Diğer Ofisten böyle bir akrep çıktı, zehirli midir acaba? sametsahinxze Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 haftalık izne çıktık böyle bi akrep ile karşılaştık döndüğümüzde zehirlimidir acaba Ofisten böyle bir akrep çıktı, zehirli midir acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yavrrumbabannereli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zehirli olsa ne olmasa ne ilaçlatın bir şeyler yapım 0 1 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Yok yok zararsız az önce gezmeye çıktık beraber Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 829 cevap paylaştı. Elinizi uzatın sokarsa ve ölürseniz zehirlidir ölmezsiniz değildir. Şaka bir yana tabi ki de zehirlidir. Uzak durun 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bi parmağını uzatsaydın merhaba deseydin sokcak mı bakalım 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bahçe kati evlerde de oluyor bundan zehirli degil galiba ya ama siz yine de onu dışarı atın diğerleri gelmesin 0 2 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Bahce katı değil istanbulun göbeği kapalı çarşıda çalışıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohooo oralarda yüzlerce vardır besiktas fatih vs buralarda bile çok var Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Akrep olduğuna emin misin bildiğin adam olmuş bu 0 7 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Az önce ip bağlayıp gezmeye cıkardım 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Gezmek onun da hakkı hem sıcak havaları sever sjsjs Yorumla sametsahinxze +1 yıl Yok sıcaktan bunalmış serinlemeye gelmiş klima açık ya hahhahshsh gel sende 2 turda sen attır 😂😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Geçen gün ben de bir tanesini gezdirdim talip arıyoruz Akrepsu’ya sjsjs Yorumla sametsahinxze +1 yıl İşte eş olurduk ahshaha insanlar sevişe sevişe hayvanlar koklaşa koklaşa hahaha neyse işin şakasındayım Yorumla sametsahinxze +1 yıl Arkadaş isteği attım eldlsş bi date yaparız akrep ile akrepsu’uu Yorumla sametsahinxze +1 yıl Aaa Sanaa mesaja atamıyorummm Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüksek ihtimal zehirlidir 0 1 Yorumla sametsahinxze +1 yıl İlaçlama yapıcaz bakalımm Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Eline al kanka , anlaşılır zehirli mi değil mi 0 2 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Hahahah Yorumla Power_MAN +1 yıl Gülme kanka ciddiyim bi al hele bakalım ne olcak , ölmezsen sonucu yazarsın Yorumla
kingkong321 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Zehirsiz akrep mi var 0 3 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Evet Yorumla kingkong321 +1 yıl O kuyruğundaki iğne süs mü sandın Yorumla sametsahinxze +1 yıl Ölümcül olmayan akrep var yani bundan bahsettim Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Acayip sakat bir şeye benziyor ha :) 0 2 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Teke tek çıkıcam akreple şimdi 😂 Yorumla Emreeeee06 +1 yıl Hahahaha :D Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl zehirli olabilir ezip öldürün 0 1 Yorumla sametsahinxze +1 yıl Öldürdük zaten ama devamı olabilir sanırım Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tipe bak bunu öldürsem +9 İtem düşer 😂 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zehirli olsa ne olmasa ne ilaçlatın bir şeyler yapım
Yok yok zararsız az önce gezmeye çıktık beraber
Elinizi uzatın sokarsa ve ölürseniz zehirlidir ölmezsiniz değildir. Şaka bir yana tabi ki de zehirlidir. Uzak durun
Bi parmağını uzatsaydın merhaba deseydin sokcak mı bakalım 😂
Bahçe kati evlerde de oluyor bundan zehirli degil galiba ya ama siz yine de onu dışarı atın diğerleri gelmesin
Bahce katı değil istanbulun göbeği kapalı çarşıda çalışıyoruz
Ohooo oralarda yüzlerce vardır besiktas fatih vs buralarda bile çok var
Akrep olduğuna emin misin bildiğin adam olmuş bu
Az önce ip bağlayıp gezmeye cıkardım 😂
Gezmek onun da hakkı hem sıcak havaları sever sjsjs
Yok sıcaktan bunalmış serinlemeye gelmiş klima açık ya hahhahshsh gel sende 2 turda sen attır 😂😂
Geçen gün ben de bir tanesini gezdirdim talip arıyoruz Akrepsu’ya sjsjs
İşte eş olurduk ahshaha insanlar sevişe sevişe hayvanlar koklaşa koklaşa hahaha neyse işin şakasındayım
Arkadaş isteği attım eldlsş bi date yaparız akrep ile akrepsu’uu
Aaa Sanaa mesaja atamıyorummm
Yüksek ihtimal zehirlidir
İlaçlama yapıcaz bakalımm
Eline al kanka , anlaşılır zehirli mi değil mi
Hahahah
Gülme kanka ciddiyim bi al hele bakalım ne olcak , ölmezsen sonucu yazarsın
Zehirsiz akrep mi var
Evet
O kuyruğundaki iğne süs mü sandın
Ölümcül olmayan akrep var yani bundan bahsettim
Acayip sakat bir şeye benziyor ha :)