Diğer Eski iş yerime gidip beni tekrar alın desem ne tepki verirler:) ? Nosti Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendim çıktım , kendim tekrar girmek istiyorum :) Hoopp nereye kardeşim derlerse sıkıntı mı :) ? Eski iş yerime gidip beni tekrar alın desem ne tepki verirler:) ? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. iyi derler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de merak ediyorum bunu. Tekrar aynı iş yerine dönülür mü diye 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yine de şansını dene bişey kaybetmezsin bence. İşten çıkarken gerekçe söylemiş miydin Yorumla Nosti +1 yıl İzmir'e ailemin yanına gideceğim demiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra da planlar değişti sanırım. Bence tekrar gidip görüş. Planlar değişti de tekrar girebilir miyim de. Bence ihtiyaç varsa alırlar Yorumla
DızcıBey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İçeri girip böyle yap;Geri gelim mi 🥺 👉🏻👈🏻 2 1 Yorumla DızcıBey +1 yıl Boşluklarla ileri itip emojinin altına aldım parmakları eyyy KS yaratıcılığımı engelleme Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl Hiç gerek yok bence ama açık kapı bıraktıysan alırlar 1 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl eğer sevilen biriyse geri alırlar diye düşünüyorum :) 0 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Antep te olsaydı alırlardı 😀😃 1 6 Yorumla Nosti +1 yıl Antep ne âlâka Yorumla Drejkano21 +1 yıl Burada gir çık gir çık dingonun ahırı çoğu firma Yorumla Nosti +1 yıl Anladım keşke bura da öyle olsa Yorumla Drejkano21 +1 yıl Ora nere? Yorumla Nosti +1 yıl İstanbul Yorumla Drejkano21 +1 yıl Hımmm değişir ya sen Bi dene yine. Hangi sektör meslek neydi Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şaka yapmıştım aslında ben işime geri döndüm de 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fabrika da çalışan bir abi vardı 5 kez aynı yere girip cıkmıştı şu an halen çalışıyor aynı yerde 🤠. bence git çalış eleman arıyorlarsa kim ne diyecek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
iyi derler
Ben de merak ediyorum bunu. Tekrar aynı iş yerine dönülür mü diye
Sen yine de şansını dene bişey kaybetmezsin bence. İşten çıkarken gerekçe söylemiş miydin
İzmir'e ailemin yanına gideceğim demiştim
Sonra da planlar değişti sanırım. Bence tekrar gidip görüş. Planlar değişti de tekrar girebilir miyim de. Bence ihtiyaç varsa alırlar
İçeri girip böyle yap;
Geri gelim mi 🥺
👉🏻👈🏻
Boşluklarla ileri itip emojinin altına aldım parmakları eyyy KS yaratıcılığımı engelleme
Hiç gerek yok bence ama açık kapı bıraktıysan alırlar
eğer sevilen biriyse geri alırlar diye düşünüyorum :)
Antep te olsaydı alırlardı 😀😃
Antep ne âlâka
Burada gir çık gir çık dingonun ahırı çoğu firma
Anladım keşke bura da öyle olsa
Ora nere?
İstanbul
Hımmm değişir ya sen Bi dene yine. Hangi sektör meslek neydi
Şaka yapmıştım aslında ben işime geri döndüm de
Muhtemelen reddedilirsin
Git bşy olmaz
Fabrika da çalışan bir abi vardı 5 kez aynı yere girip cıkmıştı şu an halen çalışıyor aynı yerde 🤠. bence git çalış eleman arıyorlarsa kim ne diyecek
Üzgünüz şu an sana yerimiz yook diyebilirler
Bi arkadaşa iş bakıp çıkıcam de
Tabi efendim derler
Hayır derler