sabahtan beri neler yedim neler sucuklu yumurta çikolatalı krep pasta fistik findik akşam manti makarna corba şimdide pizza yedim halende doymadim napcam ben ya ben neden doymuyorum 2 gündür
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bugün ders çalışırken, kitapta olan paragrafı aktarıyorum;
Tıkanırcasına Yeme Bozukluğu
Tıkanırcasına yeme bozukluğu, belli bir zaman süreci içinde hastalarda kontrol hissinin yitirilerek aşırı miktarda gıda alımı olarak tanımlanıyor. Bu hastalar aşırı yeme sonrasında kendini kusturma gibi kilo almayı engelleyici bir çıkarma işleminde bulunmuyor. Bu hastaların bulimik kişilere nazaran obez veya obez olmaya yatkın bireyler olduğunu belirten Uzm. Turacı, hastalığın en büyük belirtisinin tekrarlayıcı tıkanırcasına yeme atakları olduğunu söylüyor: ”atak esnasında hastada kontrol hissi kaybolur. Olağandan daha hızlı yemek, rahatsız olana kadar yemek, aç olunmamasına rağmen aşırı miktarda yemek, çok aşırı yemek yediği için yalnız yemek yemeyi tercih etmek, aşırı yemek yendikten sonra depresyon ve suçluluk hissi gibi belirtiler de tıkanırcasına yeme bozukluğunun belirtileri arasında yer alır. Ataklar 6 aylık bir süre zarfında ortalama haftada 2 gün görülür.”05 Yorumla
Soran+1 yılanaa ayni ben obeze kadar yolu mu var bunun
- +1 yıl
neden oluşuyor?
Şişmanlık, sosyokültürel baskılar, vücut hoşnutsuzluğu, mükemmeliyetçilik, diyet yapma, ergenlik dönemi ve genetik etkiler yeme bozukluklarının başlıca oluşum nedenlerindendir. Vücut hoşnutsuzluğu ve kilo kaygısı, kişiyi diyet yapmaya yönelttiği için bulimik semptomları artırıyor. Diyet yapmak, tıkanırcasına yeme ve bulimiya başlama riskini artırıyor. Diyet kurallarını bozma da aşırı yemeyle sonuçlanıyor.
Ergenlik döneminde genç kızlardaki yağ dokusunun artması ve erken adet görme gibi faktörler de vücut hoşnutsuzluğu ve dolayısıyla yeme patolojisi gelişmesini sağlayabiliyor. Uzmanlara göre toplumdaki bazı gruplar yeme bozukluğu gelişmesine daha yatkın. Örneğin dansçılar, modeller gibi işleri dolayısıyla zayıf olması gereken kişiler, psikiyatrik bozukluğu olanlar, ailelerinde depresyon, yeme bozukluğu ya da alkolizm görülenlerde yeme bozukluğu hastalıkları daha yüksek oranda görülüyor.
Soran+1 yılya işte diyet yapınca oluyo bozuyorum filan ben en iyisi diyetisyene gidiyim
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2094772-3-4-hafta-once-curuk-intihapli-disime-kanal-tedavisi-yapildi-agrisi cevap verırmısınız
00 Yorumla
Bünye meselesi. ama kurt da olabilir. bir doktora görünmek ister misin? Eğer bu senin normal günlük yediklerine göre aşırı anormalse büyük bir sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılUyuduğunda ağzından su geliyor mu?
011 Yorumla
Soran+1 yılhayir gelince noluyor
- +1 yıl
Midende kurt yani bağırsak tenyası olabileceğine işarettir.
Soran+1 yılkorkutmayin beni ya bugün ağzıma dikkat edicem su geliyormu diye
- +1 yıl
Kontrol ettin mi?
Soran+1 yılEttik gelmedi az önce kustum ya mideyi bozduk offf
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim su dediğin devamlimi gelirse bazen arada karnimin üstüne yatinca az bişey geliyo su o olabilirmi
- +1 yıl
Her zaman için geçerli değil. Yatmaya yakın birşeyler yediğin zaman da ağızdan su gelir.
Soran+1 yılBilmiyorum artik bu böyle devam ederse yarinda doktora gidicem
- +1 yıl
Tabiki git ve sen de rahat et.
Soran+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
115Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılAç gözlüsün. Allah gözünü doyursun inşallah.
www.beysehirto.org.tr/resimler/afrika_somali1.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum napiyim son iki gündür böyle oldum
Yemeye veya içmeye başlamadan önce ALLAHı anıyormusunuz, yedikten veya içtikten sonra şükrediyormusunuz ve yediğiniz-içtiğiniz esnada bunun ALLAHtan olduğunun bilincindemisiniz (fikrindemisiniz) ?
12 Yorumla
Soran+1 yılbesmele cekiyorum yedikten sonrada şükür ediyorum ama yine doymuyorum
şeker hastası olanlarda doymama hissi olurmuş.. hep bir açlık hisederlermiş.. nasıl öğrenirim deme bende bilmiyorum tam olarak.. bizimkilerin sohbeti esnasılda sofrada duydum..
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya korkmaya başladım şimdi şeker hastasi filanmiyim yoksa
+1 yılBen de oyleyim midemiz buyurse oh mis daha cok yeriz :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D malesef
+1 yılsıkıntıdan da yiyor olabilirsin yanı bı derdın falan varsa
03 Yorumla
Soran+1 yıliçimde bir sıkıntı varda tam olarak ne anliyamiyorum :D
- +1 yıl
ılgınç :D
Soran+1 yılcozemiyorum kendimi :D
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunlar benim için aperatif beya birazdan bir soslu tavuk atcam ki sorma :))
017 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahaha aciktirmayin beni tam doydum derken
- +1 yıl
ciddiyim kapaışırım aç karnına 72 tok karnına 75 kilo oluyorum bu sadece bir öğün için geçerli 5 öğün yerim hiperaktivitem var duramıyorum yerimde çok pis yol kat ederim kilo olmuyor hiç :))
Soran+1 yılbendede öyle oluyor ya bende diyorum anormallik mi var bende sabahla aksam arasında 3 kilo fark oluyo
- +1 yıl
şanslıyız biz boş ver :) hiperaktivite mükkemmel benim için hastalık falanda saymıyorum özel bir güç sanki :))
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:)) ye gitsin boş ver yarasın :)) yürü ama mutlaka ona göre günde 4 saat falan yürüyorum ben daha fazla belkide her yere yürüme gidiyorum hafif hızlı bir tempoda
Soran+1 yılevet daha çok hareket etmem gerek benim
- +1 yıl
bn odanın içinde dönüyorum dairesel her gün yaparım müziği kulaklıkla dinler dönerim küçüklükten beri bir rahatsızlık :)
Soran+1 yılya bende masanin etrafında takiyorum kulakligi dönüyorum hayal filan kuruyorum bendedemi var bu hastalık
- +1 yıl
ciddi misin? hayal mi kuruyon gözün bazen görmüyo iç güdüsel dönüyon mu? :)
Soran+1 yılaynen ya tam dediğin gibi kafam dönüyor ama ben masanin etrafinda dönmeye devam ediyorum
- +1 yıl
çok hoş ya zaman nasıl geçiyor bilmiyorsun :)
Soran+1 yılAynen öyle bu bir hastalikmj
- +1 yıl
yok değil psikolojik olduğu söyleniyor hiç sorunu yok merak etme
Soran+1 yıltamam teşekkürler :)
- +1 yıl
rica :)) kib bye
Soran+1 yılsende :)
besmele cek yıne doymassan sıskosun ozaman arkdas sısko olmazsan doyardın ben okadar yıyemeden doyuyorum
023 Yorumla
Soran+1 yıl:D çekiyorum besmele doymuyorum 68 kiloyum 173 boy biraz şişkoyum
Soran+1 yılDiyetisyene gitcem
Soran+1 yılkorkutma beni ya pazartesi gidibilirim anca ozaman çalışıyo doktor
Soran+1 yılyarin kendime hakim olucam yemicem bukdr çok
Soran+1 yılamin
Soran+1 yılhaklisin :D
Soran+1 yıl:D ahaha
Soran+1 yıll*n huseyins :D sus yeter kilomla dalga gecme
Soran+1 yılahahaha tamam tamam yemine gerek yok
Soran+1 yılhey Allahim ya :D tamam niye abartiyon
Soran+1 yıliyi seyirler :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yıldemekki ilgi çekici bir başlık olması gerekiyormuş harbiden de:D
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
hahaah :D neyse, akşam vakitlerine kadar insan midesindekiler sindirmiş oluyor, biraz karbonhidrata da ihtiyacı oluyor haliyle. azıcık atıştır ama yoksa kilo olarak dönebilir. sadece ihtiyacın kısmını al :)
Soran+1 yıltamam teşekkürler :D
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Manti makarna çorba? Nerde yasion sen... Sinirlerin bozuk olabilir nazi insanlar sıkıntıdan sinirden kendini yemeğe verir ama kendini kısıtla migdenk genisletrsen hic doymazsn
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen canim ya yarin yemicem cok
Soran+1 yılİnşallah :))
Komik gelebilir ama, Bulgur yap ye. insülin salınımını dengeye alır. Böylelikle hem tokluk hissi verir hemde Uzun süre açlık hissetmezsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılRivayete göre adet dönemine girmeden 1-2 gün önce aşırı yeme isteği oluşuyormuş. Ve doymak nedir biliniyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yıladetim gelebilir bilmiyorum
+1 yılDedi iri kız =_=
Hormonal değerlerinde sıkıntı vardir =_=01 Yorumla
Soran+1 yıliri kiz ha :D
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çöp Öğütücüsü misali bir bakmışsın tosuncuk olmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D
- Diğer konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBende doymuyorum bu aralar :( bizim yurdun doyurucu gibi gözüken olmayan yemeklerinden kaynaklanıyor :/
00 Yorumla Bence yemekten önce besmele çek, birde çok hızlı yeme hazımsızlık çekersin sonra:)
00 Yorumla
+1 yılSıkıntıdan yemeğe vermişsindir kendini belkide :) o kadar şeyi nasıl yiyebildin maşallah :)
00 Yorumla
+1 yılSonrada geliyorlar "sismon kozlardann neden hoslanmayorsunuzzzz" diye baslik aciyorlar :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahahahahaha
+1 yılAfiyet olsun menu zengin maşallah:)) son iki gün mu böyle oldu yoksa her zaman mi böyle çok yiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılson iki gündür normalde ondan once 1000 kaloriyi gecmiyordum
nan acıktırdın pis şey seni:) dur annem bugün pizza yapmıştı gidip alayım bari ohhh missss:D çatla emi oradan
015 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bak şu an tam doydum derken geri aciktirdin yapma bunu bana ya
Soran+1 yılahahaha :D aşure yedim bugün teyzem getirmiş
Soran+1 yılvay be süper ya :D ama kilo almak kilo vermekten daha zormuş
Soran+1 yılahaha aynu boydayiz ben 68 aradaki fark epey var doktora filan git kilo aldirma vitaminleri filan satiliyor eczanelerde bende eskiden zafzayiftim sonra ilaclar kullandim kilo almak için sonra bu hale geldik
Soran+1 yılhadi ya yaramadimi bende yaradi valla
Soran+1 yıloh yarasin :D
Soran+1 yılfotodaki senmisin 36 da göstermiyon valla 25 sanmıştım
+1 yıloha oha oha pardon ama o kadar şeyi nerene yedin :D ben 1 tabak mantıyı yesem şişiyorum maşallah sana dfgdf :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D valla bende anlamadim halende açım hamburger istiyo canim
- +1 yıl
benden sana Big King XXL anca doyarsın sen gdfgdfg :D
Soran+1 yılahahaha :D yediğim şeyin tadinida alamıyorum bogazim aciyo hastayim bir yandanda burnum filan tıkalı koku filanda almiyom yinede doymuyom
- +1 yıl
olsun ye ye sen şifadır :D.
Bazen bndede oluyor öyle. Doktorum karbonhidrat eksikliğinden arada bir böyle doymama hissi yapıyor yiyip yiyip söylüyorsunuz dıyor
00 YorumlaYa terk edildin... ya aldatildigini öğrendin... yoksa sen yemezsin bu kadar ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok o da değil :D
Soran+1 yılKeşke öyle olsam su icsem yariyo bana :D yarindan itibaren dikkat etcem
Soran+1 yılTeşekkürler
Gel benide yii :D :D :D Al kiloları al :D sonra nasıll vercem diye düşünürsün :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D başladım bile düşünmeye
Soran+1 yılahaha yarin basliyom ben :D
senin için söylenecek bir çok söz var biliyorsun değil mi? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ne
Sigarayi yeni biraktim aynisini ben de yaşıyorum meğer hiiiic bisi yemiyo musum onceden simdi doymak ne bilmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılsigarayi bıraktığın iyi olmuş
Soran+1 yılbaşlamayin ya kilonuz iyi fotonuza baktimda arada olur öyle açıklar
Soran+1 yılen iyisini yapıyorsunuz asla baslamayin
+1 yılAllah gözünü doyursun :D mas orduyu yemissin be. d millet sessizce kaçmaya bakin demedi demeyin bu kiz hepimizi yutar. d
026 Yorumla
Soran+1 yıl:D ilk önce senden basliyim
- +1 yıl
Bende bundan korkuyodumm :D
Soran+1 yıl:D ahahha
- +1 yıl
Ac gözlü korktum senden :)
Soran+1 yılkorkma :)
- +1 yıl
Ama yicenn :)
- +1 yıl
şu an pimi çekilmiş bomba gbisin fndk fistk pizza çikolata maşallah :) bnlarn hepsi adami uçurur deli bir günde bunlar :)
Soran+1 yıl:D yemem merK etme
- +1 yıl
Söz konusu sen olunca insan bir dusunuyo :)
Soran+1 yıl:D kalbimi kiriyorsunuz ayimiyim ben :D
- +1 yıl
Yooo estafrllah da keşke ayi olsan :D daha beter :D :D
- +1 yıl
Saka yapiorum ciddiye almayiniz he :)
Soran+1 yılalmiyorum :))
- +1 yıl
Sevindim :) cnki öyle dglsin. burdan atacaklar bizi az kaldi sohbet yerimi burasi dicekler. d
Soran+1 yıl:) tesekkurler aynen çok konuştuk :D
- +1 yıl
Yoo benim icn s. değil :) onu kastetmedim :)
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
Ozldn yaz ozldn bu konuşma uzayck anlasldi :))) pasta tarifleri börek çörek pizza. d
Soran+1 yılözelden yazmiyorum :)
- +1 yıl
Problemsiz :) benim için hava hoş senle bas basa kalamam zaten :D canima susamasim burasi güvenli :))
Soran+1 yıl:D ahaha olur :)
- +1 yıl
EE simdi ne yiyosun bos durmazssin eminim :) . d
Soran+1 yılcay iciyorum grip için hastayım
- +1 yıl
G. olsun bndede o dert var
Soran+1 yılsagolasin sanada geçmiş olsun
- +1 yıl
Tsk ederim
Doymuyorum derken yanina yemek yemekden deaeydin konu basligina iyi olurmus.) doymuyorumm u goren direk giriyor konuya
01 Yorumla
Soran+1 yıliçiniz fesat arkadaş sizin
Temel nedeni sıkıntı. Muhtemelen asosyal birisin ve devamlı evdesin. Bunun için devamlı yemek yiyorsun çünkü başka yapacak bir şeyin yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 gündür eve kapandim hastayim gripim o yüzden olabilirmi
Bir de fil yemissin anladigim kadariyla kanka? Ona gidiyordur yediklerin
00 YorumlaCan boğazdan gelir diyorlarda seninki nerden geliyor bilemedim
10 YorumlaUyurken yemezsin yat uyu :D
Arada meyvede ye Elma ayva falan. Onlar baya kesiyor :D00 Yorumlauyu bence doyarsın canım. gece sen bu saatlere kadar otur. normal hani
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yıliyi geceler ozaman teşekkürler yaticam şimdi
+1 yılSenden korkulur yanındakiler bir an olsa da düşünmüştür acaba beni de yer mi diye hbhsfsd
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D okadarda değil
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. seninle evlenilmez adamın ocağına incir ağacı dikersin mazallah
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahhahaha guldurdun
Doymuyorum deyince aklıma farklı şeyler geldi valla ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıliçin fesat
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok artık şöyle 100 kg falan olunca neden kiloluyum şişmanım dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Kekikli tavuk yap bide onu ye iştahını keser bide yemekten önce su iç
015 Yorumla
Soran+1 yıloww canim çekti bak yarin bunu yicem
Soran+1 yıl:D teşekkürler canim ya
Soran+1 yılgerek yok teşekkürler :)
Soran+1 yılTeşekkürler canim benim ama gerek yok :D
Soran+1 yılthanks :))
Soran+1 yılya öyle demeyin ama :D
Soran+1 yılya bak ben öylelerine benzemem ama :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSucuklu yumurta findik fistik corba haricinde yedigin tum diyeer besinler zararli ki 1. Olmak uzere makarna doyurucu degil aksine hemen aciklik hisse veren bir ymektir
00 YorumlaKurt var ya da canın fena halde bir şeylere sıkılıyor ve buda sana yiyerek yansıyor...
00 YorumlaBence psikolojik streslide olabilirsn o yüzden yemeğe sarıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuvalette sıkıntı çekmiyorsan yiyebilirsin, az yemek istiyorsan spor yap, spor yapmak insanın iştahını keser, vücudun ihtiyacı olduğu kadar yemesini sağlar
00 YorumlaCanın mı sıkılıyor? Ben yapacak bişey bulamadığım zaman hep yerim..
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok sıkılıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl yaklasmissa veya reglsan olabilir dün bende senin gibiydim bugün hafifledim :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D olabilir ya
Aynı dert bende de vardı sonra yemekden de soğursun zaman...
00 YorumlaPsikolojik bir durum. Ayrıca şeker de olabilir. Hekime danışsan senin için daha iyi olur.
00 YorumlaMeyve ye meyve doyarsin o zaman hep sagliksiz yiyecekler yiyorsun corba ic yemekten once
00 Yorumla
+1 yılılıksu ile elma sirkesini karıştır iç hem açlık keser hem kilo verirsin
00 Yorumla
+1 yılMidende ne var arkadaş mübarek herşeyi yiyon doymuyorsun, acaba gözün mü açç😄
00 Yorumla
+1 yılçok yediğini düşünüyorsan
aç olduğun halde yemeyeceksin00 YorumlaBende bir aralar öyleydim daha sonra aradan 1-2 hafta geçti azıcık bir şey bile yesem doyuyorum
00 Yorumlanormal ya bence karnın degil gözün doymuyo senin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüst ol sevgilinle problem mi yaşadın kavga ayrılık vs
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılsevgilimle büyük bir problem yaşadım da o da böyle kavga falan ettikmi birkaç günde aşırı yemekten kilo falan alırdı dedim yoksa sen misin. şu an ayrılığın eşiğindeyiz hoff :/ neyse sen de çok abartma yemeyi bacım.
Soran+1 yılİnşallah ayrilmassiniz düzelir hersey :)
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYiyom yiyom doymuyom doktur bey 😃 kilon artiyor mu ya biraz iradeli olmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon yükselmiş. Doyarsın aslında da müsait değilsin sanırım.
011 Yorumla
Soran+1 yıllibodon ne
Cevap sahibi+1 yılLibido Google a sor. yatıcam ben anlatamam şimdi.
Soran+1 yıloff iş aciyon başıma be :D
Cevap sahibi+1 yılÖğren canım benim. Hayatta önemli bir şey o.
Soran+1 yılbaktimda alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılLİbidoyu öğrendin mi?
Soran+1 yılöğrendim
Cevap sahibi+1 yılİyi bende bir. boka yaramış oldum.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler.
Soran+1 yıliyi geceler
Miğde fesadı gecırmede boğazına hakım olcan napcan :)
00 Yorumla
+1 yılsaglıklı yemekler tüketmelisin pizza fas food tarzı gıdalar doyurmaz çabuk acıktırır yorgunluk yapar
00 Yorumla- Diğer konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılbrokoli lahana ye panp kusarsan cevap yaz asdfgh
01 Yorumla
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok enteresan gercekten :Ddd
07 Yorumla
Soran+1 yılİlginç dimi ya :D
- +1 yıl
o kadar sey yıyıp doymamak cıdden cok tuhaf zevk ıcın yıyosun sanırım doymak ıcın degıl :Ddfdısfas
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum ya doymuyorum ama
- +1 yıl
ya sen doymuyorum yazdıkca gulesım gelıyo soruda bı entersan soru doymuyorum gaushdjsfkgdhado
Soran+1 yıl:D ahaha niye bukadar taktiniz bu doymuyorum kelimesine
- +1 yıl
komık duruyo takıntıdan degıl cok dıkkat cekıcı sdıdsao
Soran+1 yıl:D hmm
Altin delik ya ondandr :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaltin delik?
oha :d alt komşunuz olmak istemezdim😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D neden
- +1 yıl
sen neyse cikolata severmisin 😉