Güncellemeler
+1 yıl
Beni Amerika'ya antsin da 😀 vizem çıksın kendime ev tutarım 10 bin dolar param var
İşi ayarlarsin yeter bana amaç vize Amerika'ya kapak atmak
İşi ayarlarsin yeter bana amaç vize Amerika'ya kapak atmak
Güncellemeler
+1 yıl
Çatlayin kıskançlar 😀
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunana ınanıp gidicen mı yazık yabancı bide ortada klaırısın
Amerika'ya gideyimde ortada kalmam amaç oraya girebilmek
Çok yakın arkadaşım var ayrıca paramda var bana iş ayarlayıp vize çıkarsın yeter
konsoslos tanıdık olamsı olsı lzm amerıakda yoksa aldıramaz ille amerıak mı olak gel buraya calıs konsoso akrabamız aldırım senı madem elelamın yabancıarıan guvenme
Amerika'da iş teklifi alırsam sorun ortadan kalkıyor o zaman vizem yüksek ihtimal le çıkıyor
10 bin dolar param var
İş ayarla vize cikarta daha ne isterim ki 😀 zaten onda kalmam bile
ben doktorum londrada 1996 beri burdayım konsosls eşim var vide iş ayarız sana gelemk sidersen burası daha ıyı ıs ıcın calsıam saatlerı vs maerıkrdn daha rahat
Bakacağım bir iş bulursa işime yarar yoksa Avrupa zor değil benim için çok Zengin amcam var orada 50 dükkanı var her türlü aldırır beni yengem de amcamda gel diyordu surekli
Sen blrsn davet ettik ben gelemk isdersebiz
İyi oyalıyor seni aferin çocuğa
Kendi bilir bende Almanya ya giderim 😜 kasımı bekliyorum oda olmazsa polanyaya çok zengin amcamın yanına giderim 50 dükkanı var her türlü alır beni
Alsaydı bugüne kadar alırdı sanki amcalar dayılar Almanya’lar kolay yoldan köşeyi dönmeler hep hayal sonuç? yine burdan fikir sormaca 🤣
25 senedir orada
Çok Zengin herzaman cagiriyorlar ayrıca yüksek lisan mezunu mühendisim 10 bin dolar paramda var yeni yasayla Almanya beni zaten aliyo yılbaşından sonra ama dil sorunu canımı sıkıyor İngilizcem iyi
Almanya vasıfsız eleman istiyor yüksek lisans mezunu mühendis almazlar çünkü diploman orada geçerli değil artı Almanya’da İngilizce konuşuluyor çoğu şirkette
Catla patla dayiiiii diplomam direkt denk araştırdım
Ve okumamışlari kimse almıyor çatla dayiiiii 😂 ahahaha Allah'ın cahili git haber oku
😄grzklı Salı günü fransadayım ben istersen biletimi atarım sana 🤣 okumamışları alıyorlar bir ikincisi de ben yüksek lisans mühendisim
Allah'ın korosu he kro he 😂😂😂 çatla
Ben biletimi göstersem böyle hani popo olup kalsan ne yapacaksın 🙃
Pohahahah 😂
Bak işte hayaller pohahaha ama hayatlarda Salı günü yolculuk var neyse 😘
Pohahahah 🤣🤣🤣🤣🤣 krize girdim
Silmezsen soruyu atarım fotoyu sana bekle bir hafta 😘
Cahil git Almanya'nın yeni yasasını araştır dünyadan bir haber insan
Diploman geçerli değil ya orada tuvaletimi yikiyorsun 😂 Almanya cahil istiyor ya git oku cahilim
Yemin ederim slksın içinde kaldı işte itiraf edemiyorsun grzkliğe vuruyorsun işi :)
Ahahajaj 🤣🤣🤣 neyse bye ugrasamicam
Yani mort olunca normal :)
Öyle şeyler inanan biri değilim guvenipte gitmem
Benim ona ihtiyacım var benim Amerika için vizemi cikartsinda 😀 param var çok yakın arkadaşım da var dışarda kalmam
Yani sen bilirisin ama ne diyen karraini vermişsin zaten bzie düşmez 🫣
Neyse burada kimsenin bilgisi yok
Var demedik fiki verdik
Ne kiskanicaz deli yav istesem zateb giderim😂😂 cahil ya
Ahahahah 😂
Ne guluyon deli😂😂😂
Git Amerika'ya tuvalet temizle 😂 nas
😀😀😀😀😂