AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nadir yorum yaparım ama üzüldüm. Narsist birinin kurbanı olmuşa benziyorsunuz. Sizi suçlayarak kendi içindeki zavallı evladı sahte egoyla büyütmüş. Belkide kendisinde bulunupta kaçtığı birçok şeyi size yamayıp kendine kızdığının farkına varamamış. Narsist bireyler karşıdakini tüketir sonra vazgeçer. Sizi üstün görür bunun için gerekli olan bütün ilgiyi size sarmaşık hale getirir. Sonra sizi değersizleştirir ve ordaki değeri ele geçirdiğini sanarak vazgeçer.
Ama şunu unutmayın akrep her daim akrepliğini yerine getirir. İnsan da het daim kalbini öne koyar. Siz merhamet ve güzellikten ruh dünyası bozuk birinden ötürü vazgeçmeyin.
Dünya döndükçe ne düşmeleri iz biter ne de kalkmalarımız azalır.
Çok arsız devamlı hayattan şikayet eden biriydi. Örnek bir parkta yeşilliğe bakarak oturup keyiflice yiyip içip sohbet ederken bunu foto çekip kız arkadaşına atıp oda"aaa park yeşillik fakirlik hahahaha" diye gelen cevabı bana gôsterip günün içine ederdi. Kendi de gülüp sokak kedileri gibi olduk farkında mısın bir mekana gidelim beni hep evimden arabayla alıyorlar ne bileyim hesabımı hep ödüyolar bak çok itici bunları demek ama senden birşeyler göremedim çok bir şey değil ya sadece düşünceli olmanı bekledim derdimin para olduğunu düşünüyorsun senin parana ihtiyacım yok benim çok sükür kazanıyorum diyip hep paranın davasını yapardı.
2 sene dayandım ilk sene benim en saf olduğum zamandı son seneyse tamamen değişmiştim. Değer algım çok yükseldigi için buna aynı bana geldiği gibi davrandım sonuçsa asla aşağılamayadı sen çok değiştin dedi. Daha çok üzerime düştü diğer erkeklerle bağını resmen kesti. Düzelir sandım bekledim fakat narsistle kazanan maalesef olmuyor. Heryerden engellemiş şu an ama bu msjimi gördü. Ve döndürdüğü hesabı vardı onuda açıp story paylasti bakar bakmaz ordanda engel attı ne yapmaya çalışıyor
Hala onun derdinde olmanızı önermem. Sen çok değiştin derken artık bana köle değilsin. Sana istediklerimi yaptıramıyorum demek istemiş. Onu hayatınızdan silin. Ve arkanıza da bakmayın.
Peki beni bir gün aklına düşüp ohh olsun haketti şeklinde mi anar yoksa yaa o kadar erkekle tanıştım ama ömer doğruları söyledi diyip ahh çeker mi
Hayır narsistlerin içinde özhüvensiz çocuk taşır. Ve her şey geçip gittiğinde onlar için çaba göstereni unutmazlar. Niçin biliyor musunuz sevdikleri için değil o onlara gereken ilgiyi sağladığınız için. Kendileri için. Ruhu bozuk bu kimselerin.
Gerçekten çok doğru söylüyorsun, peki ama ben ona başlarda çok iyiydim yani özümde nasıl biri olduğumu iyi biliyor, son birkaç ay davrandiginin yani acımasız oluşunun aynisini yaptığım için bana çok kızdı ve sonra tartişmalar onu baya sarstigi için msjlarına giremiyordu yani ona neşe veren başkalarıyla konuşuyordu muhtemelen. Ama günler sonra sessizliğini bozup yazıyordu beni daha çok arzuluyordu ve yine en ufak şikayetinde sert yapıyordum önce hoşuna gidiyor gibi oldu ama daha sonra hiç gülemez olduk dedi. Şimdi bu aklıma takıldı cizgimi korudum beni asaglarken susmadim bu yüzden tartışmalar onu yordugu için off ömere istesemde dönmem o eski ömer değil canıma okuyor diye dönmemezlik yapmış olabilir mi
Ona nelerden rahatsız olduğunu söyle istersen bunu anlayışla dinleyip çözüme varmak istiyorsa devam edilir. Ama hala eski köleliği istiyorsa kendine merhamet et.
Eski ömer sırtına vur ekmeğini al biriydi. Şimdi teşbihte hata olmaz. Maymun gözünü açtığı için istemeyebilir
Yok agir degil