Allah rahmet eylesin sabırlar versin Benim yakınım ya da akrabam yok Fakat tanıdığım birkaç kişinin tanıdıkları yakınları var onlarla konuşunca gerçekten çok kötü oldum bir an önce oradan başka bir şehire gelmek için yola çıktıklarını söylüyorlar
Benim yakınım yok ama sanki yakınlarım ölmüş, enkaz altında kalmışçasına üzgünüm mahvoldum. Başınız sağolsun güzelim, Allah arkadaşına sabırlar versin... Gerçekten o kadar zor ve çaresiz bir durum ki. Gidip kurtarmak istiyorsun elin kolun bağlı hiçbir şey yapamadan öylece bekliyorsun... Ölenlerin mekanı cennet olsun. Enkaz altında hala yaşama tutunan insanlara da Allah dayanma gücü versin mucize bir şekilde sapasağlam çıkarılsınlar inşallah.
Ben osmaniyedeyim. Çok kötü bir durum hala etkisindeyim. Hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Tek başıma kalınca korkuyorum. Dayımgil enkaz altında kalmıştı kendi imkanlarıyla çıkmışlar. Yengemin babası vefat etmiş. Ne yapıcaz bu psikolojiyle bilmiyorum
Akrabamız yakınımız olmadı. Arkadaşlar oldu onların da durumu iyi ama yakınlarından ölenler oldu. Annemin memleketten bir arkadaşı maraştaydı enkaz altından çıktı ama 3 4 yaşlarındaki torunu ölmüş. Kızı ve damadı hala enkaz altında bulunmamış. Muhtemelen ölü bulunurlar bu saatten sonra çünkü daha sesleri bile çıkmamış hiç. Allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır eylesin
Mekanı Cennet olsun... Allah'a şükür ki benim enkaz altında bir yakınım yok. Ama enkaz altındakiler de vefat edenler de, evsiz barksız kalanlar da benim kardeşlerimdir. Hepsi için üzülüyorum, dua ediyorum ve bütçeme göre yardımlar yapıyorum.
Arkadaşımın annesi hataylı, anne tarafından biri ölü bulunmuş. Bir arkadaşımında annesi gaziantepli 3 gündür konuşamadık ama bir yakını enkaz altındaydı
Evet var. Dün defnettik. Yemeklerini hazırladık Rabbim kabul eder inşallah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Oncelikle allah rahmet eylesin ve kendi öz ailemden çok şukur kimseye bir şey olmadi o binadan sağ çıktık lakin ne arkadaşlar ne ögretmenlerimizi ne akrabalarimizi gömdük
Sorma İçimiz Kan Ağlıyor. Var Uzaktan Arkadaş var Yakınları Enkaz Altında Kaldı Ulaşılamıyor. Ölmüş olma olasılığı yüksek gözüyle bakıyorlar yakın akrabaları `da. Dert bir Değil ki, 800.000 Trilyon.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Var. Bir aile yok oldu tek çocuk çıktı 3 kişi biri çocuk hala enkaz altında haber yok