Tarot baktırmak isteyen var mı?
Ücretsiz olarak bakabilirim.
Ücretsiz olarak bakabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben🥹🙏🙏
bana yzarsan sevinirim
Benimde xper düşük mesaj gönderemiyom kii
o zaman Instagram mi yazayim
Olur ♥️
Tm istek attım sanw mesaj atılmıyo sanırım dilara hesabım yaz istersen 3 takipçisi olann🤍
Olurr 🤍
yzarsan sevinirim
Yazdım 🌸
Teşekkürler 🌸
rica ederimm
Cevap
7Cevap
@unbescholten_ iyi günler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bir şey soracağım mesaj atar mısın xper yetmiyormuş ben atamadım
Ben de baktirmak istiyorum.
tabi yzmaniz yeterli
Benn bennnnn bennnn
Bakabilirsin merak ediyorum.
Bak hadi
tabii yarın öğlen mesaj atarim size
Yarına kadar ya her şey degişirse
oyle bir sey olmaz bilinc alti okuyoruz 6 aya kadar soyleyebilirim size
Banada tekrar bakabilir misin?
instami verebilirim?
xper yetersiz
baska hangi platformu kullaniyorsun
instagram yukleyebilirsen herhangi bir hesaptan bana yazabilirsin aslinda ben de de telegram yok cok nasil kullanacagimi da bilmem
sizi cok anlayamadim ama erkek falan degilim ayni sekilde size daha once yazmistim. siz soyleyin platformu
konuya gore kart seciyorum isterseniz bu yorumlardan yazayim?
tamam o zaman iliski acilimi yapıyorum Şu an pek musait degilim yarin ya buradan ya da 4 xper olunca yazarim az kaldi zaten
tamamdir yarina kadar iyi geceler
birazdan yazıyorum
simdi sizin adiniz esinizin adi ve iliskiniz lazim yani bosndiniz mi yoksa kavgali misiniz nasil aranix
isim vermek istemiyorsunuz sanirim? ben herkese isim soruyorum
bakimdan sonra mesajini silebilirim istersen
bir iki güne 4 xper olurum ne zamana kadar beklersen ya da
siz benimkini ben de sizinkini silebiliyorum bakimdan sonra kontrol edebilirsiniz
tamamdir 5 dakikaya yazarim
simdi 1. kart mevcut durumu anlatir. Azize kartı denilince aklına ilk
anahtar kelime gizlilik gelmesi
gerekir. Senin veya karşı tarafın
gizlediği olaylar, duygular olabilir.
Sezgilerin ve içe dönüşün ortaya
çıktiğı bir zamandır. Açılımında
Çıktiysa ilk önce iç sesin sana ne
diyor ona odaklanmalısın. Fakat iç
sesin ve iç kuruntularını birbirine
karıştırmamalısn. onemli kararlar almamamlisin ice donup iliskinizi gozden gecirin
ikiniz ortak
2. esinin senin hakkinda dusuncelerini soyler burada esin seninle iletisim kurabilir ya tum baglari bitirir ya da barisabilirsiniz iliskiniz yeni bir boyuta tasinacak
senden giledigi şeyler var zaten ailenizde sirlar gorunuyor
3. kart esinin hissettiklerini istediklerni soyler ve burada her seyi kontrol altina almak istiyor olabilir mucadele ve catismalar da olabilit
ikiniz yani sen ve esinin arasinda
esinin bu konuda ne yapacagina baktigimda biri tarafindan dolduruluyor olabilir cunku hayal dunyasinda yasiyor olayin ciddiyetinde degil sen ve baska bir sey icin secim yapabilir yani sen veya ailesi sen veya baska biri
senin dusuncelerine baktigimda onemli kararlar alabilirsin bekleyistesin ve bir karar vereceksin
senin hissettiklerine ve istediklerine baktigimda karsina yeni biri cikabilir sen bu konuda barismak istiyor olabilirsin sabretmelisin cogu gitti azi kaldi
degisecek gibi durmuyor ilerde de hayal aleminde yasayacak ve barisacak gibi durmuyor Şu an sen barismak istiyor olabilirsin
son kart senin bu konuda nasil bir tutum sergileyecegini soyler şimdi kartta soyle soyluyor Başladığın işi
bitir. Pes etme. Planlı hareket et.
İlişkilerinde daha sakin ve hesaplı
davranmalisın. Harcamalarına
dikkat et ve asla yalan söyleme.
Düşmanlarına karşı dikkatli ol.
sen barismak istiyor olabilirsin ama seni yoran seni istemeyen bir kisi ile beraber olmamalisin karsina yeni bir ask cikabilir
ben sana soyle soyleyeyim esinle zar zor barissan bile esin değişmez
sen yolundan sasma esin ayrilmak istiyorsa ayril ve yoluna devam et zaten bosanma asamasindasiniz
tabii once bebegini dusun ama esinin durumu ortada sen bilirsin yine ben olacaklari soyledim
yani soyle yapabiliriz istersen yarin azizenin sirri acilimi yapabiliriz? o zamana kadar 4 xper oluruk
ya oyun oynuyorsa sorun degil de aldatiyorsa sorun
simdi ben kopysla yapistir yapacagim anlarsiniz atiyorum birazdan
acikca anlatan bulamadim ben anlatayim simdi tarot neden sorusuna cok cevap vermez ama bu acilimda grnel olarak neden? neden boyle oldu? sorularini cevaplar son kartta buyuk kartlardan biri ciktiysa sirri soyler neden sorusunun cevabini aliriz
evet tabii ki tarot rehberlik etmek icin var her zaman danisabilirsiniz ben simdi mesajinizi silecegim gizlilik icin isterseniz durabilir?
eger para vermiyorsaniz karsinizdaki gercek kisi degil ise rastgele cikabilir ben pek hoslanmiyorum o kartlar cikmiyor bence
yani uyumlanabiyorsan uymustur ama pek de guvenmemelisin
canın sıkıldıkca bana yazabilirsin bakabilirim musait olursam ☺️
ne demek sen buradan mesaj at ben ozelden yazarim sonra konusmak istediginde bakim yaptirmak istediginde
ahahahahah sorun degil
tamamdir o zaman hoscakal
dun baktigim iliski acilimiydi zamanim olursa kelt haci bakabiliriz
aksama dogru veya yarin uygunum
hayir hayir sorun degil severek yapiyorum ama bugun biraz yogunum yarin iki uc acilim bile yapabiliriz
olabilir tabii ben de ilk anlamiyordum zamanla alisiyoruz
senin psikolojik durumun dusuncelerin cevreler ve sonuc boyle
bu acilimda bunlarin cevabini verir
rica ederim
selamlar beni takip ederseniz size mesaj atacagim bakimi yapabiliriz
Ben mümkünse
yzarsan sevinirm
İnanmam
sana kalmis?
Olur
Bende ıstıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?