Benimde kaynanam kocamla benş ayırmak için elinden geleni yaptı istediği de oluyor kesin ayrıldık boşanıcaz kocamda bi adam olup arkamda durmadı çok canımı yaktılar bende onlara çok beddua ettim karılarından kızlarından çıksın sürünsünler de can veremesinler diye. Can vermek için yalvarsınlar ama veremesinler diye başları dertten kurtulmasın diye tutar mı acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oldum evet. Ama yari yarıya kanka ya. Yani ettigin ona da sana da, bence salla gitsin
Ne gibi mesela? Bana mı döner
Eger hakli yere dua ettiysen, ettigin duadan hem o hem de sen etkileniyorsun
Ben haklı yere ettim kaynanama da eşime de kaynanam bizi ayırmak için kendini paraladı sonunda başardı bana nasıl dönecek ki
çıkıyo kesin haklıysan %100 çıkıyo hatta it gibi peşinde geziyo af dilemek için
bana ettiler tuttu eski sevgilim
Ne ettiler sana ne tuttu
manitan olmasin dediler
Kaç yıldır yok ki daha dur ömür uzun 😂
ömrum uzun degil gittikce genclik gidiyor
Ne yaptın ki bu bedduayı ettiler
ne bilim ya.. kötü bisey yapmadim
aldatmis olabilirim
Daha ne edeceksin en kötüsünü yapmışsın
peki bol sans ben twittera geciyom
Ben ettim tuttu
Kısaca anlatır mısn rica etswm
Tabii. Beni aldatan şerefsize ins. Kızlığı bozulur demiştim. Geçen ay bozmuşlardı...
Benim tuttu ve pişman oldum
Neden pişman oldun
Babasını kaybetti yaptığı evlilikten pişman bana fake hesaptan mesajlar atıp duruyor
Ha ben sandım ki sen beddua ettiğine pişman oldun
Evet beddua etmesem bunlar yaşanmazdı o yüzden de pişmanım
Benimde kaynanam kocamla benş ayırmak için elinden geleni yaptı istediği de oluyor kesin ayrıldık boşanıcaz kocamda bi adam olup arkamda durmadı çok canımı yaktılar bende onlara çok beddua ettim karılarından kızlarından çıksın sürünsünler de can veremesinler diye. Can vermek için yalvarsınlar ama veremesinler diye başları dertten kurtulmasın diye tutar mı acaba?
Allah kerimdir ama bence etme
oldu
Hangş bedduayı etmiştiniz ne oldu acaba anlatır mısınız kısaca
nişanlım beni aldattı başkasıyla evlendi inşallah çocuğu olmaz dedim çocukları olmuyor
Baya ağır bedduaymış ama çok canını yakmış
nişanlımken onunla yattığı için olabilir mi
Çok oldumm vallahi o konuda sansliyim
Ciddi beddua etmem.
Keşke tutsa
yani yüzde elli olasılık var. ya tutar ya tutmaz
Kolay kolay tutmuyor