Diğer Arkadaşlar bende musallat vardı az önce uyandığımda cin gördüm çok korkuyorum nasıl kurtulunur? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne yapacağım Güncellemeler+1 yıl Ne kadar zavallısınız yorumları gördüm de başınıza gelmediğinden nasılda dalgaya almışsınız Allah’a havale ediyorum Arkadaşlar bende musallat vardı az önce uyandığımda cin gördüm çok korkuyorum nasıl kurtulunur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu almanı öneririm. 1 1 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Psikoloğum zaten iyi milisiniz siz yaa müslüman değil miyiz neyi inle ediyorsunuz Yorumla
Croosear Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani Müslüman İsen Yapacak Pek Çok Şey Var..Müslüman Olduğunu Zan Ediyorsan, Cin Sana Gelecek Tabi, Bana mı Gelecek.. 0 0 Yorumla
luckyz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl ya git bi mastürbasyon yap yat yok oyle bisiy dhdjf 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Soyunman lazım sana girmesi lazım alttan kanka 0 0 Yorumla
Sksldldldl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ne suretle görüyorsn bence dalga geciyorsn 0 4 Yorumla Beratbey3404 +1 yıl Bence de dalga geçtiği için şimdi gerçek gerçek onları görecek ve çarpılacak 😂 Yorumla Sksldldldl +1 yıl @Beratbey3404 bilemiyorum psikolojik sorun da olabilir cin de olabilir trol de. huddam hocalari mi ne oluyordu onlara gitse bari Yorumla Bihayrannn +1 yıl Psikoloğum ben psikolojik değil keşke öyle olsa ama değil Yorumla Sksldldldl +1 yıl Ayetel Kürsi oku bol bol aileni yanına al veya bir arkadasini çağır tek kalma. sabah olunca da hocaya vs git ablacım ara sor üzüldüm adina Yorumla
Beratbey3404 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bu konuların şakası olmaz ciddi misin? 0 9 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Ciddiyim tabi 4 senedir yaşıyorum yeniden piyasaya çıktılar elim ayağım titriyor Yorumla Beratbey3404 +1 yıl Bu saatte yoklar ki sabah ezanı okundu Yorumla Bihayrannn +1 yıl 4 te gördüm Yorumla Bihayrannn +1 yıl Hem onların gecesi sabahı olmaz musallat oldukları insana her saat görünür Yorumla Beratbey3404 +1 yıl Ne gördün Allah aşkına ya 😂 Yorumla Beratbey3404 +1 yıl Tarif etsene bi gördüğün şeyi Yorumla Bihayrannn +1 yıl Neye gülüyorsun Yorumla Bihayrannn +1 yıl Komik olan ne ne yaşadın onlar hakkında ne biliyorsun ömründe ne gördün de gülebiliyorsun Yorumla Bihayrannn +1 yıl Olurda başından geçerse yine Gül Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dua oku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu almanı öneririm.
Psikoloğum zaten iyi milisiniz siz yaa müslüman değil miyiz neyi inle ediyorsunuz
Yani Müslüman İsen Yapacak Pek Çok Şey Var..
Müslüman Olduğunu Zan Ediyorsan, Cin Sana Gelecek Tabi, Bana mı Gelecek..
ya git bi mastürbasyon yap yat yok oyle bisiy dhdjf
ayetel kürsi naz Felak oku
Soyunman lazım sana girmesi lazım alttan kanka
Eski hudamim istersen bakım yapayim
slavat getir.3 kulhuvallah bir elham oku.
Ne suretle görüyorsn bence dalga geciyorsn
Bence de dalga geçtiği için şimdi gerçek gerçek onları görecek ve çarpılacak 😂
@Beratbey3404 bilemiyorum psikolojik sorun da olabilir cin de olabilir trol de. huddam hocalari mi ne oluyordu onlara gitse bari
Psikoloğum ben psikolojik değil keşke öyle olsa ama değil
Ayetel Kürsi oku bol bol aileni yanına al veya bir arkadasini çağır tek kalma. sabah olunca da hocaya vs git ablacım ara sor üzüldüm adina
Bu konuların şakası olmaz ciddi misin?
Ciddiyim tabi 4 senedir yaşıyorum yeniden piyasaya çıktılar elim ayağım titriyor
Bu saatte yoklar ki sabah ezanı okundu
4 te gördüm
Hem onların gecesi sabahı olmaz musallat oldukları insana her saat görünür
Ne gördün Allah aşkına ya 😂
Tarif etsene bi gördüğün şeyi
Neye gülüyorsun
Komik olan ne ne yaşadın onlar hakkında ne biliyorsun ömründe ne gördün de gülebiliyorsun
Olurda başından geçerse yine Gül
Dua oku
Atma