Makyaj çantamı yere düşürdüm içinden öyle sesler geldi ki içim gitti 😥makyaj malzemelerim kırıldı. Aşk acısı da neymiş dedim. Bebeklerim gibi severdim.

Makyaj çantamı yere düşürdüm içinden öyle sesler geldi ki içim gitti 😥makyaj malzemelerim kırıldı. Aşk acısı da neymiş dedim. Bebeklerim gibi severdim.

Evet yaşadım tabi ki de yalnızlık çekiyorum sürekli ve daha bir çok olay var ama gerek yok saymaya. yani insan seveni bile olmaması çok kötü bir durum gerçekten de çünkü Yalnızlık, uzun süreli veya kronik olduğunda, depresyon, kaygı, stres, düşük özgüven ve olumsuz duygusal durumlarla ilişkilendirilebilir. Sosyal destek eksikliği, fiziksel ve ruhsal sağlığı olumsuz etkileyebilir ve kişilerin yaşam kalitesini düşürebilir. yalnızlık insanı mutsuz edebilir. İnsanlar sosyal varlıklardır ve diğer insanlarla etkileşim halinde olmak, destek almak ve ilişkiler kurmak onların duygusal ve psikolojik sağlığı için önemlidir. Yalnızlık, sosyal bağlantıların eksikliği veya yetersizliği durumunda ortaya çıkar ve kişilerin kendilerini izole hissetmelerine neden olabilir.
Ben hayatım boyunca üç aşk acısı yaşadım. Esasında üçünde de ruh eşimi bulmuştum ama onlardan yüz bulamamıştım.
Yıllarca bağrıma taş basıp ruh zıttım kadınlarla düşüp kalktım. 34 yaşında 136 kadının içinden geçtim. Her yaşa 4 kadın düşüyor.
Yaşadığım her aşk acısı beni üzdü ama yakıp kül etmedi. Aksine pişirip olgunlaştırdı. Hayata karşı daha gerçekçi, daha güçlü kıldı.
136 kadın ne demek be benim hayatıma da arkadaşımı bile toplasam 20 erkek girmemiştir
Hafif meşrep bir kadın değilsin o yüzden. Yoksa o sayı 200'ü de geçerdi.
Bakire olmayan kadınlardı hepsi.
🤣alakası yok
@eylulemira En az 50-60 tanesi eskorttu. Geriye en fazla 86 kalıyor.🥲😄😁😅😂😆🤣
Midem kalktı be
Alakası yok derken neyin alakası yok?
Bir erkek için bir kadınla yatmak beyin ameliyatı falan değil bu devirde. İki kadeh viskiye gelen o kadar çok kaşar var ki yeter ki ortamını bulayım. Asıl zor olan uzun soluklu ilişkiler.
İşte böyle ilişkiler midemi bulandırıyor
İki kadeh viski, iki kelam sohbet, barın önüne bir taksi. Eve geçince de sabaha kadar pompiş. Sonra herkes kendi yoluna.
İnsanlaeın kendisine saygısı olmalı ama
Senin mideni bulandırmayan ilişkiler yüzünden benim hayatım mahvoldu Eylül.
Cevap
9Cevap
Bu dünyada ölüm diye bir gerçek var. Kim takar Ali Cabbar'ı.
Ölüm acı mı kş
Yaşadım tabi 2 defa güneş gözlüğümü kaybettim ya üstelik ilk kaybettiğimi yıllardır kullanıyordum 🙁😂
Ali cabbar hikayesi ve barbie filmi çık hayatımızdan artık çık çık 😂 enough artık yaaaaa
Geldim bir akvaryumda baya eksilmiş balık vardı🤦
10 günlük maaşım çalınmıştı bak gene sinirlendim sigara iccem 😡
O dediğinden pek yaşamadımz sadece platonik aşk yaşamıştım hala aklımda
Evet.. dinlemeye cesaret edemezsiniz
Yaşadım kız arkadasım hamile kalmış
hayatım sadece demli çay gibi
Aşk acısı yaşamadım.
No aşk no acı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?