https://www.mamakumbarasi.com/yardim-eder-misiniz
Bu linkten destek verir misiniz bana 1 tane bile alsanız çok büyük makbule geçer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://www.mamakumbarasi.com/yardim-eder-misiniz
Bu linkten destek verir misiniz bana 1 tane bile alsanız çok büyük makbule geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İsömi çok saçma geldi sayfası falan yok mu
Bu var işte.
İsterseniz destek olabilirsiniz
İnstagram facebok vb yok mu o mamyı satmadığını nereden bileyim hayvan dilendirmediğini nereden nileyim
Yahu? Satmıyorum elbette. Destek gelmisti şu anda sitede 257 TL para var üstünü tamamlarsam mama alabileceğim bunun için burada paylaştım.
İnanmazsınız siz bilirsiniz haklısınız da tanımıyorsunuz
Yardım eder misinizi diye sayfamı olur ya
Evet öyle isim koydum aklıma geldi
Ya bi gidin şu hayvanları kullanmayın artık kaç hayvanınız var kaçı kısır aylık ne kadar kısırlaştırma yapıyorsunuz vb tokatın neresindesiniz
Hayvan kullanmak derken? Ne kadar itici bir üslup.
Sokakta ki hayvanlara dağıtım yapıyorum eğer yardımcı olmak istiyorsan ol ama bu şekilde eleştirmeye hakkın yok uzatma
Ben her gün neler görüyorum neler bana öğretmeyin sakın lütfen
O zaman güvensizliğin başkalarına ağır üslupla yansıtma ben seni zorluyor muyum destek ol diye?
Dedim ki tanımıyorsun olabilir istersen destek olabilirsin hala sert bir üslupla yanıt veriyorsun
İşte soruyorum sayfanız var mı yardım diye mama kumbarası mı açılır ya
Sırf bu bile amacı gösteriyır
İşte instagram falan sayfanız olsa görürdük buradan anlamadığım mama topladığınız kim bilir ne yapıyorsunh,
Bir sayfamın olmadığını nereden biliyorsun
Cidden on yargılarını da al ve git
Sordum cevap vermedin
Yazdığın on yargıların yüzünden olabilir mi
İlk başta sordum hiç lafı değiştirme ilk sorduğum şey oydu
Mamayi satacak kadar alcak değilim.
Başkanın parasını kendime de harcamam zaten ne düşünürsen düşün daha cevap vermiyorum
Hahaha aynen aynen seni de baro hayvan hakları komisyonuna şikayet edeceğim
Et :) kolay gelsin
Sağol inşallah sen ve senin gibilerden bu hayvanları kurtaracağız
Affedersin ama ciddi sorunların var galiba. Sjsjsjs pekala
Özellikle son 2 yıldır bu konularla meşgulüm kaç tane sahte derneği gönüllüyü vb kapattırdım, 81 il avukatları hepsinin iletişimi var her şehirde tanıdığım hayvanseverler var çoğu belediyede numaram var
😂😂😂 peki
Gülmeye devam et
Olur
Dediğim gibi eğer cesaretin varsa nerde olduğunu sayfanı vb söyle bakalım ne kadar gerçeksin
😂 cesaretim de var ve gerçekten hayvan bakan birisiyim istersen inan istersen inanma. hiç umrumda değil sana bir şey kanıtlama. ihtiyaci hissetmiyorum üslup çok önemli bir şey sende yok muhattaba dahi almıyorum seni by
İlk sordupum şey sayfan var mı ama sen hemen başka şeyler dedin hayvan dilendirdiğin belli belki mama satıyırsun hiç hayvan yok
Ya aynen hiç hayvan yok evet ben hayvan dilendiriyorum evet çok çok haklısın. Aynen hadi için rahatlasın sus yeter
Sabır yarabbim inanmazsan inanma kardeşim sana kanıtlamak zorunda değilim.
Söyle yerini sayfanı susayım doğruysa 3 paket mama bağışı yapacağım
Sana neden yaşadığım yeri söyleyeyim sen kimsin?
Ve neden sana kendimi kanıtlamak zorundayım şu konuşmaların ve saygısızlığın üstüne senden hiç bir şey istemiyorum
İlk başta düzgün geldim, saçma cevaplar veren sendin sensin
👍