Üzerimde büyü olduğu söylendi̇?

Bir hoca var ona bir tavsiye üzerine sordum ve bana baktı üzerimde büyü olduğunu ve evlilik yolumun yakın bir kadın akrabam tarafından kapatıldığımı söyledi eğer korunma duası yaptirmazsam bu durumdan kurtulamayacağımı söyledi ve bu büyunun yedi yıl öncesinde yapıldığını söyledi herhangi bir ücret talep etmedi korunma duasını yapan bir tanığın varsa muhakkak yaptır dedi ben de siz yapıyor musunuz dedim ister bana yaptır ister başkasına ama yaptır dedi yoksa evlenemezsin evlensen de hayırlı olmaz dedi tanıdığım çok kişi bu hocaya gitti ama hiçbirine böyle bir şey demedi sadece baba dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı bir de bundan yedi yıl önce dayımın eşi oğlu için beni istiyordu yani kuzenime ben de istemedim çok ısrar etti kabul etmedim hoca ben bu durumu söylememe rağmen yedi yıl önce abi ya da dayı karısı tarafından yapılmış dedi kendimi övmek için demiyorum ama gerçekten güzelim iyi bir tahsilim de var ancak bir türlü nasip olmuyor doğru olabilir mi hoca hakkında da çok kişi çok iyi bir hoca olduğunu soyledi siz ne dersiniz

Evet yapılmıştır
Hayır yapılmamıştır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Üzerimde büyü olduğu söylendi̇?