Diğer Askerden yeni gelenler var mı bişeyler sormak istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni gelen ya da 1 sene olan geleli Güncellemeler+1 yıl Nerde acemi yi yaptınız onuda yazar mısınız ve görüşme telefon olayı hakkında bilgi verir misiniz görüşme olayı nasıl son zamanlar? Askerden yeni gelenler var mı bişeyler sormak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lessismuchmore Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl direkt soracağın şeyi sorsana. şöyle naz yapanları da hiç anlamıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatacklarım uzun ondan özellikle görüşmek istiyorum Yorumla lessismuchmore +1 yıl anlat Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne sorcan acaba arkadaşlarım var gelen 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana yazr mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No Yorumla
Pistantrofibi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 2 sene oluyor bende ama geç gittim askere yaş 28. Sorunu merak ettim 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 6-7 ay oldu 0 15 Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Elazıgda yaptım acemide sadece ankesorluydu Yorumla Soran +1 yıl Tuşlu tel sokamıyor musunuz ve ne zaman yaptınız Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Ustada soktuk asker celle izin var o zamanda Yorumla Soran +1 yıl Bu kameralı kullananlar nasıl kullanıyor ki Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Gizlice sokuyolar Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Yasak normalde Yorumla Soran +1 yıl Hala öyle mi peki Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Yasak askeriyeden görüntü alınır diye Yorumla Soran +1 yıl Anladım acemide aileni flan arayabiliyor mu herkes rahatça orada nasıl süreç Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Ankesörlü kart almıstık sıra falan oluyor ankesörlü lerde bozuk olabilio Yorumla Soran +1 yıl Şuandada öyle misir tuşlu götürsen yasak mı Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Acemide yasak üstada degil Yorumla Soran +1 yıl E sokanlar nolcak Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Tuşlu yasak değil kameralı tel yasak Yorumla Soran +1 yıl Ben tuşluyu sordum Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. 2 ay oldu geleli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk acemide nerde yaptınız ve neler hissettiniz Yorumla umutymw +1 yıl Zor stress yorgunluk psikolojik şiddet ne ararsan var ama ustaya geçince rahatlıyor hepsi Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. 1 sene 15 gün olmuş. uyar mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlk acemiyi nerde yaptınız ve neler hissettiniz ilk gidince tel kullanılıyor mu anlatır mısınız detaylı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manisa da yaptım. Bildiğin temel eğitimleri aldım. Acemide telefon biraz sıkıntı kullanmadım, usta birliğinde kullandım ben. Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman yaptınız peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 6 ay önce geldim Yorumla Soran +1 yıl Telde görüşme flan nasıl oluyor tuşlu flanda mı Yorumla
kuraklik Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. Çok oldu geleli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
direkt soracağın şeyi sorsana. şöyle naz yapanları da hiç anlamıyorum
Anlatacklarım uzun ondan özellikle görüşmek istiyorum
anlat
Ne sorcan acaba arkadaşlarım var gelen
Bana yazr mısın
No
2 sene oluyor bende ama geç gittim askere yaş 28. Sorunu merak ettim
Ben astsubayım
3 Ay oldu ne soracaksın?
Sor bakalım neymiş
birkaç ay oldu
Buyrun ulasin
Geldim 10 gün oldu buyur
Sorabilirsiniz
6-7 ay oldu
Elazıgda yaptım acemide sadece ankesorluydu
Tuşlu tel sokamıyor musunuz ve ne zaman yaptınız
Ustada soktuk asker celle izin var o zamanda
Bu kameralı kullananlar nasıl kullanıyor ki
Gizlice sokuyolar
Yasak normalde
Hala öyle mi peki
Yasak askeriyeden görüntü alınır diye
Anladım acemide aileni flan arayabiliyor mu herkes rahatça orada nasıl süreç
Ankesörlü kart almıstık sıra falan oluyor ankesörlü lerde bozuk olabilio
Şuandada öyle misir tuşlu götürsen yasak mı
Acemide yasak üstada degil
E sokanlar nolcak
Tuşlu yasak değil kameralı tel yasak
Ben tuşluyu sordum
2 ay oldu geleli
İlk acemide nerde yaptınız ve neler hissettiniz
Zor stress yorgunluk psikolojik şiddet ne ararsan var ama ustaya geçince rahatlıyor hepsi
1 sene 15 gün olmuş. uyar mı?
Varr
Evet var
Benn
gidip gelen var
Dinliyorum
Buyur
İlk acemiyi nerde yaptınız ve neler hissettiniz ilk gidince tel kullanılıyor mu anlatır mısınız detaylı
Manisa da yaptım. Bildiğin temel eğitimleri aldım. Acemide telefon biraz sıkıntı kullanmadım, usta birliğinde kullandım ben.
Ne zaman yaptınız peki
6 ay önce geldim
Telde görüşme flan nasıl oluyor tuşlu flanda mı
Çok oldu geleli
Sor bakalım ne
Sorr