Arkadaşlar günde 70 lik alkol şişesi bitiyor ne yapacağım bilemiyorum, var mı bu tür arkadaşlar?

Arkadaşlar ben hollanda doğumluyum,29 yaşındayım 18 yaşında ailemden ayrıldım, işleri için başka ülkeye gittiler,18 yaşında yanlız kaldım 20 yaşına kadar sessiz sakin bir hayat geçirdim 4 sene boyunca hapiste yatıp çok yüksek miktar para kefaletle serbest bırakıldım. serbest kaldıktan sonra yaklaşık 1 sene kadar yanlız geçirip depresyona girdim bu dönem en iyi dostum alkol oldu, rasgele gittiğim futbol maçında bir kız ile tanışdım bu kız üşüyordu montumu verdim ilişkimiz orada başladı bu dönem benim hatamın dönüm noktasıydı, kız arkadaşımla yaşamaya başladım 4 senedir aynı evde yaşıyoruz, onun sayesinde depresyondan kurtuldum ona çok şey borçluyum, ama alkolü bırakamıyorum günde 70 lik viskiyi tek başıma bitiriyorum, artık başımı bile döndermiyor, su gibi yakmadan boğazımı geçiyor. kız arkadşım çok kızıp baskı yapıyor, psikoloğa götürmeye çalışıyor ne yapacağım bilmiyorum. sporda yaparım, sosyal aktivitelerimde var ama bırakamadım. sizlerden var mı arkadaşlar. Yanlız yaşamasamda yanlızlık ruhuma işlemiş :/
Arkadaşlar günde 70 lik alkol şişesi bitiyor ne yapacağım bilemiyorum, var mı bu tür arkadaşlar?