AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir sjjsjss
Ben.
ne öğrenmek istiyorsun?
Genel yorum
Senin için öldüm bittim dediğin o dönem kapandı. Şu an hayatının en görkemli dönemine giriş yapıyorsun. Öyle bir güçleneceksin ki, hem çevrendeki insanlar sana hayran kalacak hem de hayatına çok büyük bir bolluk ve sevgi akacak. Kendi ayakları üzerinde sarsılmaz bir şekilde duran, hem anaç hem otoriter bir figüre dönüşüyorsun. Sadece biraz sabret ve sezgilerinin sesini dinle; çünkü kaderin senin için hazırladığı o büyük'İmparatorluk dönemi artık başladı. yakın zamanda hem zihinsel hem de maddi/manevi anlamda çok ağır bir darbe almışsın, kendini bitkin ve çaresiz hissettiğin bir süreçten geçmişsin. Belki bir ihanet, belki büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsın. ama artık hayatında eril ve dişil enerjinin dengelendiğini, kendi hayatının kontrolünü tamamen eline aldığın, ne istediğini bilen, özgüveni yüksek, karizmatik ve yaratıcı bir dönemdesin. Bu güçle birlikte duygusal bir yenilenme geliyor. Kalbin yeniden doluyor. bu yeni bir aşk, bir barışma ya da kendini sevme olabilir. Tertemiz bir başlangıç kapıda. senin için bir tamlık dönemi başlıyor. Hayatında hem bolluk-bereket hem de düzen ve sarsılmaz bir statü olacak. Eğer bir ilişkin varsa bu evlilik düzeyine taşınabilir. Eğer bekarsan, kendi krallığını/imparatorluğunu kuracağın, maddi ve manevi olarak en üst seviyeye çıkacağı bir döneme giriyorsun. Bu yükseliş sırasında çok hızlı ve keskin bir haber veya olay yaşanacak. Ancak bu hıza rağmen bilgelikle hareket etmelisin. Yani her şeyi herkese anlatmamalı, sezgilerine güvenmeli ve gizemini korumalısın.
ay olur kiz
Olur
İnanmam ben
Bakabilirsin bana
ne öğrenmek istiyorsun?
Ay bilemedim ki şimdi , özelden sorsam olur muy
isim vs. vermeden burdan sorabilirsin
Aklımdaki kişilerden hangisinden dönüş var diyelim djjdj
Gelecek olan kişi, senin hayatında en çok saygı duyduğun, belki biraz çekindiğin ama dürüstlüğüne güvendiğin o mantıklı kişi. Şu an kendi kabuğunda bir savaş veriyor ama yakında çok net ve somut bir adımla, senin o güven veren yanına sığınmak için geri dönecek. Bu kişi geri döndüğünde "Naber, özledim" gibi basit bir cümleyle gelmeyecek. Daha çok bir durumu telafi etmek, bir teklif sunmak ya da aradaki pürüzleri mantıklı bir zemine oturtmak için gelecek. Karakter olarak çok gerçekçi, ayakları yere sağlam basan (belki Boğa, Başak, Oğlak burcu özellikleri taşıyan) ama iletişimde çok keskin ve net (İkizler, Terazi, Kova enerjili) biri.. Geçmişte sana maddi veya manevi bir destekte bulunmuş, bir şeyler öğretmiş ya da zor zamanında elinden tutmuş biri olabilir. Aranızda bir alma-verme dengesi veya bir iyilik borcu hikayesi olabilir.
Kim acaba daha detay yok mu kim olduğunu anlamam içşn
Bu kişi, geçmişte aranızdaki bağı bir şekilde korumaya çalışmış, biraz inatçı ama aslında sana karşı çok derin duygular besleyen biri. Muhtemelen senden uzak bir yerde ya da bir süredir kendi kabuğuna çekilmişti. Ancak şu an içsel bir aydınlanma yaşıyor. Sana gelişi, hem geçmişteki bir pürüzü gidermek hem de yepyeni, sevgi dolu bir sayfa açmak için olacak. Onu, o mesafeli duruşunun altındaki duygusal ve telafi etmek isteyen' tavrından tanıyacaksın. Arada bir yol, şehir farkı veya uzun süren bir sessizlik, mesafe var. Bir haksızlığı gidermek veya bir hatayı telafi etmek için geliyor.
Geldiğinde tartışmak için değil, orta yolu bulmak ve sakinleşmek için gelecek. Şu an seyahat veya taşınma gibi bir gündemi olabilir ya da sosyal medyasında sürekli yol veya deniz temalı paylaşımlar yapıyor olabilir. Dönüşü muhtemelen gece geç saatlerde veya çok sakin bir zamanda olacak.. Bu kişiyle senin aranda sadece duygusal değil, somut bir mevzu yarım kalmış. Bu bir eşya iadesi olabilir, verilmiş ama tutulmamış bir söz olabilir, hatta maddi bir konu bile olabilir. Sana bir özür borcu olan ya da sana şunu yapacaktım ya da verecektim ama yapamadım diyen o kişiyi hatırla.
Teşekkür ederimm
aklına gelen biri oldu mu yoksa hiç uymadı mı açılım?
Aklıma gelen birisi oldu son cümlede özelliklede o gelmesin ya sjsjsjs
ahahah. çok merak ettim açıkçası doğru çıkacak mı acaba diye. dönerse haber et lütfen. yeni bakmaya başladım bende o yüzden test ediyorum aslında.
Bir de şu an yeni yeni tanıştığım birisi var ona da bakar mısın
neyi merak ediyorsun?
Benimle ilgili düşüncelerini ve oluru var mı diye vs
bu kişi geçmişte yaşadığı bir kayba, hayal kırıklığına veya biten bir ilişkiye takılıp kalmış durumda. İçten içe bir yas tutuyor veya neden böyle oldu diye kendini yiyip bitiriyor. Sana karşı ördüğü duvarlar var. Kendini korumaya çalışıyor, kimseyi yaklaştırmak istemiyor. Bir yandan çok güçlü ve baskın görünmeye çalışırken, diğer yandan içeride büyük bir korku ve uykusuzluk yaşıyor. Birine güvenmek onun için şu an dünyanın en zor işi. İleride bir haberleşme, bir hızlanma olabilir; aniden gelen mesajlar veya bir hareketlilik görülebilir. Ancak bu hareketlilik, sağlam bir ilişkinin temeli olmaktan çok, adamın kendi içindeki boşluğu doldurma veya bir şeylerden kaçma çabası olabilir. Bu adamın kalbi şu an bir kale gibi kapalı. Senden hoşlanıp hoşlanmadığından önce, kendi içindeki o büyük yıkımla ve uykusuzlukla uğraşıyor. Sana karşı çok mesafeli ve savunmacı yaklaşıyor çünkü yeni bir darbe almaktan çok korkuyor. Şu an onunla bir yola girmek, sürekli duvarlara çarpmak gibi olabilir. Adamın önce kendi geçmişiyle olan hesabını bitirmesi gerekiyor. Aranızda bir şeyler olması için zamana ve onun bu tetikte bekleme halinden çıkmasına ihtiyaç var. Şu an için durum biraz sancılı ve belirsiz görünüyor. adamın aklı başka yerde ve kalbi kilitli. olsa bile bu ilişki seni çok yıpratır.
Hmm
Bacım sen baya biliyon da özelden yazsan daha çok şey söylicem sana
uymuyor mu?
Yazar mısn
yazdım
Ayy ben
ne öğrenmek istiyorsun?
İsim vermem gerekiyor değil miii
yo hayır sadece ne öğrenmek istiyorsan söyle ben de senin yerine açılım yapayım
Benden hiç mi etkilenmedi hoşlanmadı (hiç sevgili olmadık yeni sevgili yapmış o )
senden hoşlanmış. aranızda bir çekim olmuş. seni değerli bir yere koymuş. kendi kendine yeten ve kendi dünyasında mutlu ulaşılmaz biri olarak görmüş. şu an hayatında olan kişi daha kolay ulaşılabilir olmasından dolayı tercih edilmiş. sana karşı hisleri var ama sen ona fazla gelmişsin. senden kaçmış ama şimdi mutlu da değil. uykusuzluk sorunu yaşıyor olabilir.
ayy Evet evet yazışırken falan gayet hoşlanmış gibiydi evet bencede öyle kız biraz garip. çocuk gerçekten yakışıklı dersin ki aa bu mu yani kız bende takipten çıktım zaten çocuğu ne işim olur bir daha ama şimdi mutlu gibi işte kızla birlikte fotolar vs aşk sözcükleri peki benim onunla yolum keşisecek bir daha yani ayrılır mı ayrılsa beni arar mı hiç? gerçek hayatta tanışmıyoruz sosyal medya
Sizi birbirinize bağlayan şey sadece kelimeler değil, çok güçlü bir ruhsal ve fiziksel merak. Senin duruşun onu hem büyülemiş hem de korkutmuş. Başkasına gitmesi, senin yarattığın o erişilmez imajla gerçek hayatta nasıl baş edeceğini bilememesinden kaynaklanıyor. Ama hikaye bitmemiş.. İlk fırsatta bir temel atmak için aniden karşısına çıkacak. Aranızdaki bağ sadece online kalmayacak
Ya of bilmiyorum ki gerçekten hiç sevgilim olmadı…çevrem aşırı güzelsin nasıl olmuyor falan diyor bıktım artık bu platonik durumdan kimi beğensem hep böyle uzaktan uzağa bende artık bıraktım beni seven biri olsun istiyorum akrep burcuyum yükselenim yay bu arada ne zaman o hak ettiğim aşk çıkacak karşıma 😭😭 mesleği ne acaba of
ayy gördünüz müü 😭😭
kusura bakma ben görmemişim yorumunu. bakıcam şimdi istediğin şey için.
aslında çoktan başlamış ya da eli kulağında olan bir enerji var. Ne zaman sorusundan ziyade, bu aşkın nasıl bir ruh haliyle ve hangi koşullarda geleceğine dair işaretler var. Kartlardaki enerji çok hızlı. Öyle aylar, yıllar sürecek bir bekleyişten bahsetmiyoruz. Bu aşk, senin tam da geçmişin yüklerini, hayal kırıklıklarını arkanda bıraktığın , özgürleştiğin anda kapını çalacak. Muhtemelen bu bahar dönemi ya da en geç yaz başına kadar olan süreçte, hiç hesapta olmayan bir şekilde karşına çıkacak. Karşına çıkacak kişi, hayatına bir macera gibi girecek. Bu kişi neşeli, meraklı, hayat enerjisi yüksek ve belki de senden yaşça küçük ya da ruhu çok genç biri olabilir. sadece kuru bir hoşlantı değil. içinde romantizm, samimiyet ve duygusal bir teklif barındıran bir geliş olacak. sana kendini özel hissettirecek, naif ama etkileyici bir adım atacak. Geçmişte yaşadığın haksızlıklar, kıymetinin bilinmediği durumlar bu yeni ilişkiyle telafi edilecek. Kartlar, bu sefer dengeli, dürüst ve karşılıklı bir aşkın başlayacağını söylüyor. Yani ne kadar verirsen , o kadar alacağın adil bir ilişki olacak. Geçmişteki o üzgün, kayıplarına odaklanan halinden bir an önce çıkmalı. Kendi özgüvenini parlatmalı, yaratıcı enerjini ortaya koymalıv e hayatının merkezine kendini almalısın. sen ne kadar kendi ışığında durursan, bu yeni aşkı o kadar hızlı kendine çekeceksin. karakter olarak da bu kişi, yaşı kaç olursa olsun olgunluğuyla, sakinliğiyle ve derinliğiyle dikkat çeken biri. Hayatın yüzeysel yanlarından ziyade, anlamı arayan, okuyan, araştıran ve kendi iç dünyasında bir düzen kurmuş bir karakter.
meslek için birden çok seçenek görüyorum. Mesleği toplumda saygı gören, uzmanlık ve ciddiyet gerektiren, statüsü olan bir iş. Öyle geçici veya sıradan bir pozisyonda değil yani o konuda otorite kabul edilen biri. eğitmen, akademisyen, hukukçu, doktor, terapist ya da analiz gerektiren işlerden birini yapıyor olabilir. eczacı, yazar ya da uluslarası şirket de çalışan farklı diller bilen biri de olabilir
ya çok teşekkür ederimmm harikasın harikaaa 🙏🏽💓 aslında benim hayatım biraz karışık 2. defa üniversite sınavına giricem bu sene sanırım kazanırsam karşıma çıkıcak bu kişi bahar dönemi dediğin inşallah olur bu sene mühendislik istiyorum acaba kazanabilecek bir bakabilir misinn bu sınav için çok fazla fedakarlık verdim ve çok yalnızım
Şu anki kafa karışıklığını ve yorgunluğunu bir kenara bırakıp ciddiyetle masaya oturursan bu iş olacak. Kartlar sonunda bir kutlama ve hayatında yepyeni, çok daha iyi bir sayfanın açılacağını gösteriyor. Sınavı kazanma potansiyelin çok yüksek ancak bu, hayaller kurarak değil, disiplinli ve stratejik bir çalışmayla gelecek. Sonunda hem zihnen hem de hayallerin açısından tam bir dengeye kavuşacaksın. kartlar iyi bir üniversite kazanacağını söylüyor.
Yaaa çok çok teşekkür ederim evet derse geçiyorum şimdi 🙏🏽🙏🏽
iyi çalışmalar 💖
gunah kiz
Bak bana
ne öğrenmek istiyorsu?