Diğer Tanıdığınız kayıp bulabilecek işini bilen medyumcu var mi? Nurr3456 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kedimin kayip onu bulmak için yardım isteyeceğim Güncellemeler+1 yıl Ucretsiz bakarsa çok iyi olur Tanıdığınız kayıp bulabilecek işini bilen medyumcu var mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Paranı çöpe atmandan farkı yok. Birine hayır yap daha iyi 0 3 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Kayip kedimi bulmak istiyorum onu cok ozledim Yorumla SaykodelikEP +1 yıl Allah varken kulundan neden yardım istiyorsun dua et. Parayı ilana harca, dışarıya haber ver. insanların haberi olsun. Medyum işi boş dava onların hepsi yalancı inanma öyle şeylere. Yorumla Nurr3456 +1 yıl Hepsini yaptim fayda yok ilanımi yirttilar hep Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nerde kaybettin, foto yok bilgi yok nasil yardim istiyorsunuz anlamadım 0 2 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Buraya atsaydiniz daha çabuk bulurduk emin okun.. medyumculardan medet ummayin Yorumla Nurr3456 +1 yıl Kedi kaybettim yardimci olurmusun ev kedisiydi 15 gündür kayıp Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tatlım geçen gün konuştuk ya bu konuyu! 0 1 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Ya olmuyor unutamiyorum bulmam lazim simdi bi kız var benim kedimi medyumcu buldu diyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bulucaktım musade etmedın bana boş ver yenısını al 0 4 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Senmiydin o yok onu istiyorum bul hadi Cevap sahibi +1 yıl ? Nurr3456 +1 yıl Yardime et tamam Nurr3456 +1 yıl Bulcanmı
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Müge anlı😎 0 9 Yorumla Nurr3456 +1 yıl Müge anlıda benim kedimin kayip olmasini bekliyordu Yorumla RorScach +1 yıl Kadın kayıp hayvanlarıda buluyor sen hangi ülkede tv izliyosun shshs Yorumla Nurr3456 +1 yıl Yemin et Şu an acikmi Yorumla Nurr3456 +1 yıl Tv bakmiyorum hic buluyorsa başvurayim Yorumla RorScach +1 yıl Yaz tatilinde sanırım buluyor tabikide Yorumla Nurr3456 +1 yıl Basvururum o zman Yorumla RorScach +1 yıl Başvur patili dostlarımız etiketi altında buluyor o tv de felan söylüyor nerde ne zaman kayboldu vs bilgileri veriyor Yorumla Nurr3456 +1 yıl Simdi cikmiyor dimi Yorumla RorScach +1 yıl Yok tatilde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Paranı çöpe atmandan farkı yok. Birine hayır yap daha iyi
Kayip kedimi bulmak istiyorum onu cok ozledim
Allah varken kulundan neden yardım istiyorsun dua et. Parayı ilana harca, dışarıya haber ver. insanların haberi olsun. Medyum işi boş dava onların hepsi yalancı inanma öyle şeylere.
Hepsini yaptim fayda yok ilanımi yirttilar hep
Nerde kaybettin, foto yok bilgi yok nasil yardim istiyorsunuz anlamadım
Buraya atsaydiniz daha çabuk bulurduk emin okun.. medyumculardan medet ummayin
Kedi kaybettim yardimci olurmusun ev kedisiydi 15 gündür kayıp
Tatlım geçen gün konuştuk ya bu konuyu!
Ya olmuyor unutamiyorum bulmam lazim simdi bi kız var benim kedimi medyumcu buldu diyor
bulucaktım musade etmedın bana boş ver yenısını al
Senmiydin o yok onu istiyorum bul hadi
?
Yardime et tamam
Bulcanmı
Müge anlı😎
Müge anlıda benim kedimin kayip olmasini bekliyordu
Kadın kayıp hayvanlarıda buluyor sen hangi ülkede tv izliyosun shshs
Yemin et Şu an acikmi
Tv bakmiyorum hic buluyorsa başvurayim
Yaz tatilinde sanırım buluyor tabikide
Basvururum o zman
Başvur patili dostlarımız etiketi altında buluyor o tv de felan söylüyor nerde ne zaman kayboldu vs bilgileri veriyor
Simdi cikmiyor dimi
Yok tatilde