Güncellemeler
+1 yıl
Yasak elmada handanın abisini akrep ısırmıştı zehirlenip ölmüştü. Akrebi görünce direk o aklıma geldi o yüzden korktum. Ama hatırladığım kadarıyla onu özel olarak zehirli diye yurt dışından getirtmişlerdi. Buradakiler zehirli değildir dimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
vanda yaşıyodum olanın toprağında çok var eve girerdiler kendini belli eder öyle sinsi Bi hayvan değil ama tehlikeli
Tehlikesi rengine göre değişiyor ama. Mesela sarıysa zehirli siyahsa zararsız. Tabi zararsız olmasına rağmen yine de temas etmemek lazım direk ellerimi yıkadım zaten peçeteyle aldıktan sonra. Korkuyor muydun peki? Hiç zararları oldu mu
bizi hiç sormadılar şükür ama çok korkardım böceklerden de korkuyom ben sarilari vardı bizde ama hepsi zehirli sanırım ya birde kolay kolay ölmez onlar
Evet sarılar zehirli ama siyahlar zararsız yazıyo googleda. Tabi ne çıkacağı belli olmaz hemen elimi yıkadım. Sonra her yerime kolonya sürdüm. Ölmediyse bile tuvalete attım sifonu çektim bişey olmaz
cama kapıya sineklik takın sen nerede yaşıyorsun Ankara deme kalpten giderim :D
Sineklik var ama giriş katta olduğumuz için kapıyı açınca girebiliyor. Yok İstanbul 😅
istanbullu akrepler belki az daha medenidir inşallah Bi daha denk gelmezsiniz :D
Şans eseri ezdim üstünden geçtim öyle hatırlıyorum tabiki gördüm köyde amcam onu ateşle yakmıştı
Türkiye’de zehirli akrep yok ve akrep görmen mucize değil havalar çok sıcak ve heryerden olabilirler
Türkiye de zehirli akrep var genellikle doğu kesimindekilerin daha zehirli olduğu söyleniyor ama var zehirli yok değil. İlkyardım eğitimi alırken hocamız anlatmıştı
Oh be sonunda rahatlatıcı bir yorum. Resmen hepsini okurken son dualarımı ediyodum. Gerçekten normal dimi? Kapıdan bacadan girmiş olabilir sonuçta. Zaten Googleda da yazıyor yazın daha çok görülür ve sarılar zehirli siyahlar zararsız yazıyor benim gördüğüm siyahtı
Ama zaten dokunmadım terlikle öldürdüm peçeteyle tuvalete attım hemen ellerimi yıkadım
Ay gerçekten normal dimi?
Sen görmüş müydün hiç
Ya arkadaşım zehirli olması öldürebildiği anlamına gelmiyor sadece uyuşturuyor soktuğu yeri beni çok soktu sarısını siyahını bilmem akrepler tehlike hissetmedikleri sürece atak yapmazlar
Öldürmüşsün bir şey olmaz bi de hepsi zehirli değil zaten öldürdüğün zehirsizdi muhtemelen küçük bi kısmı zehirli ve evet gördüm daha önce bahsettiğin şekil.
Bana sordu gördün mü diye sen niye dahil oluyorsun git kendin yorum at ona cevap versin
@misyonermentalitesi ay tamam çattık ya manyak mıdır nedir 😅 xndoxnjx
Sakin olun gençler zaten tırstım stresliyim jxndjdns normal mi diyosunuz şimdi
Bi sus sende yaaa
Akrep görmüş sanki ejderha görmüş sanki komodo ejderi görmüş
Ya hayatımda ilk defa canlı akrep gördüm
Aga gergin kdndkdnd
Sen uyurken sabaha kadar üzerinde geziniyorlar haberin bile olmuyor rahat ol
Iyyy bi sus beee
Karıncalandım maaal
Abi niye daha çok stres yaptırıyosun ki sen yorum yapma ya
Valla kafayı yiyicem ben bile strese girdim hayale ttim vücudum karıncalanıyor 😅😅😅
Ayy allah korusun böceklerden çok korkuyorum
Gördüm ama evin içinde değil.
Evin içine girmesi normal mi peki olabilir mi sıcakta böyle şeyler?
Evde görmen sıkıntı ya bence..
Korkutma ya
Kapıdan girmiştir olabilir giriş kattayız
zehirli olanlarıda var zehirsiz olanları da
Askerde cokk üstümüzde yilna bile gordum
Annen baban atsın dışarı onu
Terlikle öldürdüm
Yazın olabiliyor bazen çok takma kafaya
Normal yani dimi? Giriş kattayız kapıdan girmiş olabilir dimi? Zaten hava sıcak olduğu için dışarda doludur sıcakta çoğalıyolarmış
Biz de giriş kattayız benim de başıma geldi normal
Benim yatağıma girmişti
Evin içinde sıkıntı
Niye normal değil mi yazın
Toprak evde mi yaşıyorsun
Evet direk giriş
Kapıdan girmiş olabilir normal mi diyosun
Evet kapıdan olabilir
Yayla gördüm çok
evet gördüm
gördüm
Görmedim