Kendisi zamanda yolculuk yaptiğini iddia eden, 2000lerin başinda ortaya çıkıp haber sitelerinde yorum yapıp ilgi görülen ve gelecek hakkında teoriler söyleyen bir zaman yolcusu, hatta zaman makinesinin fotoğrafını çekip atmış... benim en çok ilgimi çeken kısım gelecek zamanda yani 2030 yıllarında felan çok eski bir bilgisayar olan IBM 5110'a ihtiyaç duymamız gerektiğiymiş. Bu IBM modeli diğer eski IBM'in ana kodlarını okuyabiliyormuş. John Titor'in yazişmalarının bir kısmını sizlerle paylaşacağım.
Zamanda yolculuk ile ilgili bir şey teoride mümkün değil ama Peygamberimiz Miraca çıktığı zaman kıyamet kopup insanlar Cennet ve Cehenneme girdiklerine kadar neler olacağı gösterilmiş
Hz Süleyman aleyhisselam da ümmetine bir sohbetinde ahir zamanda Hz Muhammed in ümmeti geldiği zaman insanların kat kat binalar yapacaklarını teknoloji ve bilimin çok ileri düzeyde gelişeceğini söylemiş ona da gelecekle ilgili bazı olaylar ya gösterilmiş veya bildirimiş
Birde bazı maneviyat ehli kimselerin kerametlerinden bahsedilir
Mesela Bursa ulucamii de Cuma namazı kıldıran Somuncu baba nın caminin üç kapısından da aynı anda çıktığı ve cemaatle musafa yaptığı söylenir çünkü her bir kapıda bulunan cemaat cuma sonrası Somuncu baba ile görüşüp konuştuğunu söylemiştir Somuncu baba tek kişi olmasına rağmen bir Allah ın o an verdiği izin ile keramet gösterip cemaatin gönlünü almıştır
Teknolojik olarak bu tür şeyler mümkün olmasada bazı Allah dostlarına keramet gösterebilme izni verilmiş onlarda elzem zamanlarda bu manevi haklarını kullanmış
Ama öyle geleceğe gittim geçmişe gittim gibi, Allah dostu da olsa kimse nefsi isteği ve şahsi gücü ile kafasına göre farklı zamanlara gidip gelemez
Zaten öyle birşeyi şahsı adına dilerse Allah dostu da olamaz
Bu tür olaylar teknik olarak mümkün değil Gelelim yolculuğa en basit halk tabiti ile anlatırsam Işık hızına gelirsen ya da ışık hızı 1 olursan geçmişten gelen ışınlara bakarsın geçmişi görürsün ama o zamana gidemezsin müdahale edemezsin degisemezsin mümkün değil ışık hızına yaklasirsan gekecegi görürsün yine ama müdahale edemezsin ayrıca ışık hızına gelmek için vücuda uygulanacak g kuvvetine dayanmak mümkün değil
Zamanda mekanda boyutlar arası yolculuğu bende yapıyorum bunda ne var doğa üstü varlıklar ile iletişime geçme kara güneş kara delikten boyut atlama Nordik ırkıyla temazlarım dahi var