Diğer Bu nasıl böcek ya ilk defa görüyorum? Nedir bu bilen var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor çok büyük daha önce hic görmedim Güncellemeler+1 yıl Antalyada sokakta geziyor ya ne bu Bu nasıl böcek ya ilk defa görüyorum? Nedir bu bilen var mı? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Değişik bir böcek. 0 0 Yorumla
xennuyeux Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl california böceği bu ama bizde daha çok kadın böceği ya da teke böceği olarak biliniyor 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Antalyada geziniyor sicaklarda cikiyormus ortaya zehirlimi Yorumla xennuyeux +1 yıl hamam böceğinin yan versiyonu diyelim :) Yorumla Soran +1 yıl 400 euro veriyorlarmis galiba bu o böcekse okudugum sayfada yurt disinda bunu bulana ölüydü gideyimde satayim jsjsjdjs Yorumla xennuyeux +1 yıl markasını modelini söyledim yarısını isterim :D :D Yorumla Soran +1 yıl hahaha Yorumla
ranamadepresif Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl evimde boyle bisey gorsem tapusunu buna devrederim artik onun evi olur bu nee 1 0 Yorumla
Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İçim ürperiyor ya evde yoksaaan 🤢🤢 1 3 Yorumla Soran +1 yıl bu eve girse varya itfaiye cagiririn alin bunu evinden diye jdjdjdjdjdj ay cidden sakasi bile kötü. sokakta gördüm hayvan kadar Yorumla Seductive09 +1 yıl Evi yakarim heralde direk sksks çok tiksinç Yorumla Soran +1 yıl hahahaha Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Titan BöceğiNe benziyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl antalyada var mı titan böceği antalyada geziyor hayvan kadar Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Bir turist ile gelmiştir yumurtası Yorumla Soran +1 yıl hahahahah yok artık Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Dolar 25 olunca böcekler bile gelmiş sjsjsk Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 885 cevap paylaştı. Yaratık resmen bu ne 😝 1 1 Yorumla Soran +1 yıl böcek demek icin cok büyük cidden hayvan kadar ya bugün gördüm sokakta antalyada Yorumla
ay343524 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl gergedan böceği olabilir mi 1 5 Yorumla ay343524 +1 yıl bill gates amcamız yine boş durmuyor sanırım Yorumla Soran +1 yıl yok baktim google den o değil titanus böceğine daha çok benziyor sicaklarda cikiyormus sanirim amerikada falanmi ne ama burasi antalya jdjdjd Yorumla ay343524 +1 yıl bill gatesin sağı solu belli olmazsivri sineğin dna sıyla oynayıp piyasaya saldıysa bunu da yapmıştır. Yorumla Soran +1 yıl hahahah o değilde antalyada tropic adası gibi görmedigim hayvanlar böcekler görmeye basladim böcek fobim vardi artik eskisi gibi korkum yok varda eskisi gibi degilim Yorumla ay343524 +1 yıl Belki onlarda yeni gelmiştir Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Babam kadar lan 2 2 Yorumla Soran +1 yıl hic sorma bugün gördüm sokakda hareket etmiyordu ama ölmüs hayvan kadar dı Yorumla Karabelaa34 +1 yıl Olabilir 😅 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Ben buna böcek demem, o bana böcek desin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hshahah hayvan gibi cidden göbeği bile vardı Yorumla tutkidogru +1 yıl Göbeği mi mshskbrkfbfn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ez seydinya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yok ya ezmem evime girmediği sürece hoş bunu ezmeye bile korkarım ya okadar büyükki böcekde göbek vardı sanki dbdbjd zaten ölmüştü hareket etmiyordu Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Antalya da zaten çok bar bundan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa gördüm ürpertici baya ölmüsdü ama Yorumla Soran +1 yıl hareket etmiyordu biraz kenara cekdim göbegi bile var bdjdjdjd Yorumla ironiq +1 yıl Bizim Boğazkent tarafında çok var alıştık artık Yorumla Soran +1 yıl zararsiz galiba korkunc glrünmesine rağmen öpücük böcegi misal kücük o zararliymis Yorumla ironiq +1 yıl Zararsız da adı böcek işte Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dinleme cihazı bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl jsjdjdjdj amerika nin işleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değişik bir böcek.
california böceği bu ama bizde daha çok kadın böceği ya da teke böceği olarak biliniyor
Antalyada geziniyor sicaklarda cikiyormus ortaya zehirlimi
hamam böceğinin yan versiyonu diyelim :)
400 euro veriyorlarmis galiba bu o böcekse okudugum sayfada yurt disinda bunu bulana ölüydü gideyimde satayim jsjsjdjs
markasını modelini söyledim yarısını isterim :D :D
hahaha
evimde boyle bisey gorsem tapusunu buna devrederim artik onun evi olur bu nee
İçim ürperiyor ya evde yoksaaan 🤢🤢
bu eve girse varya itfaiye cagiririn alin bunu evinden diye jdjdjdjdjdj ay cidden sakasi bile kötü. sokakta gördüm hayvan kadar
Evi yakarim heralde direk sksks çok tiksinç
hahahaha
Titan BöceğiNe benziyor
antalyada var mı titan böceği antalyada geziyor hayvan kadar
Bir turist ile gelmiştir yumurtası
hahahahah yok artık
Dolar 25 olunca böcekler bile gelmiş sjsjsk
Yaratık resmen bu ne 😝
böcek demek icin cok büyük cidden hayvan kadar ya bugün gördüm sokakta antalyada
gergedan böceği olabilir mi
bill gates amcamız yine boş durmuyor sanırım
yok baktim google den o değil titanus böceğine daha çok benziyor sicaklarda cikiyormus sanirim amerikada falanmi ne ama burasi antalya jdjdjd
bill gatesin sağı solu belli olmaz
sivri sineğin dna sıyla oynayıp piyasaya saldıysa bunu da yapmıştır.
hahahah o değilde antalyada tropic adası gibi görmedigim hayvanlar böcekler görmeye basladim böcek fobim vardi artik eskisi gibi korkum yok varda eskisi gibi degilim
Belki onlarda yeni gelmiştir
Babam kadar lan
hic sorma bugün gördüm sokakda hareket etmiyordu ama ölmüs hayvan kadar dı
Olabilir 😅
Ben buna böcek demem, o bana böcek desin
hshahah hayvan gibi cidden göbeği bile vardı
Göbeği mi mshskbrkfbfn
Ez seydinya
yok ya ezmem evime girmediği sürece hoş bunu ezmeye bile korkarım ya okadar büyükki böcekde göbek vardı sanki dbdbjd zaten ölmüştü hareket etmiyordu
Antalya da zaten çok bar bundan
ilk defa gördüm ürpertici baya ölmüsdü ama
hareket etmiyordu biraz kenara cekdim göbegi bile var bdjdjdjd
Bizim Boğazkent tarafında çok var alıştık artık
zararsiz galiba korkunc glrünmesine rağmen öpücük böcegi misal kücük o zararliymis
Zararsız da adı böcek işte
Gregor Samsa
Dinleme cihazı bu
jsjdjdjdj amerika nin işleri