle.
- +1 yıl
Güzel kardeşim iğne çuvaldız hesabı, önce senin canın yanıcak ki bilesin. Bugün sözlüyüm. Annemle konuşurken laf arasında hayır anne ben o eve yemek yapmaya gitmiyorum, yemek falann yapmam kimseye dediğim annem bile beni azarlayıp "eşşek gibi de yapacaksın ona" diyorsa bu zihniyet kolay da değişmez. Karına değer vereceksin. Sevgilim bana bir verdiğinde ben ona bin dönüyorum. Diğerleri de öyledir. Ha bu arada o kadın sizi sevdiği için en güzel yemekleri de yapacaktır, gerisi sizin insanlığınıza kalmış. ;)
dostum senin tipi yolda görsem polisi arar şüpheli biri var alın derim sen önce aynaya bak kendini geliştir sonra türk kızlarını eleştir sana bakıcak türk kızı türk değil kırmadır
10 Yorumla
+1 yılBeyler soru soranın fotoğrafını Sakına açmayın seccadeden yazıyorum, şükür namazındayım.. Yarabbim çok şükür..
63 YorumlaRus ingiliz vs sevebilirsin tercih edebilirsin birini severken birini aşağılamak gerekmez illa ki.
118 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılsarışınları övüp esmerlere bayılıp kezbanlarla evleniyorsunuz..
Var ben anlamamak siz erkekleri11 Yorumla Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Neden turkiyedesin o zaman kalk git sarisinlarin yanina emin ol onlarda sana bakmaz tukurmez bile suratina
28 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri cok çirkin diye Allah esitlik saglamis al sana genelleme
20 Yorumlayabancı ülkeye git sen de.
hem sen de kurtulursun biz de.
sanki o yabancı kızlar sana verecek yalsjfkdfg keko13 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılLa ne yersiz konu aciyonuz arkadas ya cidden beyin pazarda kiloyla satilsa siz bakkaldan paketle almissiniz dicem olmucak :D
00 Yorumla
+1 yılSizin nefsinizin iradesini ölçmek için bence. Hepinizde tav oluyosunuz.
04 Yorumla- +1 yıl
Hahayt. Bu tipinle bide milletin tipine dil uzatyorsn ya. Ne diyim.
+1 yılTurk erkekleri cok mu yakisikli da kizlarina bu kadar laf soyluyosunuz?
03 Yorumla- +1 yıl
gözlerin ileri derecede miyop filan heralde
Kaşlarının arasındaki mesafe kadar bile beynin olsa susmayı bilirdin zaten fazla söze gerek yok
03 Yorumla
+1 yılSen cok mu yakisiklisin ki bu soruyu sormaya cesaret ettin?
02 Yorumla- +1 yıl
:D tek bsy sorcam? Bukadar bir sacma soruyu neden sormak istedin? Tam can sıkıntısı başa belada bu biraz doz aşımı
+1 yılAyna siparisini verdim hala gelmedimi canim? Daha kalin ve net gosteren yollayabilirim
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri neden bu kadar boş? Neden sadece cinsellikte aklı?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşte bu kadar boş sadece cinsellikten ibaret. Homens turcos são apenas pervertidos. Latim amerikadan selamlar sana
Annen rus mu canım bir ona sorarak basla istersen
13 Yorumla- +1 yıl
(Y) cuk diye oturtmuşsun kapağı
Kuyruk acisiyla yasamak zor tabi sevin la sunu az fjzgxjxhs
01 Yorumla
+1 yılSana katiliyorum kanki :) bunlara hakki bulut gibileri yuz verir. Bizim basimiza cakma Paris hilton kesilirler..
10 YorumlaSarışın ve uzun olmak güzellik kriteri değil. Her ırkın güzeli de çirkini de var şu genellemeleri bırakın.
00 Yorumla
+1 yılKardeş güzel olanıda 25 30 a kadar güzel niye böyle cidden nası kirli bir gen havuzumuz var böyle.
01 YorumlaElhamdulillah Türk bacılarımız gevuz karılarına bin basar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldukca güzel Türk kızları var ama öyle deme çarpılırsın.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşma dedim, sonuçta oldukça güzelleri de oluyor Türklerde
Şşşt kızlar niye bu kadar çirkiniz lan?
318 Yorumla- +1 yıl
Adamsın görüş sahibi aynı soruyu sordum bu arkadaşa türkler vermiyo buna herhalde arkadaşım ruslar esmer sevmiyo yalan onlar inanma :)
Biri şuna ayna versin !
40 Yorumla
+1 yıltürk erkeklerine cok bile
01 Yorumla
+1 yılçirkinler güzel seviyor demek ki :D :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
hayret salak cümleleri senin anlaman lazım halbuki :D senin klasmanın çünkü :D
- +1 yıl
got bordonnn
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol sakin. Gece gece kim kızdırdı seni :D
00 Yorumla Allahın yarattığına çirkin demeye hakkın yok senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:))) annen Türk degil mi senin?
11 Yorumla
+1 yılDinime küfreden müslüman olsa
012 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle biliyomusum demek
- +1 yıl
Git bakiyim arastir neymis
Mantik yurutmeye calismissinda olmamis - +1 yıl
Buraya bir atasözü ve deyimler sözlüğü alalım lütfen. Hemcinsim sen doğrusunu söylemişsin sorun sende değil onda :D
- +1 yıl
Farkindayim zaten :D
- +1 yıl
şunuda şeyapayım gidiyorum azcık kendini geliştirirsin belki bizim sayemizde :D :D www.tdk.gov.tr/index.php
- +1 yıl
Güdün şöyfömdöön
- +1 yıl
dağ diyo bağ diyo zora gelince diyo mantıklı cevap yetiştiremeyince açık profilden genelleme yaparak sorduğu ve cevap almak istediği sorudan bizi kovuyo ben hiç bişey anlamadım sevgili hemcinsim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen diyin de sussun.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirisi mi kovalıyordu?
Cevap sahibi+1 yılAllam ne demek? Ya doğru kullan ya da hiç kullanma.
Cevap sahibi+1 yılAyrı ülkelerin kivisiyiz canim ya.
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ben de onu diyorum. Armutun sapi.
Cevap sahibi+1 yılYok engelledigim insanlarinda belirli bir duruşu tavri vardi. Sende onuda goremedim. Engel listeme bile layik degilsin kuzuuum.
Cevap sahibi+1 yılTürkçe yazmayı öğren. Sonra cevap veririm. Haydi sağlıcakla.
Cevap sahibi+1 yılBeni görsen ağzın yüzün yer değiştirir hahahjas. Neyse. Deliyi yalniz birakalim.
Cevap sahibi+1 yılAncak eskortlarla takılarsin sen zaten. Normal bir kiz bu tipe dönüp tükurmez bile. Neyse kendincd takil. Daha cevap vermiyorum uykum geldi. Daha fazla kaba yorum yaparsan hesabin uçar bilgine. Şikayet ettim.
siz çok mu yakışıklısınız sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu diyenin tipe baahahhahahahahahahahah
20 Yorumla
+1 yılNiye sen fransizmisin mk
10 YorumlaHaklısın valla yabancılar taş gibi
11 Yorumlaananda çirkin zaten
18 Yorumlarus kızları bir melek...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben cok guzelim hih :D
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim guzelligim kapalii her zaman gizlii sadece beyim gorucek insallah :P
Cevap sahibi+1 yılTipe gel ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:Ddd
+1 yılDiyen çocuğun annesi rus sanırım?
12 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Teşekkür ederiz.
011 Yorumla
+1 yılsensin çirkin
10 YorumlaSenden guzelim
011 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!