Hayatımda her şey kötü gidiyor iyi bir şey olacağına inancım kalmadı ne yapmalıyım?

Tam namazlara başlamıştım ki seneler süren ilişkimde aldatıldım işle alakalı beklentilerim çabalarım olumsuz sonuçlandı sağlık sorunları yaşadım ve devsm ediyor özgüvenimi kaybettim ve yakınlarımda benim sorunlarımdan sıkıldılar kimsenin umurunda değil gelecek beklentilerimde yaşadıklarım gibi iki seçenek görüyorum ya kaçacağım imkanlarımla farklı bir ülkeye ya bu diyardan gideceğim çünkü geçmişe dönüp baktığımda hiçbir şey istediğim gibi olmadı hiçbir isteğim yerine gelmedi tamamıyla ve halada hiçbir şey istediğim gibi değil mutlu geçirdiğim bir hafta yok huzurlu olduğum bir hafta yok düşüncelerim saçlarımı ağrıtıyor artık ve beni yoruyor ne yapacağım ben çalışıp bir şekilde yine paramı kazanıyorum ama fiziksel olarakta çok yoruluyorum onca yıl eğitimim boşuna gitti aynı onca senemi birine verdiğimdeki gibi nereye emek verdiysem karşılığını alamadım çok yorgunum zihinsel ve bedensel.

Hayatımda her şey kötü gidiyor iyi bir şey olacağına inancım kalmadı ne yapmalıyım?