Ev & Yaşam Eve giren akrep zehirli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar eve akrep girdi hemen yok ettik sizce zehirli midir Güncellemeler+1 yıl Bu arada istanbuldayım Eve giren akrep zehirli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlla ki az bile olsa zehiri vardır gadası. 0 0 Yorumla
Şeftalisever Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 33% +1 yıl Zehirlidir bunlar bitane değildir belediyeden ekip çağırın detaylı ilaclasinlar parasız hakkınız var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki öldürücü bir zehir mi etkileri nedir Yorumla Şeftalisever +1 yıl Valla çeşit çeşit var ama hayvanın yaratılış özelliğinde var zehirli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki zehirli güneydoğu bölgesimi orası? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zehirli bir kabın içine sokun insanlardqn uzak bir yere atın öldürmeyin hayvanı doğaya faydalı Yorumla Soran +1 yıl Öldürmedik zaten direkt apartmandan uzaklaştırdık ama korkuyoruz devamı var mıdır diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardır tabiki ama korkmayın terlik ayakkabı içine bakarak giyin canını acitmazsaniz sokmaz Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl valla bunun ihtimali olmaz hemen dısarı atcaksın ya da öldürceksin zehirlimi degilmi tartısması soktugunda bilirsin onuda ölmessen 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Zehirsiz akrep duymadım. Ben bile zehirlerim🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlla ki az bile olsa zehiri vardır gadası.
Zehirlidir bunlar bitane değildir belediyeden ekip çağırın detaylı ilaclasinlar parasız hakkınız var
Peki öldürücü bir zehir mi etkileri nedir
Valla çeşit çeşit var ama hayvanın yaratılış özelliğinde var zehirli
İstanbul
Zehirli bir kabın içine sokun insanlardqn uzak bir yere atın öldürmeyin hayvanı doğaya faydalı
Öldürmedik zaten direkt apartmandan uzaklaştırdık ama korkuyoruz devamı var mıdır diye
Vardır tabiki ama korkmayın terlik ayakkabı içine bakarak giyin canını acitmazsaniz sokmaz
valla bunun ihtimali olmaz hemen dısarı atcaksın ya da öldürceksin zehirlimi degilmi tartısması soktugunda bilirsin onuda ölmessen
Zehirsiz akrep duymadım. Ben bile zehirlerim🤣
Oooo en sevdiğim
Kesinlikle evet
Ohaa