Tesettür ile olan iç savaşım, yargılamayin dinleyin?

Merhaba arkadaşlar, kimseyle paylasamadiğım için buraya yazmak istedim. Bundan 5 ay önce kapandım. Kendi isteğim ve rizamla. İçimden geliyordu. Ramazan ayında 4,5 defa camiye gittim tesettürlu olarak. İçime isledi. Kapanmak istedim. Kapanmadan önce belli boya kadar elbiseler giyiyordum ama göğüs dekoltesi falan giyinmiyordum. İlk bir ay güzel gitti ama sonra bir türlü alisamamaya başladım. İnternetten videolar izledim belki vesvesedir dedim. Bir süre görmezden geldim. İçimdeki sesi duymak istemedim. Ama artık kapalı kalmayı istemiyorum. Eşime konuyu açmaya çok korkuyorum ya çok büyük tepki verirse diye. Kapanmadan önce namazımı kiliyordum ve Allah'a daha yakın hissediyordum kendimi. Şu an namaz kilmiyorum ama içimde suçluluk hissi var. Bir an önce başlamalıyım biliyorum başlayacağım da. Açılmak istiyorum ama çok korkuyorum. İnsanların düşüncesi korkutuyor evet ama ben kapandım ve açılınca ne giycem giysem bile rahatsızlık duyacağımi biliyorum. Giydiğim kıyafetler değil zaten beni rahatsız eden. Aynadaki görüntüme alışamadım. Kabul edemiyorum alışmak için çok çaba harcıyorum ama hep keşke var içimde ve böyle de günaha girdigimi biliyorum. Beş sene de geçse keşke biraz daha bekleyip kapansaydin diyeceğimi biliyorum. Layigi ile kapandim mi bilmiyorum da uzun şeyler giyiyorum ama yine makyaj yapıyorum bazen abartiyorum açıkken özel gün makyajımı şimdi günlük yapmak istiyorum çünkü kendimi beğenmiyorum. Kocam da mı begenmiyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir yere gitsek keyif almanaya başladım epeydir. Hcibir şey için içimde heyecan kalmadı. Ama ben Allah'ı çok seviyorum onu üzmek istemiyorum. Benden uzaklaşir beni sevmezse diye çok korkuyorum. Zaten ailem öyle bana düşkün değil. Her zaman rabbimin varlığına ona sığındım. Namaz kılmak, oruç tutmak ne bileyim beni zorlamıyor. Ama tesettür beni zorluyor. Etrafimdaki insanların tepkisi de ayrı. Herkes benden elini çeker konuşmaz beni dislar mi diye düşünmeden edemiyorum. Empati yapacak olsanız benim yerimde olsanız ne dusunurdunuz ne yapardınız. Yargılayıcı olmayın lutfen

Tesettür ile olan iç savaşım, yargılamayin dinleyin?