Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır ben hiç görmedim ama sincapları çok severim zeki canlılardır Mesela Sincaplar genellikle küçük boyutludur. Vücut uzunlukları, kuyruk hariç 15 ila 30 cm arasında değişebilir. Sincapların tüyleri yoğun ve yumuşaktır. Renkleri türlerine göre değişebilir, kahverengi, gri, siyah veya kızıl gibi farklı tonlarda olabilirler. Sincaplar son derece enerjik ve hızlı hayvanlardır. Hızlı hareket edebilirler ve sıçramalarıyla dikkat çekerler. Sincaplar temizliklerine önem verir ve tüylerini düzenli olarak yalarlar. Böylece tüylerini temiz tutarlar. Sincaplar, doğanın sevimli ve ilginç canlılarından biridir. Onların ağaçlarda yaptığı hızlı ve akrobatik hareketler, insanlar için izlemesi keyifli bir manzara sunar. Ancak unutmayın ki, sincaplar doğal ortamlarında yaşayan vahşi hayvanlardır ve evcil hayvan olarak beslenmeleri önerilmez.
Merhaba,
Evet gördüm hemde aynısından, Çekmeköy de siparişe giderken. Çok tatlı ve güzeldi yakalamayı düşündüm ama siparişim vardı ve soğumasın diye ilk siparişe gittim. Gelirken uğradım gördüğüm yerde yoktu. Gerçi azıcık korkarım, ısırır filan! 😅
Yakaladın mi hiç
Hehehe ne güzel ya en sevdiğim 😂😅
Bende ağaçlara dalarım kanka meyve filan 😅😂
Yok ya aksiyon seviyorum 😅her yere tırmanırım 😅
Çok isterdim de korkarım uzaktan severim ben 😅😂
O niye yahu 😅🤣ben köpekten bile şey olurum panik var bende elimden bir kaza çıkar 🤣😅motorla giderken üç köpek önüme çıktı bir bakış attım köpekler kaçtı 😅🤣motorcular bana gülüyordu djdjd delirttiler beni sağdan soldan aşağıdan yukardan çıkıyorlar
https://m.youtube.com/watch?v=F2ShHP0SJDs
Kanka ne bileyim yazarken yazdıklarımdan aklıma geliyor 😅🤣🤣
Çok pis 😅hemde
O kadar da trekking yapmama rağmen canlı görmedim.
Gördüm.
Cevap
12Cevap
Gördüm. Okulda öğretmen bizi sıraya diziyodu jimnastik salonuna gidicektik ormanda falan gezecektik. Sincap gördük elinde fındık vardı. Hatta ben korkmuştum sıranın ortasına geçmiştim sincap gelirse bana değil arkadaşıma gelsin diye😜😜
Sincap, domuz, kirpi vb
Kısacası Allah'ın dağında ne görebilirsem hepsi
Gördüm. Emirgan'da çok var ama ben Adapazarı'nda ormanda ilk defa görmüştüm.🙂
Neredeyse her gün görüyordum 2 hafta öncesine kadar
Bazen beslenmeye giderim. 1-2 kilo fıstık ve Emirgan korusu
Amerikaya gitmiştim. New yok sokakları sincap kaynıyor.
Evet gördümmm, tatlılığa bak. En sevdiğim.
hayır görmedim.
Görmüştüm kiraz ağacında
Canlı sincap yedim.
Bahçedeki fındık ağacında hoplar dururdu
Çok gördüm
Benim kediler görse affetmezler
Gördüm
Evet
Görmedim hiç
Ayy keşke 😖
Gördüm ve besledim.
gormedim