Sizce nasilimmm :) diye sormayacagim yakisikli ve zenginim :D?

Soruma gelince. Gayet yakisikliyim ve nerde olursa olsun sozumu gecirecegim kadar karakterim ve param var. Bir kizla bulusmaya gitsem son model arabam altimda. O nereye isterse oraya ve bana birakirsa en lix yere akarim.

Bugune kadar butun zengin kizlar ustume atladi. Adam gibi hicbirinide begenmedim.
bir tane kizi baya begenmistim. Orta halli bir ailenin kiziydi. Ama oda beni begenmedigini soyledi amaci ne olabilir kizlar siz olsaniz neden herkesin begendigi bir erkegi birakirsiniz ki?

Begendigin begenmedi cok uyuz olmustum ya. Israr etmeyide hic sevmem ilinci kez sormadim sebebini bile sormamistim. Ama cok koymustu
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinden cevabi aldim :D

Onu sevmeyecegimi dusunmus ve kendini kaptirmadan gitmek istemis. Keske buraya soracagima kiza mesaj atip deneseymiaim onceden bir :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ya nasil aptalsiniz ya. Biri parana guvenme gider diyo biri paranla cennet alabilcenmi diyor.

l*n ergenmiainiz malmisiniz anlamadim ki. Para hep bende kalcak mi dedim gidemez mi dedim ne edebiyat yapiyorsun yapraaaaammm.. biride cennet alabilcenmi diyo.. olm malmisin aminakouam yaa vallahi malsiniz yapraaak kafalilar..
Sizce nasilimmm :) diye sormayacagim yakisikli ve zenginim :D?