Titor, 2000 yılında ortaya çıkıp 36 yıl sonraki gelecekten yani 2036'dan geçmişe gönderildiğini söylemişti bunun sebebi ise eski bir bilgisayarı alıp 2036'ya götürmekti. Time_Travel_0” kullanıcı ismiyle ilk mesajinda şu ifadelleri kullanmişti: “Selamlar. 2036 yılından gelen bir zaman yolcusuyum. 1975 yılında, IBM'in ürettiği 5100 isimli bilgisayar sistemini almak için geldim. 'Zaman' makinem General Electric tarafından üretilen sabit yüklü geçici bir yer değiştirme ünitesi. Ünitenin fotoğraflarını göndermekten mutluluk duyuyorum.” “Gelecekteki bilgisayarlarda büyük bir sorunla karşılaşıldı. Geleceğimizi kurtarmak adına debug işlemi yapabilmek için IBM 5100 isimli bilgisayar sisteminin alınması gerekiyordu. Büyükbabam IBM 5100'ün yapımında görev aldığı için bu görev bana verildi. 1975’e geri döndüm ve sistemi aldım, fakat gelecekte yaşanacak bir savaşta kaybettiğimiz aile hatıralarımızı almak için 2000 yılında mola verdim” Şeklindede yanit vermişti ayrica kendisi askeri bir rütbe ve yazılarında paylaştığı askeri rütbe sembolüde var...
Bu yazılanlar yanlış. Nereden biliyorsun derseniz. Ben 3023 yılında bu tarafa zaman yolculuğu yağıyorum. Öyle bir olay olmuyor dünyada.
Ben şöyle bir sorun yaşadım. Zaman makinemin güç reaktörü 2000 yılında arızalandı. O yüzden 2000'den beri zamanda sıkıştım. Ne ileri gidebiliyorum ne de geri gelebiliyorum.