Diğer Herkese iş teklifi gelirken bana neden linkedin den evlenme teklifi geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Offf bunaldım🔮 Güncellemeler+1 yıl Sizinle de hiç eğlenilmiyor ya Küstüm hepinize Herkese iş teklifi gelirken bana neden linkedin den evlenme teklifi geliyor? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Linkedin Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Maalesef bazılarının tek derdi kadın bulmak çünkü. ama umarım hayalinde ki işi de bulursun ya da mutluluğu :) 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok iyi bir taktik iş aslında🤣🤣🤣Güzel olan her yerde kendini belli ediyor demek ki. Cv aşkı ha ilginçmiş😃 0 0 Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk CV'si bırakırsan öyle olur. Seni evde çalıştıracaklar🃏 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu sana yakışmadı Enes🥲 Yorumla X_ruh +1 yıl Kötü şaka gibi düşün🤣 Yorumla Soran +1 yıl Şakaysa iyi ben hakaret olarak algıladım Yorumla X_ruh +1 yıl Sana dargınım biraz ondan kötü şaka yapayım dedim. Hareket haddime mi Yorumla X_ruh +1 yıl *Hakaret Yorumla Soran +1 yıl Neden dargın olduğunu anlamadım Müsait olunca yazarım konuşuruz bu konuyu Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hahaha tohuma kaçmışsın 😀 umarım sevdiğin işi yaparsın 😍 muhteşem bir şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşında tohuma kaçtıysam diğerlerinin vay haline Yorumla Eğitilme +1 yıl Daha gençsin o yüzden olabilir. Evlilik vaadiyle kandırma girişimleri olabilir. Sevdiğin iş neydi? Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana da evlenme teklifi geliyorsa herkesin hala bir umudu var demektir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben seni çıkaramadım? Yorumla uzak21durun +1 yıl Aferin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok canım linkedinden hen de)))) vaba da finansman teklif ediyorlar son 2 haftadır bi de tv ye çıkmamı isteyenler var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Millet nerden kız düşüreceğini şaşırdı yapcak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok canım abartıyorsun)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımda hiç linkedinden birine asılmadım Yorumla
aslanerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl çirkin bi foto filan koysaydın ama çok güzel filansan çirkinde çıkmazsın sen şimdi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok knks herkese aynı mesajı gönderiyor onlar ismimle bile hitap etmemiş
Akolima Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl İşe alınacak kadar kalifiye değil, kolay kız görülecek kadar peynirsindir😍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalp çıkaran gözünü oysunlar senin Yorumla Akolima +1 yıl Yok oymazlar rahat ol😍😍😍 Yorumla
alfredssa Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl nerde adalet nerde feraset nerede linkedlin linkin 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sadece sana gelmiyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E yani onu biz de biliyoruz Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadece kendinize geliyor zannedersiniz … 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo herkese geliyor Ay tamam susun iki dk eğlenmeyelim şurada Hep ciddi kalalım Yorumla badarbungaa +1 yıl Ay ne oluyor ayol Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Sana evlnem teklif edenin kafasina k00yum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de bir sorumda övüyor bir sorumda sövüyorsun dengeye davet ediyorum Yorumla bigboy188100 +1 yıl Nerden baktığımda bağlı olarak her ikisine yapabilir herşeyin mukmemler olamaz Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Gerçek sugar daddyler iş başında shahha 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. çok seksi ve dikkat çekici isen normaldir :d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Maalesef bazılarının tek derdi kadın bulmak çünkü. ama umarım hayalinde ki işi de bulursun ya da mutluluğu :)
Çok iyi bir taktik iş aslında🤣🤣🤣Güzel olan her yerde kendini belli ediyor demek ki. Cv aşkı ha ilginçmiş😃
Aşk CV'si bırakırsan öyle olur. Seni evde çalıştıracaklar🃏
Bu sana yakışmadı Enes🥲
Kötü şaka gibi düşün🤣
Şakaysa iyi ben hakaret olarak algıladım
Sana dargınım biraz ondan kötü şaka yapayım dedim. Hareket haddime mi
*Hakaret
Neden dargın olduğunu anlamadım Müsait olunca yazarım konuşuruz bu konuyu
Hahaha tohuma kaçmışsın 😀 umarım sevdiğin işi yaparsın 😍 muhteşem bir şey
23 yaşında tohuma kaçtıysam diğerlerinin vay haline
Daha gençsin o yüzden olabilir. Evlilik vaadiyle kandırma girişimleri olabilir. Sevdiğin iş neydi?
Sana da evlenme teklifi geliyorsa herkesin hala bir umudu var demektir
Ben seni çıkaramadım?
Aferin
Yok canım linkedinden hen de)))) vaba da finansman teklif ediyorlar son 2 haftadır bi de tv ye çıkmamı isteyenler var
Millet nerden kız düşüreceğini şaşırdı yapcak bir şey yok
Yok canım abartıyorsun))
Hayatımda hiç linkedinden birine asılmadım
çirkin bi foto filan koysaydın ama çok güzel filansan çirkinde çıkmazsın sen şimdi?
Yok knks herkese aynı mesajı gönderiyor onlar ismimle bile hitap etmemiş
İşe alınacak kadar kalifiye değil, kolay kız görülecek kadar peynirsindir😍
Kalp çıkaran gözünü oysunlar senin
Yok oymazlar rahat ol😍😍😍
nerde adalet nerde feraset nerede linkedlin linkin
sadece sana gelmiyordur
E yani onu biz de biliyoruz
Sadece kendinize geliyor zannedersiniz …
Yoo herkese geliyor Ay tamam susun iki dk eğlenmeyelim şurada Hep ciddi kalalım
Ay ne oluyor ayol
Sana evlnem teklif edenin kafasina k00yum
Sen de bir sorumda övüyor bir sorumda sövüyorsun dengeye davet ediyorum
Nerden baktığımda bağlı olarak her ikisine yapabilir herşeyin mukmemler olamaz
Gerçek sugar daddyler iş başında shahha
Jdjdjd çok güzelsin demek
çok seksi ve dikkat çekici isen normaldir :d
Ayak yıkama talebim var da